Яблучний глінтвейн
![Яблучний глінтвейн Яблучний глінтвейн](/uploads/posts/2015-01/yabluchniy-glntveyn_581.jpeg)
Безалкогольний яблучний глінтвейн
Ті, хто не вживає алкоголь також можуть відчути смак глінтвейну. В даному випадку роль основи для напою виконує яблучний сік , але ви можете використовувати суміш з декількох соків або додати ягідний морс.
Інгредієнти:
Приготування
Яблучний сік виливаємо в каструльку і підігріваємо. До гарячого соку закладаємо смужки апельсинової цедри, паличку кориці і гвоздику. Варимо все разом 5-10 хвилин, щоб сік встиг насититься усім різноманіттям ароматів. Додаємо цукор або мед у напій за смаком. Безалкогольний яблучний глінтвейн подається гарячим, відразу ж після приготування.
Глінтвейн з яблучним соком
У цьому рецепті глінтвейну також присутній яблучний сік, але на відміну від першого даний варіант напою алкогольний. Як доповнення до, і без того багатому букету смаків і ароматів, ми вирішили використати кілька ложок апельсинового лікеру. Якщо під рукою лікеру не виявилося, замініть його апельсиновою цедрою.
Інгредієнти:
Приготування
Вино і яблучний сік змішуємо і виливаємо в каструльку. Ставимо рідина на вогонь і варимо з додаванням цукру, кориці і зірочки анісу. Помішуємо напій в процесі варіння кілька разів і варимо при слабкому кипінні 15 хвилин. Відразу перед подачею вливаємо в глінтвейн трохи апельсинового лікеру "Куантро" і прикрашаємо напій шматочками яблук і ягодами.
Рецепт яблучного глінтвейну
Інгредієнти:
![Яблучний глінтвейн Яблучний глінтвейн](/uploads/posts/2015-01/yabluchniy-glntveyn_772.jpeg)
Приготування
Сидр і вино виливаємо в емальовану каструлю і підігріваємо. Як тільки рідина стане теплою, кладемо в неї паличку кориці, гвоздику, кілька зірочок анісу, додаємо трохи меду і цедру апельсина. Варимо напій 10 хвилин при слабкому кипінні, після чого розливаємо його по гурткам і прикрашаємо смужками апельсинової цедри.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Глінтвейн з апельсином і корицею](/uploads/posts/2015-03/glntveyn-z-apelsinom-koriceyu_551.jpeg)
Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
![Глінтвейн з білого вина](/uploads/posts/2015-03/glntveyn-z-blogo-vina_721.jpeg)
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
![Рецепт глінтвейну з червоного вина](/uploads/posts/2015-03/recept-glntveynu-z-chervonogo-vina_401.jpeg)
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
![Чайний глінтвейн](/uploads/posts/2015-01/chayniy-glntveyn_131.jpeg)
Чайний глінтвейн
Класичний глінтвейн готується на основі червоного вина. Але далеко не всім по душі такий алкогольний напій, і тому сьогодні мова піде про
![Яблучний чай з апельсином](/uploads/posts/2015-01/yabluchniy-chay-z-apelsinom_631.jpeg)
Яблучний чай з апельсином
На даний момент в магазинах існує величезний вибір фруктових чаїв. І сьогодні ми розповімо, як приготувати такий смачний напій в домашніх умовах.