Татарські біляші
![Татарські біляші Татарські біляші](/uploads/posts/2015-01/tatarsk-blyash_331.jpeg)
Рецепт татарського вак біляша
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Борошно змішуємо з домашнім кефіром , вбиваємо яйце і замішуємо м'яке тісто. Ділимо його на кульки діаметром 3-4 см. Для начинки м'ясо ріжемо невеликими шматочками, очищені картоплю і цибулю ріжемо кубиками. Змішуємо картоплю з м'ясом і цибулею, додаємо за смаком сіль, перець, спеції і добре перемішуємо. Кожен шматочок тіста розкочуємо до стану плоскої коржі, в центр якої кладемо начинку і шматочок вершкового масла. Краї біляша збираємо оборкою, але не защипуємо до кінця. Повинен вийти мішечок з отвором.
Викладаємо наші вак біляші на деко, застелений пекарської папером, кожну заготовку змащуємо збитим яйцем і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку. У процесі випікання в кожен біляш в отвір наливаємо 1 столову ложку води, щоб вони не пересихали. Таку процедуру повторити 2-3 рази. Готуємо татарські біляші в духовці хвилин 40. А потім виймаємо і поливаємо соусом. Щоб його приготувати, з помідора знімаємо шкірку, обдавши його окропом. М'якоть ріжемо кубиками і протушиваем на олії, солимо, перчимо, додаємо оцет, гірчицю, пропущений через прес часник і терті на тертці мариновані огірки. Перемішуємо і все, соус готовий!
Рецепт татарського біляші з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Приготування татарських біляшів починаємо з замісу тіста: борошно вливаємо кефір, додаємо соду, гашену оцтом, сіль і
![Татарські біляші Татарські біляші](/uploads/posts/2015-01/tatarsk-blyash_742.jpeg)
Тепер займаємося начинкою: фарш солимо, перчимо, заливаємо газованою водою і даємо півгодини настоятися. Потім фарш віджимаємо, додаємо подрібнену цибулю і перемішуємо. Тісто розгортаємо і вирізаємо кола діаметром близько 15 див. В центр кожної заготовки кладемо фарш, а загортаємо краю, залишаючи по центру отвір. Смажимо татарські біляші з м'ясом на рослинному маслі спочатку ту сторону, яка відкрита, потім другу. Подаємо до столу гарячими.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Біляші на кефірі](/uploads/posts/2015-03/blyash-na-kefr_901.jpeg)
Біляші на кефірі
Любите смачні біляші? Тоді ви напевно не раз пробували готувати їх будинку. На жаль, не у кожної господині є відповідний рецепт, а тому ми вирішили
![Ледачі біляші](/uploads/posts/2015-03/ledach-blyash_961.jpeg)
Ледачі біляші
Ледачі біляші - дуже просте блюдо, яке можна приготувати до приходу нежданих гостей. Чому? Тому що делатеся воно практично моментально, а значить
![Біляші в мультиварці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/blyash-v-multivarc-recept_711.jpeg)
Біляші в мультиварці - рецепт
Якщо вам пощастило мати вдома таку універсальну кухонну помічницю, як мультиварка, значить, вам стануть під силу практично будь-які рецепти. Один з
![Як приготувати біляші з м'ясом?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-blyash-z-myasom_261.jpeg)
Як приготувати біляші з м'ясом?
Біляші з м'ясом - улюблений багатьма фаст-фуд. Але купувати цю страву на вулиці не варто, а тому вчіться готувати його самостійно. А ми вам у цьому
![Біляші в духовці](/uploads/posts/2015-01/blyash-v-duhovc_141.jpeg)
Біляші в духовці
Біляші - м'ясне блюдо татарської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Сьогодні мова піде про беляшах в духовці. Вони виходять ароматними,
![Рецепт біляшів на сковороді](/uploads/posts/2015-01/recept-blyashv-na-skovorod_961.jpeg)
Рецепт біляшів на сковороді
Біляші - смачне м'ясне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Звичайно ж, можна купити готові в будь-якому магазині, але чи вони будуть корисними?