Хашлама по-вірменськи
![Хашлама по-вірменськи Хашлама по-вірменськи](/uploads/posts/2016-01/hashlama-po-vrmenski_881.jpeg)
Рецепт хашлама по-вірменськи
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками і викладаємо в казан. Свіжу зелень обполіскуємо, струшуємо, рубаємо ножем і відправляємо до м'яса. Приправляємо спеціями за смаком і перемішуємо. Болгарський перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо тонкою соломкою. Помідори промиваємо, нарізаємо кружальцями, попередньо знявши шкірку. Викладаємо овочі до решти інгредієнтів і заливаємо пивом. Відправляємо страву на середній вогонь і тушкуємо 2 години на самому слабенькому вогні. По закінченні часу, хашлама по-вірменськи готова!
Рецепт вірменської хашлама з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, обробляємо, нарізаємо великими шматками і відправляємо в каструлю. Чистимо цибулину і крупно нарізаємо. Болгарський і гострий перець обробляємо, виймаємо насіння і рубаємо соломкою. З помідора знімаємо шкірку, шаткуємо кубиками, а очищений картопля подрібнюємо скибочками і викладаємо овочі в каструлю з м'ясом. Приправляємо всі спеціями, заливаємо пивом і варимо до готовності.
Подаємо хашламу гарячою, прикрасивши свіжою нарізаною кінзою.
Хашлама з баранини по-вірменськи в мультиварці
Інгредієнти:
![Хашлама по-вірменськи Хашлама по-вірменськи](/uploads/posts/2016-01/hashlama-po-vrmenski_392.jpeg)
Приготування
Овочі промиваємо і обробляємо. Потім цибулю шаткуємо півкільцями і кидаємо в каструлю. Моркву нарізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. М'ясо обробляємо, рубаємо великими шматками і підсолюємо за смаком. Баклажани і перець подрібнюємо кільцями, а печериці – пластинами. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в миску, зверху розподіляємо помідори, порізані кільцями, і заливаємо пивом. Приправляємо блюдо спеціями, подрібненим часником і, вибравши режим «Гасіння» засікаємо 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Кюфта по-вірменськи - рецепт](/uploads/posts/2016-01/kyufta-po-vrmenski-recept_581.jpeg)
Кюфта по-вірменськи - рецепт
Традиційне вірменське блюдо кюфта готують з баранини або яловичини, хоча є і варіанти з птиці. Незмінним завжди залишається процес створення цієї
![Тушковані овочі - рецепт](/uploads/posts/2015-11/tushkovan-ovoch-recept_891.jpeg)
Тушковані овочі - рецепт
У літній сезон найбільш поширеною стравою є по-різному приготовані овочі, адже в цей період немає бажання перевантажувати організм важкою їжею.
![Як приготувати овочеве рагу з м'ясом?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-ovocheve-ragu-z-myasom_421.jpeg)
Як приготувати овочеве рагу з м'ясом?
Овочеве рагу з м'ясом - ідеальний варіант ситного обіду в літню спеку, коли зовсім не хочеться важкої їжі. За нашими рецептами, у вас вийде ароматне
![Хашлама: рецепт](/uploads/posts/2015-01/hashlama-recept_321.jpeg)
Хашлама: рецепт
Вірменська страва хашлама припаде до душі тим господиням, яких потрібно нагодувати любителів м'яса, та ще й хочеться постійно дивувати рідних.
![Хашлама з яловичини](/uploads/posts/2015-01/hashlama-z-yalovichini_761.jpeg)
Хашлама з яловичини
Хашлама - традиційне блюдо кавказької кухні. Це м'ясо, тушковане з овочами. Найчастіше її готують з баранини. Але також можливе використання й інших
![Хашлама з баранини](/uploads/posts/2015-01/hashlama-z-baranini_821.jpeg)
Хашлама з баранини
Хашлама - популярне блюдо кавказьких народів. Воно являє собою м'ясо, тушковану у власному соку з овочами. І сьогодні ми розповімо, як смачно