Американське печиво з шоколадом, родзинками, горіхами і вівсянкою
Американське печиво отримала всесвітнє визнання за чудовий смак, який максимально розкривається з чашкою гарячого чаю, кави, какао або молока. Крім того десерт легко готується в домашніх умовах, не забираючи багато часу і сил.
Класичне американське печиво готується з тіста, за складом наближеного до пісочного і має лаконічну круглу форму.
В основу традиційно вмішують добавки: шоколадні краплі або крихту, родзинки, горіхи, цукати.
Для більш насиченого смаку і аромату готових виробів замість звичайного цукру використовують тростинний.
Натуральне вершкове масло перед замісом тіста розм'якшують при кімнатній температурі і змішують з іншими компонентами.
Формують американське печиво за допомогою ложки або зволоженими руками, а випікають на пергаменті, помістивши в прогріту до 180-190 градусів духовку.
Заготовки розташовують на відстані один від одного, так як в процесі нагріву вони розпливаються і збільшуються в розмірі.
Для багатьох класичне американське печиво – круглі плоскі коржі з шоколадом, хрусткі при надкусывании і тануть у роті в процесі дегустації. Приготувати десерт вийде навіть у невмілих кулінарів, настільки технологія проста і нехитра. Шоколадні краплі можна доповнити горіхами, іншими добавками.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 350 г;
цукор – 170 г;
тростинний цукор – 160 г;
масло – 120 г;
шоколадні краплі – 200 г;
ванільний екстракт, сіль і сода – по 1 ч. ложці.
Приготування
Змішують два види цукру, масло і яйця, збивають міксером 5 хвилин.
Вмішують сіль, борошно, соду і шоколад.
Розмішують тісто і ложкою викладають порціями на пергамент.
Печуть американське печиво з шоколадом 15 хвилин при 190 градусах.
Американське шоколадне печиво - рецепт, який можна виконати з тіста з додаванням какао. В якості наповнювача використовують традиційно шоколадні краплі, білий або темний шоколад, родзинки, горіхи або M&m's. Ефектно виглядають на столі при подачі печива різного кольору, для чого какао додають тільки в половину основи.
Інгредієнти:
яйце і жовток – 1 шт.;
борошно – 260 г;
цукор – 100 г;
тростинний цукор – 220 г;
масло – 170 г;
какао – 35 г;
сода – 05 ч. ложки;
шоколадні краплі – 220 г;
ванільний цукор – 2 ч. ложки.
Приготування
Розтоплюють масло, доводять до кипіння і проварюють 5 хвилин, остуджують.
Додають суміш двох видів цукру, яйце, жовток, збивають, додавши ваніль і соду.
Поділяють масу на 2 частини.
В одну додають 150 г борошна, а в іншу борошно і какао.
У кожну частину вмішують шоколадні краплі.
Формують кругле американське печиво кукис темної та білої основи і випікають на пергаменті 15 хвилин при 180 градусах.
Американське печиво без шоколаду з вівсяних пластівців – знахідка для будь-якого, хто намагається харчуватися правильно і стежить за складом використовуваних продуктів. Дрібну вівсянку можна використовувати як є, а більш великі і жорсткі пластівці переважно перемолоти в ємності блендера до отримання дрібної крихти.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
вівсяні пластівці – 3 склянки;
цукор – 200 г;
олія – 200 г;
борошно – 250 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
ванілін.
Приготування
Яйця збивають з цукром, маслом і ваніллю.
Додають борошно, пластівці, розпушувач, вимішують.
Ложкою накладають порції тіста на пергамент.
Випікають американське вівсяне печиво 20-30 хвилин при 170 градусах.
М'яке американське печиво з бісквітного тіста можна зробити яскравим і барвистим, розділивши тісто на кілька порцій і додавши в кожну різний гелевий барвник. Дивовижний смак десерту досягається за рахунок використання в якості прошарку найвишуканішого крему на основі маскарпоне з вершковим маслом.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 220 г;
какао – 2 ст. ложки;
цукор – 200 г;
масло – 300 г;
пахта – 2 ст. ложки;
розпушувач, ванільний екстракт і яблучний оцет – 2 ч. ложки;
маскарпоне – 450 г;
пудра цукрова, барвник, горіхи.
Приготування
Змішують борошно, какао, розпушувач, сіль.
Збивають 70 р масла з цукром, вводять по одному яйця, оцет, пахту, половину ванілі і при бажанні барвник.
Додають сипучі компоненти, вимішують.
Викладають ложкою порції на пергамент, формуючи кола по 5 см, і випікати в прогрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Збивають маскарпоне з маслом, додавши ваніль і за смаку пудру.
Складають печиво попарно, доповнюючи порцією крему, і при бажанні обсипають горіхами.
Простий рецепт американського печиво з родзинками вдасться реалізувати лише за півгодини, забезпечивши чаювання смачною домашньою випічкою. Надзвичайно смачний десерт вийде не тільки з родзинками, але і з смаженою фундуком, арахісом, шоколадом. Для шоколадного печива в тісто слід додати столову ложку какао.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 3 склянки;
цукор – 200 г;
олія – 200 г;
родзинки – 200 г;
ванілін.
Приготування
Масло збивають з цукром і ваніліном, додавши яйця.
Вмішують родзинки, борошно.
З основи руками формують плоскі коржі, викладають на пергамент.
Відправляють американське просте печиво запікатися в прогрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
Особливо смачним вийде американське печиво з шоколадом та горіхами , серед яких максимально кращий фундук і мигдаль. Використовувати через брак можна і інші сорти: волоські горіхи кедрові, арахіс, кешью. Перед використанням горіхову масу трохи підсушують до аромату на сухій сковороді або в духовці.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 350 г;
цукор – 150 г;
тростинний цукор – 250 г;
олія – 200 г;
шоколадні краплі – 150 г;
горіхи – 150 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
ваніль, сіль.
Приготування
Розтоплюють масло, додають два види цукру.
Додають ваніль, сіль, борошно і розпушувач, вмішують шоколад і горіхи.
Скачують кульки, маю на пергаменті.
Печуть американське печиво 15 хвилин при 180 градусах.
Американське печиво – рецепт варіативний і може бути виконаний за простий, але вельми оригінальній техніці. Для обсипання виробів, як і для тесту, можна використовувати замість коричневого цукру звичайний білий, а замість кориці, інші добавки, наприклад, ванілін, какао, подрібнені до дрібної крихти горіхи.
Інгредієнти:
яйце – 1 шт.;
борошно – 300 г;
коричневий цукор – 200 г;
масло – 70 г;
сметана – 60 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
кориця – 1 ст. ложка;
сіль і сода – по 1 щіпці.
Приготування
Змішують борошно з содою, сіллю, розпушувачем.
Збивають масло з половиною цукру, додавши яйце.
Закладають сметану, суху суміш, замішують тісто.
Скачують з основи кульки, змочують в суміші з цукру з корицею, викладають на пергамент.
Випікають печиво 10 хвилин при 200 градусах.
Американське шоколадне печиво можна приготувати всього за кілька хвилин, якщо скористатися для цієї мети мікрохвильовкою. В якості наповнювача використовують шоколадні краплі чи розламані на дрібні шматочки плитку. Відразу після приготування печиво виходить м'яким, а після остигання набуває хрусткость.
Інгредієнти:
яйце – 1 шт.;
борошно – 250-300 г;
цукор – 5 ст. ложок;
масло – 100 г;
шоколад – 100 г;
розпушувач і ванільний екстракт – по 1 ч. ложці;
сіль.
Приготування
Розтоплене і остигле масло змішують з яйцем і ваніллю.
Окремо з'єднують всі сипучі компоненти для тіста, додають до них рідку суміш, вимішують.
Закладають шоколад, перемішують.
З тіста формують коржики, викладають на блюдо і готують в мікрохвильовці 3-4 хвилини.
Як зробити американське печиво?
Класичне американське печиво готується з тіста, за складом наближеного до пісочного і має лаконічну круглу форму.
Американське печиво з шоколадом – рецепт
Для багатьох класичне американське печиво – круглі плоскі коржі з шоколадом, хрусткі при надкусывании і тануть у роті в процесі дегустації. Приготувати десерт вийде навіть у невмілих кулінарів, настільки технологія проста і нехитра. Шоколадні краплі можна доповнити горіхами, іншими добавками.
Інгредієнти:
Приготування
Американське печиво кукис – рецепт
Американське шоколадне печиво - рецепт, який можна виконати з тіста з додаванням какао. В якості наповнювача використовують традиційно шоколадні краплі, білий або темний шоколад, родзинки, горіхи або M&m's. Ефектно виглядають на столі при подачі печива різного кольору, для чого какао додають тільки в половину основи.
Інгредієнти:
Приготування
Американське вівсяне печиво – рецепт
Американське печиво без шоколаду з вівсяних пластівців – знахідка для будь-якого, хто намагається харчуватися правильно і стежить за складом використовуваних продуктів. Дрібну вівсянку можна використовувати як є, а більш великі і жорсткі пластівці переважно перемолоти в ємності блендера до отримання дрібної крихти.
Інгредієнти:
Приготування
Американські м'які бісквітні печива-сендвічі
М'яке американське печиво з бісквітного тіста можна зробити яскравим і барвистим, розділивши тісто на кілька порцій і додавши в кожну різний гелевий барвник. Дивовижний смак десерту досягається за рахунок використання в якості прошарку найвишуканішого крему на основі маскарпоне з вершковим маслом.
Інгредієнти:
Приготування
Американське печиво з родзинками
Простий рецепт американського печиво з родзинками вдасться реалізувати лише за півгодини, забезпечивши чаювання смачною домашньою випічкою. Надзвичайно смачний десерт вийде не тільки з родзинками, але і з смаженою фундуком, арахісом, шоколадом. Для шоколадного печива в тісто слід додати столову ложку какао.
Інгредієнти:
Приготування
Американське печиво з горіхами
Особливо смачним вийде американське печиво з шоколадом та горіхами , серед яких максимально кращий фундук і мигдаль. Використовувати через брак можна і інші сорти: волоські горіхи кедрові, арахіс, кешью. Перед використанням горіхову масу трохи підсушують до аромату на сухій сковороді або в духовці.
Інгредієнти:
Приготування
Пісочні американські печива
Американське печиво – рецепт варіативний і може бути виконаний за простий, але вельми оригінальній техніці. Для обсипання виробів, як і для тесту, можна використовувати замість коричневого цукру звичайний білий, а замість кориці, інші добавки, наприклад, ванілін, какао, подрібнені до дрібної крихти горіхи.
Інгредієнти:
Приготування
Американські печиво в мікрохвильовці
Американське шоколадне печиво можна приготувати всього за кілька хвилин, якщо скористатися для цієї мети мікрохвильовкою. В якості наповнювача використовують шоколадні краплі чи розламані на дрібні шматочки плитку. Відразу після приготування печиво виходить м'яким, а після остигання набуває хрусткость.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт біскотті з мигдалем, фісташками і іншими горіхами
Рецепт біскотті дуже простий і неймовірно мінімалістичний, тому ласощі сподобається кожному кулінару. Двічі запечене італійське печиво можна
Торт «Рафаелло» - рецепти крему, білих і бісквітних коржів, десерту без випічки з сиром або маскарпоне
Торт «Рафаелло» – вишуканий ніжний десерт, приготований з додаванням кокосової стружки і кремом з білого шоколаду. Змінюючи склад інгредієнтів для
Мусові тістечка з дзеркальною глазур'ю, з фруктовим наповненням і шоколадом
Мусові тістечка – популярний десерт нового покоління, який можна приготувати власноруч, і сповна насолодитися плодами своєї праці з чашкою чаю або за
Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
Рафаелло – рецепт смачного кокосового десерт, який можна приготувати не тільки у вигляді порційних цукерок. Виконуючи на практиці доступні
Американське печиво
У даній статті ми пропонуємо вам кілька рецептів класичного американського печива з крапельками шоколаду. Це ситне і надзвичайно смачне ласощі по
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками