Різотто у вершковому соусі
![Різотто у вершковому соусі Різотто у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-01/rzotto-u-vershkovomu-sous_581.jpeg)
Різотто з креветками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
У невеликій каструлі розтоплюємо вершкове масло, вливаємо трохи соусу, вершків і кидаємо подрібнений часничок. Нагріваємо протягом декількох хвилин на середньому вогні. Цим часом чистимо креветки і обсмажуємо їх на грилі. Чистимо цибулину, шаткуємо, кидаємо в каструлю з оливковим маслом, висипаємо рис і вливаємо склянку білого вина. Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо протягом 30 хвилин. Потім посипаємо блюдо рубаним зеленим луком, змішуємо з креветками і подаємо до столу, поливши різотто соусом.
Різотто з сьомгою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно шаткуємо очищений цибулька, часник і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до рум'яного кольору. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками. У готову обжарку висипаємо промитий рис, вливаємо трохи бульйону і готуємо протягом декількох хвилин до повного всмоктування рисом рідини.
Потім додаємо сьомгу, трохи підсолюємо, перчимо, вливаємо вершки, ще трохи бульйону і перемішуємо. Варимо на маленькому вогні, підливаючи рідина по мірі необхідності. В самому кінці посипаємо різотто тертим сиром, кладемо шматочок масла і подаємо блюдо гарячим.
Різотто з куркою і грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
![Різотто у вершковому соусі Різотто у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-01/rzotto-u-vershkovomu-sous_312.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт приготування різотто](/uploads/posts/2015-01/recept-prigotuvannya-rzotto_621.jpeg)
Рецепт приготування різотто
Різотто - це дивовижно смачну страву з особливим чином приготованого рису і начинки, яка може являти собою, як овочі і морепродукти, так і куряче
![Різотто з куркою](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-kurkoyu_941.jpeg)
Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами
![Різотто з артишоками](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-artishokami_431.jpeg)
Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.
![Різотто з мідіями](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-mdyami_161.jpeg)
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
![Різотто зі шпинатом](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-shpinatom_601.jpeg)
Різотто зі шпинатом
Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але
![Різотто з білими грибами](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-blimi-gribami_831.jpeg)
Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке