Равіолі з грибами

Равіолі з грибами і картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Починаємо приготування страви з замісу тіста. Для цього в борошно розбиваємо яйця, додаємо сіль, оливкова масло і ретельно перемішуємо. Тепер формуємо еластичний колобок і прибираємо його в прохолодне місце. Далі готуємо начинку: моркву і картоплю чистимо, відварюємо і розминаємо товкачиком, приправте мускатним горіхом. Печериці і цибулю обробляємо, шаткуємо і пасеруємо до м'якості на рослинному маслечко. Потім готову обжарку викладаємо до овочевого пюре і підсолюємо за смаком. Яєчне тісто ділимо на 4 частини, розкачуємо кожен тоненький пласт і розподіляємо на нього начинку, сформовану в маленькі кульки. Накриваємо зверху другим пластом, притискаємо тісто один до одного, виганяючи все повітря. Фігурним ножем розрізах наші заготовки на однакові квадратики і відварюємо до спливання в солоній воді. Подаємо готові равіолі з грибами з томатним соусом і топленим маслом.
Равіолі з сиром і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У велику тарілку насипати гіркою борошно, сіль, куркуму, а в серединку розбиваємо яйця. Потім додаємо масло і,

Рекомендуємо добрі рецепти

Равіолі зі шпинатом
Равіолі можна приготувати з будь-якою начинкою на ваш смак. А ми пропонуємо вам приготувати равіолі зі шпинатом. Така страва буде не тільки смачним,

Равіолі з м'ясом
Знамените італійське блюдо равіолі часто асоціюється у нас з пельменями. Хоч таке порівняння не зовсім правильне, але у цих страв є багато спільного

Равіолі: рецепт
Блюдо, подібне знайомим нам пельменів та вареників є майже в кожній кухні - це і манти, і пози, наприклад. Італійці теж не обійшлися без свого

Равіолі з сиром
Різновид італійської пасти - равіолі - з м'якою сирною начинкою, на думку їдців зі всього світу, є одним з найбільш смачних страв італійської кухні.

Равіолі з гарбузом
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста, дуже схожі на наші пельмені та вареники. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими,

Равіолі з куркою
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми поговоримо про