Як приготувати соус теріякі?
![Як приготувати соус теріякі? Як приготувати соус теріякі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-sous-teryak_601.jpeg)
Ми сьогодні розповімо, як приготувати соус теріякі будинку і запропонуємо варіант приготування курки з його участю.
Як приготувати соус теріякі в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування соусу теріякі нам знадобиться чайна ложка натертого свіжого імбиру. Тому очистимо трохи пряного кореня і пропустимо через тертку до отримання необхідної порції. Також очищаємо часник видавлюємо через прес або теж скористаємося дрібної теркою. Далі розчиняємо крохмаль у воді, налитої в кухлик або каструльку, додаємо соєвий соус, оливкова олія і мірін, закладаємо мед, тростинний цукор і підготовлений імбир і часник.
Ємність з пряною сумішшю поміщаємо на малий вогонь, прогріваємо, помішуючи, до кипіння і витримуємо приблизно чотири-п'ять хвилин.
Переливаємо охолоджений соус в скляну ємність з кришкою.
Якщо у вас не виявилося міріна, його можна успішно замінити винним оцтом або сухим вином.
Як приготувати курку в соусі теріякі?
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо холодною водою і хорошенечко промаківающімі паперовим рушником. Потім розрізаємо на брусочки поперек волокон і замочуємо в соусі. Для його приготування з'єднуємо соус теріякі, вино,
![Як приготувати соус теріякі? Як приготувати соус теріякі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-sous-teryak_102.jpeg)
Коли філе промаринується, прогріваємо сковороду з товстим дном, попередньо наливши в неї рослинного масла без запаху. Виймаємо курячі шматочки з маринаду і закладаємо в розігріте масло. Підрум'янюємо їх з усіх сторін, заливаємо тим же маринадом, в якому вони замочували, і готуємо на помірному вогні до загусання соусу.
Готову курку притрушиваем кунжутним насінням, попередньо підсушеними на сковороді, і подаємо з відварним рисом.
Замість курки можна успішно використовувати будь-яке інше м'ясо на свій смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка теріякі](/uploads/posts/2016-01/kurka-teryak_581.jpeg)
Курка теріякі
Страви японської кухні міцно закріпилися в меню ресторанів і кафе швидкого харчування нашої країни. Однак більшість цих страв можна абсолютно без
![Соус теріякі в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/sous-teryak-v-domashnh-umovah_101.jpeg)
Соус теріякі в домашніх умовах
Соус теріякі давно відомий всім своїм пікантним смаком. Найчастіше з них готують куряче м'ясо або яловичину. Звичайно сьогодні він доступний майже в
![Свинина в соусі теріякі](/uploads/posts/2016-01/svinina-v-sous-teryak_841.jpeg)
Свинина в соусі теріякі
Приготувати свинину за особливим рецептом досить просто. Слідуючи поданими далі рецептами, ви можете приготувати чудове страву в японському стилі.
![Рецепт соусу теріякі](/uploads/posts/2015-03/recept-sousu-teryak_981.jpeg)
Рецепт соусу теріякі
Соус теріякі - традиційний японський соус, здатний надати неповторний смак будь-якої страви. Сьогодні ми розповімо вам не тільки як готувати сам
![Маринад для стейка з свинини](/uploads/posts/2015-03/marinad-dlya-steyka-z-svinini_571.jpeg)
Маринад для стейка з свинини
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде
![Курка в соусі "Теріякі"](/uploads/posts/2015-01/kurka-v-sous-teryak_691.jpeg)
Курка в соусі "Теріякі"
Курка в соусі "Теріякі" - одне з найвідоміших страв японської кухні. Багато хто з нас їли її в ресторанах і суші-барах, а адже приготувати таку