Тірамісу без яєць
![Тірамісу без яєць Тірамісу без яєць](/uploads/posts/2015-01/tramsu-bez-yayec_251.jpeg)
Рецепт «класичного» тірамісу без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Вершки збиваємо на середній швидкості, поступово додаючи цукор і збільшуючи швидкість до максимуму. Як тільки вершки утворюють тверді піки, збивання слід зупинити.
Маскарпоне також збиваємо міксером, додавши коньяк. Змішуємо збиті вершки з крем-сиром до однорідності.
Печиво занурюємо в каву буквально на 1 секунду. Викладаємо савоярді на дно форми для тірамісу і покриваємо половиною вершково-сирної маси. Зверху викладаємо ще один шар печива і покриваємо його залишилася сирною масою. У довершенні посипаємо десерт какао-порошком і ставимо в холодильник на 6-8 годин.
Рецепт тірамісу без яєць з полуницею
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом збиваємо вершки з цукром, 2 столовими ложками лікеру і ваніллю до утворення стійких піків. В іншій мисці збиваємо маскарпоне з 2 столовими ложками лікеру. Обидві суміші з'єднуємо, і наш крем для тірамісу без яєць готовий.
Полуницю нарізаємо скибочками. 1/3 склянки лікеру змішуємо з аналогічною кількістю апельсинового соку і занурюємо в отриману суміш кожне печиво буквально на секунду. Викладаємо печиво в ряд, покриваємо його шматочками полуниці та половиною крему. Повторюємо процедуру і прикрашаємо верхівку десерту залишилися ягодами.
Тірамісу без алкоголю і яєць
Інгредієнти:
Приготування
Крем-сир збиваємо з маскарпоне, молоком і цукром до однорідності. Печиво занурюємо в остиглий кави і розкладаємо по формі для десерту. Покриваємо тірамісу шаром з половини крему, поверх знову розподіляємо печиво і покриваємо його залишилися кремом. Посипаємо десерт какао-порошком і тертим шоколадом. Перед подачею десерт повинен постояти в холодильнику близько 4-5 годин.
Тірамісу без маскарпоне і яєць
Інгредієнти:
Приготування
Жирний сир перетираємо через сито або збиваємо до кремоподібної консистенції за допомогою блендера. Перекладаємо вершковий сир в чашу міксера, додаємо лікер, цукор і апельсинову цедру, після чого продовжуємо збивання до однорідності. Якщо маса виходить дуже густою - додайте молока, вершків або грецького йогурту.
Свіжозаварений кави повністю остуджуємо і занурюємо в нього
![Тірамісу без яєць Тірамісу без яєць](/uploads/posts/2015-01/tramsu-bez-yayec_972.jpeg)
На дно форми, обраної для приготування десерту, укладаємо шар вимоченого в каву печива, покриваємо його половиною сиру і повторюємо процедуру. Сформований десерт покриваємо шаром какао-порошку і ставимо в холодильник на 3-4 години перед подачею.
Тірамісу з сиром без яєць відрізняється надзвичайною ніжністю, доступністю в приготуванні і більш низькою калорійністю.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Десерт з печива](/uploads/posts/2015-01/desert-z-pechiva_481.jpeg)
Десерт з печива
Не знаєте такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо просте і оригінальне рішення - десерт з печива. Давайте розберемо кілька
![Торт «Тірамісу в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/tort-tramsu-v-domashnh-umovah_681.jpeg)
Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
![Тірамісу в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/tramsu-v-domashnh-umovah_941.jpeg)
Тірамісу в домашніх умовах
Італійське тістечко тірамісу - один з найсмачніших і найпопулярніших десертів у світі. Вважаєте, що приготувати тірамісу здатний тільки шеф-кухар
![Рецепт тірамісу з маскарпоне](/uploads/posts/2015-01/recept-tramsu-z-maskarpone_561.jpeg)
Рецепт тірамісу з маскарпоне
Тірамісу - популярний італійський десерт, основними інгредієнтами якого є печиво савоярді і сир маскарпоне. У нашій статті ми детально розберемо
![Тірамісу з полуницею](/uploads/posts/2015-01/tramsu-z-poluniceyu_491.jpeg)
Тірамісу з полуницею
Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.
![Крем для «Тірамісу»](/uploads/posts/2015-01/krem-dlya-tramsu_821.jpeg)
Крем для «Тірамісу»
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми