Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Кростіні

12-07-2015, 22:05
461
Кростіні
Кростіні – це класична італійська закуска, яка чудово підходить під вино. Вона являємо собою невеликий бутерброд з шматочків підсмаженого хліба з різними начинками. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування цієї страви, а ви виберіть для себе найбільш підходящі!

Кростіні з помідорами


Інгредієнти:

  • білий багет – 200 г;

  • стиглі помідори – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • базилік – за смаком;

  • часник – 2 зубчики;

  • олія оливкова – 20 мл;

  • оцет бальзамічний – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Помідорчики промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулину і часник чистимо, шаткуємо точно також. Базилік обполіскуємо, струшуємо і рубаємо ножем на маленькі шматочки. Потім всі підготовлені овочі викладаємо в миску, перемішуємо, заправляємо оливковою маслом, спеціями і бальзамічним оцтом. Багет ножем нарізаємо на порційні шматочки, злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім на кожен шматочок зверху викладаємо овочеву начинку і подаємо кростіні до столу.

    Кростіні з тунцем


    Інгредієнти:

  • консервований тунець у власному соку – 150 г;

  • олія оливкова – 3 ст. ложки;

  • лимон – 1 шт.;

  • цибулина – 05 шт.;

  • каперси – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • томатна паста – за смаком.


  • Приготування
    Цедру лимона натираємо на маленькій тертці, з'єднайте з тунцем і перемішуємо все в кухонному комбайні до отримання однорідної пасти. Потім вливаємо масло і знову збиваємо. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і перемішуємо з томатною пастою і каперсами. Приправляємо спеціями за смаком і подаємо на гарячому підсмаженому хлібці, натертому часничком і сбрызнутом оливковим маслом.

    Кростіні з лососем


    Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • рис – 250 г;

  • біле сухе вино – 50 мл;

  • вершки – 50 мл;

  • васабі – 2 ст. ложки;

  • копчений лосось – 300 р.


  • Приготування
    Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо і пасеруємо до прозорості на вершковому маслечко. Потім додаємо до нього рис, вливаємо біле вино і фільтровану воду. Готуємо, помішуючи, до повної готовності, а потім вводимо вершки і кладемо васабі. Знімемо посуд з плити і залишаємо остигати. Тепер викладаємо на хлібні скибочки копченого лосося і приготовлену начинку і подаємо до столу.

    Рецепт кростіні з соусом песто


    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 200 г;

  • помідор – 5 шт;

  • сир моцарелла – 350 г;

  • олія оливкова;

  • базилік.


  • Для соусу:

  • кедрові горішки – 100 г;

  • сир пармезан – 100 г;

  • базилік – 1 пучок;

  • оливкової масло – 200 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Цим часом готуємо соус: кедрові горішки, тертий сир, базилік, спеції і оливкове масло збиваємо в блендері до отримання однорідної маси. Тісто розкачуємо, вирізаємо прямокутники, змащуємо кожен соусом песто, викладаємо помідори, нарізані тонкими кружальцями, і накриваємо пластинами сиру. Посипаємо все базиліком, скроплюємо маслом і ставимо випікатися в духовку приблизно на 20 хвилин.

    Кростіні з копченою рибою і вершковим сиром


    Інгредієнти:

  • житній хліб – 300 г;

  • олія оливкова – 1 ст. ложка;

  • копчений лосось – 200 г;
    Кростіні

  • олія оливкова – 1 ст. ложка;

  • кріп – 1 пучок;

  • вершковий сир – 120 г;

  • свіжий огірок – 1 шт.


  • Приготування
    У сковороді розігріваємо на середньому вогні трохи оливкового масла, викладаємо скибочки хліба і обсмажуємо їх з одного боку до утворення хрусткої скоринки. Рибу розбираємо вилочкою на маленькі шматочки виделкою, а кріп дрібно рубаємо ножем. Потім з'єднуємо лосось з вершковим сиром і кропом. Все ретельно перемішуємо і викладаємо рибну суміш на хліб, прикрашаючи огірковим скибочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Равіолі з грибами
    Равіолі з грибами
    Равіолі часто порівнюють із звичними нам пельменями, проте це не зовсім так. Є відмінності і в рецептах, і в приготуванні. Сьогодні ми вам розповімо,
    Брускетта з помідорами
    Брускетта з помідорами
    Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
    Лосось з креветками
    Лосось з креветками
    Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
    Паста з лососем
    Паста з лососем
    Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
    Брускетта - рецепт
    Брускетта - рецепт
    Якщо ви любите смачні і незвичайні закуски, то вам сподобається італійська брускетта. Це ласощі можна зробити з різних продуктів, а тому кожна