Пиріг «Жербу»
![Пиріг «Жербу» Пиріг «Жербу»](/uploads/posts/2015-07/pirg-zherbu_391.jpeg)
Класичний угорський пиріг «Жербу» – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Молоко підігріваємо до температури трохи вище кімнатної і розвести в ньому дріжджі. Чекаємо, поки активізуються дріжджі, а тим часом з'єднуємо просіяне борошно з содою, пучкою солі і розтираємо з маслом і цукром. Додаємо сметану, молоко з дріжджами і вимішуємо тісто до однорідності. Поділяємо тісто на 3 рівних шматка і розкачуємо кожен з них. Змащуємо тісто половиною джему, посипаємо горішками і повторюємо шари заново. Після того, як пиріг зібраний, його необхідно накрити рушником і залишити підходити в теплі близько години.
«Жербу» спочатку випікається при 160°С, а через 10 хвилин температуру підвищують до 180°С і продовжують готування ще 10 хвилин. Остиглий пиріг заливаємо розтопленим шоколадом і залишаємо його в холодильнику до повного застигання.
Рецепт яблучного пирога «Жербу»
Інгредієнти:
Приготування
Розчиняємо дріжджі в теплому молоці з додаванням пари ложок цукру. Коли вони активізуються, додаємо 2 яйця (білок
![Пиріг «Жербу» Пиріг «Жербу»](/uploads/posts/2015-07/pirg-zherbu_402.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг зі сметаною](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-smetanoyu_131.jpeg)
Пиріг зі сметаною
Коли раптово з'являється бажання приготувати що-небудь смачне, тут же проводиться ревізія в холодильнику на предмет наявності інгредієнтів. Якщо у
![Відкритий пиріг з вишнею](/uploads/posts/2015-07/vdkritiy-pirg-z-vishneyu_331.jpeg)
Відкритий пиріг з вишнею
Солодкість тіста й легка кислинка вишневої начинки настільки добре поєднуються один з одним, що вже більше нічого не треба для повноти смаку.
![Пиріг з гарбузом - рецепт](/uploads/posts/2015-01/pirg-z-garbuzom-recept_271.jpeg)
Пиріг з гарбузом - рецепт
Всі ми знаємо, що з гарбузом можна приготувати багато смачних і корисних страв. І сьогодні ми поговоримо про випічці з цим овочем. Давайте розберемо