Варення з абрикосів з лимоном
![Варення з абрикосів з лимоном Варення з абрикосів з лимоном](/uploads/posts/2015-09/varennya-z-abrikosv-z-limonom_761.jpeg)
Рецепт абрикосового варення з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Абрикоси перебираємо, виймаємо кісточки, перекладаємо в каструлю і засипаємо невеликою кількістю цукрового піску. Прибираємо посуд приблизно на 8 годин у прохолодне місце, а потім обережно зливаємо сік, що виділився в окрему миску. Додаємо до нього воду і висипаємо цукор, що залишився. Гарненько все перемішуємо і нагріваємо. Варимо при слабкому кипінні 5 хвилин, а потім наполягаємо ласощі 15 хвилин. Після цього проціджуємо масу. Половинки абрикосів заливаємо гарячим сиропом і прибираємо на 6 годин у прохолодне місце. Потім нагріваємо і варимо, знімаючи пінку 5 хвилин. Тепер даємо абрикосовому варенню часточками охолонути, додаємо лимон, порізаний на дрібні шматочки, і знову нагріваємо до кипіння. Через 20 хвилин розкладаємо масу в сухі банки і закатуємо. Перевертаємо, закутуємо і залишаємо остигати.
Варення з абрикосів з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Абрикоси промиваємо, витираємо насухо і виймаємо кісточки. Викладаємо фрукти в каструлю, засипаємо цукром, ставимо на вогонь і після закипання зменшуємо полум'я. Варимо 20 хвилин, помішуючи і знімаючи пінку. В кінці додаємо мелену корицю і лимон, дрібно нарізану з цедрою. Проварюємо ще 5 хвилин, а потім остуджуємо варення з абрикосів з лимоном і подаємо до чаю або закатуємо на зиму, розклавши по чистим баночках.
Варення з абрикосів з медом і лимоном
Інгредієнти:
![Варення з абрикосів з лимоном Варення з абрикосів з лимоном](/uploads/posts/2015-09/varennya-z-abrikosv-z-limonom_652.jpeg)
Приготування
З абрикосів виймаємо кісточки, засипаємо фрукти цукром і поливаємо лимонним соком. Ретельно перемішуємо і знімаємо каструлю на ніч у прохолодне місце. На наступний день відправляємо посуд на вогонь і варимо, поки не розчиняться всі кристали. Потім зменшуємо температуру і тушкуємо варення близько години, помішуючи. Після цього знімаємо каструлю з плити, охолодити вміст і знову кип'ятимо. Повторюємо процедуру кілька разів і в самому кінці кидаємо мигдальні пелюстки. Гаряче ласощі розкладаємо по банках, закриваємо кришкою і залишаємо остигати.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Абрикосове варення «П'ятихвилинка»](/uploads/posts/2015-09/abrikosove-varennya-pyatihvilinka_231.jpeg)
Абрикосове варення «П'ятихвилинка»
З безлічі варіантів заготовок на зиму лідирує за популярністю, звичайно ж, варення. Способів його приготування не злічити. Пропонуємо один варіант
![Варення з абрикосів з кісточками - «Королівський» рецепт](/uploads/posts/2015-09/varennya-z-abrikosv-z-kstochkami-korolvskiy-recept_101.jpeg)
Варення з абрикосів з кісточками - «Королівський» рецепт
До яких тільки хитрощів не вдаються вмілі господині, для приготування кулінарних шедеврів. Однак, часто за цими творіннями варто зовсім простий
![Компот з абрикосів на зиму](/uploads/posts/2015-07/kompot-z-abrikosv-na-zimu_151.jpeg)
Компот з абрикосів на зиму
Справжній компот з абрикосів відрізняється насиченим, яскравим смаком. Він здатний втамувати спрагу спекотного літа. А якщо додати додатково,
![Варення з абрикосів з мигдалем](/uploads/posts/2015-07/varennya-z-abrikosv-z-migdalem_461.jpeg)
Варення з абрикосів з мигдалем
Хто хоч раз у житті пробував абрикосове варення з мигдалем, ніколи не забуде чарівне поєднання смаків! А щоб балувати себе варенням взимку, потрібно
![Варення з абрикосів](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-abrikosv_811.jpeg)
Варення з абрикосів
Багатьом господиням воліють варити варення з абрикосів, тому що воно є надзвичайно смачним і в той же час не вимагає великих витрат на купівлю
![Джем з желатином](/uploads/posts/2015-03/dzhem-z-zhelatinom_381.jpeg)
Джем з желатином
Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і