Люля-кебаб з яловичини
![Люля-кебаб з яловичини Люля-кебаб з яловичини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-yalovichini_301.png)
Рецепт люля-кебаб з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Часник пропускаємо через прес і також додаємо у фарш. Солимо і перчимо за смаком. Гарненько перемішуємо отриману масу. Формуємо з фаршу довгасті плоскі котлети. Викладаємо їх на решітку, яку потім встановлюємо над вугіллям. Коли з одного боку котлети підрум'янилися, ґрати перевертаємо на інший бік. Готовність страви перевіряємо за соку, який виділяється. Якщо сік прозорий, значить, люля-кебаб на мангалі готовий.
Простий рецепт люля-кебаб з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і часник дрібненько кришимо і додаємо у фарш. Так само подрібнюємо зелень і теж змішуємо з іншими інгредієнтами. Отриману масу ретельно вимішуємо, правильніше навіть сказати відбиваємо, поки вона не стане однорідною і липкою. Після цього кладемо фарш в холодильник приблизно на 30 хвилин. Після цього руки змащуємо рослинним маслом і формуємо з фаршу щільні ковбаски, які повинні бути близько 4 см в діаметрі. А довжину регулюйте в залежності від довжини дерев'яних шпажок. Ковбаски повинні бути сантиметрів на 5 коротше. Завдяки рослинному маслу, в якому змащували руки, на ковбасках при приготуванні утворюється рум'яна кірочка. Тепер готуємо гриль. Важливо, щоб в ньому полум'я не було, а був тільки хороший жар. Ґрати для гриля змащуємо свинячим салом, викладаємо на неї ковбаски, нанизані на шпажки. Готуємо люля-кебаб , постійно повертаючи, щоб просмажився з усіх боків рівномірно.
Люля-кебаб з яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування люля-кебаб з яловичини починаємо з того, що спочатку замочуємо у воді дерев'яні шпажки хвилин на 30.Це робиться для того, щоб вони розбухнули як слід. А тим часом готуємо фарш. Дрібно нарізаємо цибулю і часник, змішуємо їх з фаршем, додаємо сіль і спеції і добре все вимішуємо. Тепер формуємо з отриманої маси невеликі котлетки, а потім кожну відбиваємо. Зручно це зробити, уклавши її на одну долоню, а другий плескати по ній. Котлетки в результаті повинні бути дуже щільними.
![Люля-кебаб з яловичини Люля-кебаб з яловичини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-yalovichini_412.jpeg)
Тепер займаємося овочами: солодкий перець нарізаємо квадратиками розміром приблизно 15х15 див. Помідори очищаємо від хвостиків. В охолоджену котлетку втягає шпажку і розподіляємо м'ясо навколо рівномірно, тим самим формуючи ковбаску. Зверху і знизу якої нанизуємо по шматочку перцю і помидорчику черрі. Зазвичай з цього набору продуктів виходить 10-11 люля-кебаб. Деко для випічки змащуємо рослинним маслом, розкладаємо заготівлі та свазиваем верх кожної ковбаски оливковою олією. При температурі близько 200 градусів випікаємо близько 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Соус для люля кебаб - рецепт](/uploads/posts/2015-03/sous-dlya-lyulya-kebab-recept_511.jpeg)
Соус для люля кебаб - рецепт
Люля-кебаб - це популярна страва народів Азії з м'ясного фаршу. Подають його традиційно з зеленню і лавашем, але не зайвим буде зробити до нього
![Люля-кебаб в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-v-multivarc_611.jpeg)
Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми
![Люля-кебаб з баранини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-baranini_911.jpeg)
Люля-кебаб з баранини
Люля-кебаб - дуже смачне і оригінальне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з баранини. Подавати його можна з соусами або
![Рецепт люля-кебаб в духовці](/uploads/posts/2015-01/recept-lyulya-kebab-v-duhovc_141.jpeg)
Рецепт люля-кебаб в духовці
Люля-кебаб - це популярне і смачне блюдо народів Азії та Кавказу. Традиційно його готують на мангалі. Але насправді способів його створення безліч. І
![Люля-кебаб на сковороді](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-na-skovorod_571.jpeg)
Люля-кебаб на сковороді
Люля-кебаб - це східне блюдо, прекрасна альтернатива традиційному шашлику. В класичному варіанті, його готують на вугіллі. Але сьогодні ми вам
![Фарш для люля-кебаб](/uploads/posts/2015-01/farsh-dlya-lyulya-kebab_541.jpeg)
Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і