Класичний рецепт біскотті
![Класичний рецепт біскотті Класичний рецепт біскотті](/uploads/posts/2015-07/klasichniy-recept-bskott_191.jpeg)
Як італійці готують біскотті - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити біскотті, виставте температуру духовки на позначці 160 градусів. Поки духова шафа доходить до необхідної температури, приготуємо суміш із сухих інгредієнтів, просіяти в миску борошно з розпушувачем і додавши сіль. Окремо яйця збиваємо міксером до утворення білої повітряної і пінної маси, у неї, не зупиняючи ходу пристрою, починаємо підсипати цукор, вливати Амаретто і розтоплене, а потім охолоджене вершкове масло. Коли рідини з'єднані, всипаємо до них борошняну суміш і замішуємо густе, не липке тісто. В процесі замісу підсипаємо мигдаль, щоб він рівномірно розподілився в тісті. Отримане тісто ділимо навпіл і скачуємо в два джгута, за формою схожих з батоном (20х65 см). Ставимо батони в духовку на півгодини, потім витягуємо, злегка остуджуємо і ріжемо скибочками товщиною 3-35 див. Скибочки викладаємо все на той же пергамент і випікаємо при тій же температурі, аналогічний період часу, не забувши перевернути печеньки на іншу сторону через 10-15 хвилин.
Як спекти італійські біскотті з оливковою олією?
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо пропустивши борошно через сито, змішуємо її з полентою і розпушувачем, а потім додаємо до них цукор. Поєднавши сухі інгредієнти між собою, додаємо до них цедру цитрусових і знову повторюємо процедуру замішування.
Збиваємо два цілих яйця і один жовток з оливковою олією, а потім вливаємо рідини до сухих складових печива. На цьому ж етапі ви вільні доповнити біскотті будь-якими добавками, від шматочків шоколаду до сушених ягід.
Готове тісто залиште на 20 хвилин в холодильнику, розділіть навпіл і скачайте в дві буханки, кожну з яких згодом запечіть, змастивши залишилися яєчним білком, 25 хвилин при 180 градусах. Наріжте буханця на скибочки і повторіть запікання вже при 150 градусах ще півгодини.
Як приготувати шоколадне печиво біскотті?
Інгредієнти:
![Класичний рецепт біскотті Класичний рецепт біскотті](/uploads/posts/2015-07/klasichniy-recept-bskott_152.jpeg)
Приготування
Розігрів духовку до 170 градусів, приступаємо до стандартної процедури – змішування сухих складових: борошна, какао і соди. Не зайвою в цьому міксі буде і щіпка солі.
В іншій мисці також ретельно збиваємо яйця з цукром. Вводимо рідини до борошняної суміші і додаємо шоколадну крихту з фундуком. Готове тісто ділимо навпіл, скачуємо половинки в брусочки рівної довжини і діаметра, а потім відправляємо запікатися на 25 хвилин. Даємо брусків тесту охолонути 15 хвилин, нарізаємо на порції і запікаємо вдруге 15-20 хвилин, при цьому не забувши перевернути печива на іншу сторону, щоб вони підрум'янилися як можна більш рівномірно.
У компанії з остиглими біскотті, крім стандартного доповнення зразок чашки кави або келих столового вина, чудово піде морозиво, солона карамель або шоколадна паста .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Стромболі – рецепт](/uploads/posts/2015-07/strombol-recept_591.jpeg)
Стромболі – рецепт
Стромболі - це справжній вулкан смаків. Ситне італійське блюдо, яке можна подати на гаряче, а також зручно взяти з собою в офіс або на природу.
![Тісто для печива](/uploads/posts/2015-07/tsto-dlya-pechiva_201.jpeg)
Тісто для печива
В арсеналі кожної господині має бути хоча б кілька простих рецептів тіста для печива. Якщо ж у вас досі немає таких рецептів, ми з вами з
![Вівсяне печиво з шоколадом](/uploads/posts/2015-07/vvsyane-pechivo-z-shokoladom_541.jpeg)
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками
![Біскотті: рецепт](/uploads/posts/2015-01/bskott-recept_251.jpeg)
Біскотті: рецепт
Біскотті можна використовувати і як десерт, і як доповнення до м'ясних страв, наприклад. Ми все ж таки будемо випікати класичне солодке біскотті з
![Біскотті з мигдалем](/uploads/posts/2015-01/bskott-z-migdalem_771.jpeg)
Біскотті з мигдалем
Біскотті - популярне італійське печиво. Приготує його досить нескладно, і в цьому вам допоможуть наші прості рецепти. Давайте розберемося, як спекти
![Шоколадні біскотті](/uploads/posts/2015-01/shokoladn-bskott_521.jpeg)
Шоколадні біскотті
Незважаючи на те, що класичний варіант італійського печива біскотті готується тільки з додаванням мигдалю, ми ж підемо шляхом експериментів і