Консервовані кавуни
![Консервовані кавуни Консервовані кавуни](/uploads/posts/2015-07/konservovan-kavuni_551.jpeg)
Рецепт консервованих арбузов
Інгредієнти:
Приготування
Кавун гарненько моєму теплою проточною водою, витираємо насухо кухонним рушником і нарізаємо невеликими шматочками, зрізуючи за бажанням шкірку. Листя смородини, кріп і хрін ретельно промиваємо. Хрін очищаємо і рубаємо на дрібні шматочки. Зубчики часничку чистимо від луски і шаткуємо пластинками. Банки заздалегідь стерилізуємо, укладаємо на дно кожної трави, спеції, часник і шматочки кавуна. Засипаємо в кожну трилітрову банку по столовій ложці солі і чайної ложечки цукру.
Вливаємо необхідну кількість оцту, заливаємо все окропом, накриваємо кришками і стерилізуємо 15 хвилин. Потім консервацію швиденько закатуємо, перевертаємо догори дном і закутуємо теплою ковдрою. Через 2 доби перевіряємо наші банки — якщо все в порядку, то прибираємо солоні кавуни в прохолодне місце на зберігання, а суворою зимою насолоджуємося смачною закускою.
Консервовані кавуни
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати консервовані кавуни. Отже, ягоду ретельно промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо акуратними трикутничками. Часник чистимо від луски і
![Консервовані кавуни Консервовані кавуни](/uploads/posts/2015-07/konservovan-kavuni_542.jpeg)
А цим часом давайте приготуємо маринад. Для цього наливаємо в каструльку воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо цукор і сіль. Варимо протягом 3 хвилин і знімаємо з плити. Воду з баночок з кавуном зливаємо акуратно і відразу ж заливаємо туди киплячий маринад. Додаємо в банки оцет і стерилізуємо їх протягом 40 хвилин. Потім зафарбовуємо кришками, перевертаємо і закутуємо до повного охолодження. Потім переставляємо консервацію на зберігання в темне прохолодне місце.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт маринованих огірків з оцтом](/uploads/posts/2015-07/recept-marinovanih-ogrkv-z-octom_651.png)
Рецепт маринованих огірків з оцтом
Мариновані огірочки - лідер серед овочевих заготовок на зиму. Адже так приємно за святковим столом похрумтіти смачним огірочком! Ми розповімо вам як
![Консервовані патисони](/uploads/posts/2015-07/konservovan-patisoni_491.jpeg)
Консервовані патисони
Консервовані патисони – прекрасна і дуже оригінальна закуска, яка прекрасно підійде до будь-якого, особливо прісного або пісного страви. Давайте
![Огірки в соусі чилі](/uploads/posts/2015-07/ogrki-v-sous-chil_741.jpeg)
Огірки в соусі чилі
На зиму огірки заготовляють різними способами: солять, маринують, консервують з іншими продуктами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих
![Огірки з кетчупом чилі](/uploads/posts/2015-03/ogrki-z-ketchupom-chil_311.jpeg)
Огірки з кетчупом чилі
У пошуках смачних рецептів маринадів для огірків ми підібрали кілька з використанням кетчупу чилі. Те, що треба для любителів хрустких огірочків
![Огірки в томатному соку](/uploads/posts/2015-03/ogrki-v-tomatnomu-soku_341.jpeg)
Огірки в томатному соку
Хто ж з нас не любить домашні мариновані або солоні огірочки?! І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати в томатному соку за досить таки класичними
![Перець в томатному соку](/uploads/posts/2015-03/perec-v-tomatnomu-soku_861.jpeg)
Перець в томатному соку
Перець в томатному соку - дивовижна і смачна заготівля на зиму. Відмінно підійде до будь-якого гарніру, краще всього до картопляного пюре або вареної