Фарфалле
![Фарфалле Фарфалле](/uploads/posts/2015-01/farfalle_991.jpeg)
Рецепт фарфалле не вимагає того, щоб дотримуватися особливої технології. Вариться паста, як і будь-які макаронні вироби, в підсоленому окропі. Потім макарони змішують з різними добавками і соусами - вершковим, соєвим, томатним.
Фарфалле з креветками
Паста або макарони, як ми звикли говорити, у італійців національне блюдо, яке їдять кожен день, по святах, готують на обід і вечерю. В залежності від додаткових інгредієнтів, ви можете зробити страву більш ситним або навпаки, дієтичним і легким. Ми пропонуємо спробувати фарфалле з креветками, ніжний смак якого, обов'язкового сподобається гурманам і любителям італійської кухні.
Інгредієнти:
Приготування
Овочі гарненько миємо й обсушуємо. Помідори нарізаємо на половинки, цибулю дрібно ріжемо кубиками, цукіні натираємо на тертці. На добре розігрітій сковорідці обсмажуємо в оливковій олії креветки, цукіні, цибулю і помідори, потім додаємо вино, перець і готуємо до повного випаровування рідини. Вливаємо вершки і доводимо креветки з овочами до стану соусу. Фарфалле відварюємо в підсоленій воді, з'єднуємо з приготовленим соусом, прогріваємо пару хвилин на сковорідці і розкладаємо по тарілках. Зверху посипаємо натертим сиром - пармезаном або будь-яким іншим, який є в наявності. Можете викласти пасту фарфалле на блюдо і прикрасити базиліком.
Таким же чином можна приготувати фарфалле з лососем. Рибне філе нарізати невеликими шматочками і готуєте з овочами у відповідності з вищенаведеним рецептом. Поєднання лосося, вершків і вина додадуть пасті чудовий ніжний смак.
Фарфалле з куркою
Куряче м'ясо чудово поєднується зі солодкуватими соусами. Так давайте спробуємо приготувати наших «метеликів» з куркою і медом.
Інгредієнти:
![Фарфалле Фарфалле](/uploads/posts/2015-01/farfalle_152.jpeg)
Приготування
У сковорідці нагріваємо оливкову олію і туди ж додаємо шматочок вершкового, розтоплюємо його і закидаємо куряче м'ясо, порізане на невеликі шматочки. Обсмажуємо близько п'яти хвилин, додаємо соєвий соус, мед і продовжуємо, постійно помішуючи, смажити до готовності. У підсоленій воді відварюємо макарони фарфалле до стану «аль денте», викладаємо їх на сковорідку до курки, додаємо 50 грам води, в якій варили пасту і тушкуємо хвилини три. От і все! Фарфалле з куркою готове, можна розкладати страву по тарілках.
Як бачите, для рецепта фарфалле ви можете брати будь-які інгредієнти - паста чудово поєднується і з м'ясом, і з овочами, і з рибою. Можете навіть приготувати фарфалле з грибами - злегка обсмажте печериці, приміром, на оливковій олії, додайте цибулю, трохи білого вина і посипте макарони натертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з фарфалле](/uploads/posts/2015-03/salat-z-farfalle_181.jpeg)
Салат з фарфалле
Фарфалле - це макарони з твердих сортів пшениці у формі метелика. Такі макарони дуже подобаються і дітям і дорослим, а ми вам розповімо, як з їх
![Макарони з креветками - рецепт](/uploads/posts/2015-03/makaroni-z-krevetkami-recept_121.jpeg)
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
![Макарони з сиром - рецепти](/uploads/posts/2015-03/makaroni-z-sirom-recepti_151.jpeg)
Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми
![Макарони з помідорами](/uploads/posts/2015-03/makaroni-z-pomdorami_341.jpeg)
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
![Паста з овочами](/uploads/posts/2015-03/pasta-z-ovochami_711.jpeg)
Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька
![Паста з лососем](/uploads/posts/2015-01/pasta-z-lososem_981.jpeg)
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,