Роли з сьомгою
![Роли з сьомгою Роли з сьомгою](/uploads/posts/2015-01/roli-z-somgoyu_161.jpeg)
Роли з сьомгою і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Гарненько промийте рис, поки вода не стане прозорою. Після цього покладіть рис в каструлю і залийте водою в пропорції: 1+1/.4 ст. рідини на 1 ст. рису. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть 12 хв. Потім вимкніть рис і залиште настоюватися.
Рисовий оцет змішайте з сіллю і цукром і прогрійте до повного їх розчинення. Влийте його в рис і обережно перемішайте. Огірки і сьомгу наріжте смужками. Розкладіть килимок для ролів, зверху на нього покладіть лист норі (матовою стороною вгору), а на нього викладіть рис, залишивши кілька сантиметрів листа вільними.
На рис покладіть смужки сьомги, огірка і пір'ячко цибулі. Поверніть рол так, щоб начинка була в центрі, і заклейте його вільною частиною норі. Наріжте рол гострим ножем на шматочки і подавайте з васабі і соєвим соусом.
Роли з сьомгою - рецепт
Якщо ви не хочете змішувати смак сьомги ні з якими іншими компонентами, ми поділимося способом, як робити звичайні роли з сьомгою.
Інгредієнти:
Приготування
Рис та оцтову приготуйте заправку як у попередньому рецепті. Сьомгу наріжте довгими смужками. На килимок для суші покладіть норі блискучою стороною вниз, зверху розподіліть рис, залишивши край (15 см) вільним і пальцем по центру зробіть смужку з васабі. На неї укладете сьомгу і загорніть рол. Наріжте його ножем на 6 шматочків і їжте з соєвим соусом.
Роли з авокадо і сьомгою
Авокадо часто використовується в японській кухні, і якщо ви любите його, то ми розповімо, як готувати роли з сьомгою і авокадо.
Інгредієнти:
Приготування
Добре промитий рис помістіть в каструлю, залийте водою, щоб вона була на 1 см вище і доведіть до кипіння без кришки. Потім зменшіть вогонь до мінімального, закрийте кришкою і готуйте 15 хвилин. Зніміть з вогню і залиште ще на 10 хвилин.
В цей час з'єднайте оцет, цукор і сіль і прогрійте на невеликому вогні до повного розчинення останніх. Влийте оцет в рис і кілька разів перемішайте. Авокадо і сьомгу наріжте пластинками. На килимок покладіть норі, зверху розподіліть рис, залишивши вільний край, на нього - авокадо і сьомгу. Загорніть рулет, розріжте його на шість ролів і пробуйте, занурюючи в соєвий соус, змішаний з васабі.
Роли з сьомгою та сиром
Інгредієнти:
![Роли з сьомгою Роли з сьомгою](/uploads/posts/2015-01/roli-z-somgoyu_542.jpeg)
Приготування
Рис і оцет до нього приготуйте як у вищевказаних рецептах. Норі покладіть на килимок для суші, зверху розкладіть рис, не забувши залишити вільний край, переверніть аркуш і змажте блискучу частина водоростей сиром. На нього, посередині, покладіть смужку сьомги і авокадо і акуратно скрутіть рулет. Коли він буде готовий, обваляйте рулет в кунжуті і наріжте мокрим ножем на 6 ролів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як готувати роли?](/uploads/posts/2015-01/yak-gotuvati-roli_881.jpeg)
Як готувати роли?
Багато сучасні господині люблять дивувати своїх гостей, готуючи до їх приходу такі незвичайні страви, як суші або ролли. Але навіть якщо ви досі не
![Суші-торт](/uploads/posts/2015-01/sush-tort_271.jpeg)
Суші-торт
Якщо ви без розуму від суші, то спробуйте здивувати гостей і друзів суші-тортом, приготованим своїми руками. Це ласощі не тільки дуже смачна, але і
![Роли з вугром](/uploads/posts/2015-01/roli-z-vugrom_221.jpeg)
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
![Роли з авокадо](/uploads/posts/2015-01/roli-z-avokado_671.jpeg)
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
![Роли з ікрою](/uploads/posts/2015-01/roli-z-kroyu_661.jpeg)
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
![Роли з лососем](/uploads/posts/2015-01/roli-z-lososem_901.jpeg)
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І