Кростіні
![Кростіні Кростіні](/uploads/posts/2015-07/krostn_861.jpeg)
Кростіні з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Помідорчики промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулину і часник чистимо, шаткуємо точно також. Базилік обполіскуємо, струшуємо і рубаємо ножем на маленькі шматочки. Потім всі підготовлені овочі викладаємо в миску, перемішуємо, заправляємо оливковою маслом, спеціями і бальзамічним оцтом. Багет ножем нарізаємо на порційні шматочки, злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім на кожен шматочок зверху викладаємо овочеву начинку і подаємо кростіні до столу.
Кростіні з тунцем
Інгредієнти:
Приготування
Цедру лимона натираємо на маленькій тертці, з'єднайте з тунцем і перемішуємо все в кухонному комбайні до отримання однорідної пасти. Потім вливаємо масло і знову збиваємо. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і перемішуємо з томатною пастою і каперсами. Приправляємо спеціями за смаком і подаємо на гарячому підсмаженому хлібці, натертому часничком і сбрызнутом оливковим маслом.
Кростіні з лососем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо і пасеруємо до прозорості на вершковому маслечко. Потім додаємо до нього рис, вливаємо біле вино і фільтровану воду. Готуємо, помішуючи, до повної готовності, а потім вводимо вершки і кладемо васабі. Знімемо посуд з плити і залишаємо остигати. Тепер викладаємо на хлібні скибочки копченого лосося і приготовлену начинку і подаємо до столу.
Рецепт кростіні з соусом песто
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Цим часом готуємо соус: кедрові горішки, тертий сир, базилік, спеції і оливкове масло збиваємо в блендері до отримання однорідної маси. Тісто розкачуємо, вирізаємо прямокутники, змащуємо кожен соусом песто, викладаємо помідори, нарізані тонкими кружальцями, і накриваємо пластинами сиру. Посипаємо все базиліком, скроплюємо маслом і ставимо випікатися в духовку приблизно на 20 хвилин.
Кростіні з копченою рибою і вершковим сиром
Інгредієнти:
![Кростіні Кростіні](/uploads/posts/2015-07/krostn_632.jpeg)
Приготування
У сковороді розігріваємо на середньому вогні трохи оливкового масла, викладаємо скибочки хліба і обсмажуємо їх з одного боку до утворення хрусткої скоринки. Рибу розбираємо вилочкою на маленькі шматочки виделкою, а кріп дрібно рубаємо ножем. Потім з'єднуємо лосось з вершковим сиром і кропом. Все ретельно перемішуємо і викладаємо рибну суміш на хліб, прикрашаючи огірковим скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Равіолі з грибами](/uploads/posts/2015-07/ravol-z-gribami_611.jpeg)
Равіолі з грибами
Равіолі часто порівнюють із звичними нам пельменями, проте це не зовсім так. Є відмінності і в рецептах, і в приготуванні. Сьогодні ми вам розповімо,
![Брускетта з помідорами](/uploads/posts/2015-07/brusketta-z-pomdorami_541.jpeg)
Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
![Лосось з креветками](/uploads/posts/2015-03/losos-z-krevetkami_411.jpeg)
Лосось з креветками
Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів
![Лосось із сиром](/uploads/posts/2015-03/losos-z-sirom_311.jpeg)
Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
![Паста з лососем](/uploads/posts/2015-01/pasta-z-lososem_981.jpeg)
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
![Брускетта - рецепт](/uploads/posts/2015-01/brusketta-recept_401.jpeg)
Брускетта - рецепт
Якщо ви любите смачні і незвичайні закуски, то вам сподобається італійська брускетта. Це ласощі можна зробити з різних продуктів, а тому кожна