Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
Якщо у вас залишилися надлишки м'ясного бульйону, то обов'язково заморожуйте їх на майбутнє. Маючи під рукою порцію бульйону в морозильній камері ви з легкістю зможете збагачувати його смаком соуси або рагу, або використовувати бульйон в якості основи для супу. Докладніше про те, який суп можна зварити на м'ясному бульйоні, ми розповімо вам далі.
Інгредієнти:
гострі натуральні ковбаски-2 шт.;
ріпчаста цибуля - 135 г;
часник - 2 зубки;
м'ясний бульйон - 720 мл;
консервована квасоля - 330 г;
консервовані томати - 330 г;
зерна кукурудзи - 55 г;
пюре з гарбуза - 310 г;
молоко - 220 мл;
порошок каррі - 1 ст. ложка;
мелений кумін - 1 ст. ложка.
Приготування
Звільніть натуральні ковбаски від оболонки і підрум'яньте їх разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Коли шматочки цибулі стануть прозорими, доповніть їх пюрированным часником, а потім залийте бульйоном. Залиште бульйон дійти до кипіння, після чого зменшіть жар, додайте прянощі, молоко, томати (видаливши сік) і бобові. У фіналі змішайте всі з гарбузовим пюре. Залиште суп на плиті ще на 15 хвилин, а потім знімайте пробу.
Інгредієнти:
вершкове масло - 15 г;
печериці - 225 г;
яловичий бульйон - 19 л;
картопля - 280 м;
ріпчаста цибуля - 115 г;
гілочки чебрецю - 3 шт.;
яловичина - 455 р.
Приготування
Розтопивши вершкове масло, спасеруйте на ньому шматочки яловичини, поки ті не схопляться золотистою скоринкою. До м'яса покладіть скибочки печериць і півкільця цибулі. Дайте всій зайвої вологи з грибів випарується, після чого поверніть в каструлю яловичину і покладіть кубики картоплі слідом. Додайте чебрець і залийте все м'ясним бульйоном. Залиште суп на м'ясному бульйоні варитися приблизно півгодини, поки м'ясо з картоплею не дійдуть до повної готовності, але не допускайте кипіння.
Інгредієнти:
порей - 1 шт.;
часник - 3 зубки;
томати - 330 г;
морква - 115 г;
суцвіття брокколі - 115 г;
суцвіття цвітної капусти - 145 г;
жменя зелені петрушки;
м'ясний бульйон - 12 л;
пельмені - 90 р.
Приготування
Почніть з овочевої бази, обсмаживши шматочки моркви з кільцями порею і часником. Коли овочі ледь розм'якшаться, покладіть до них суцвіття капусти і влийте м'ясний бульйон. Покладіть нарізані томати і дайте бульйону дійти до кипіння. Всипте пельмені і залиште їх до спливання. Готовий суп приправити за смаком.
Квасолевий суп з гарбузом на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Звільніть натуральні ковбаски від оболонки і підрум'яньте їх разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Коли шматочки цибулі стануть прозорими, доповніть їх пюрированным часником, а потім залийте бульйоном. Залиште бульйон дійти до кипіння, після чого зменшіть жар, додайте прянощі, молоко, томати (видаливши сік) і бобові. У фіналі змішайте всі з гарбузовим пюре. Залиште суп на плиті ще на 15 хвилин, а потім знімайте пробу.
Грибний суп на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, спасеруйте на ньому шматочки яловичини, поки ті не схопляться золотистою скоринкою. До м'яса покладіть скибочки печериць і півкільця цибулі. Дайте всій зайвої вологи з грибів випарується, після чого поверніть в каструлю яловичину і покладіть кубики картоплі слідом. Додайте чебрець і залийте все м'ясним бульйоном. Залиште суп на м'ясному бульйоні варитися приблизно півгодини, поки м'ясо з картоплею не дійдуть до повної готовності, але не допускайте кипіння.
Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з овочевої бази, обсмаживши шматочки моркви з кільцями порею і часником. Коли овочі ледь розм'якшаться, покладіть до них суцвіття капусти і влийте м'ясний бульйон. Покладіть нарізані томати і дайте бульйону дійти до кипіння. Всипте пельмені і залиште їх до спливання. Готовий суп приправити за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,
Суп з гречкою на курячому бульйоні
Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на
Окрошка на бульйоні
Основою для окрошки може виступати квас, айран, сироватка, або мінеральна вода, однак найбільш прижившимся і звичним рецептом вважається заснований
Суп на овочевому бульйоні - рецепт
Легкі овочеві супи можна приготувати в будь-який час року. Взимку вони здатні зігріти, а влітку - наситити без переїдання. І сьогодні ми поговоримо
Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми
Суп на м'ясному бульйоні
Супи на м'ясному бульйоні виходять поживними, наваристими і ароматними. У нашій статті ми поділимося простими рецептами приготування грибного,