Класична рибна солянка – рецепт
![Класична рибна солянка – рецепт Класична рибна солянка – рецепт](/uploads/posts/2016-04/klasichna-ribna-solyanka-recept_491.jpeg)
Розповімо, як приготувати класичну збірну рибну солянку.
До складу цього супу крім риби зазвичай включають оливки, каперси або маленькі солоні огірочки, крупу (рис або перлову), а також зелень, часник, спеції, іноді й деякі інші продукти.
Солянка збірна рибна класична біла – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі з товстим дном із нержавіючої сталі розтоплюємо масло і закладаємо нарізану кружечками білу частину цибулі-порею і злегка пасеруємо. Далі закладаємо не занадто дрібно нарізані шампіньйони і готуємо на малому вогні під кришкою хвилин 15 після чого вливаємо вино, додаємо спеції і доводимо ще хвилин 5.
Тепер заливаємо в каструлю 15 л води, додаємо нарізані кружечками оливки і подрібнені солоні огірки. Проварюємо протягом 5 хвилин, додаємо рибу у вигляді дрібних шматочків, додаємо сік лимона і ще 8 хвилин. Приправляємо солянку рубаним часником і свіжою ароматною зеленню.
До готової гарячої ароматної солянці добре подати сметану і біле вино. Між іншим, цей суп чудное антипохмельное засіб.
Солянка рибна класична червона – рецепт
Інгредієнти:
![Класична рибна солянка – рецепт Класична рибна солянка – рецепт](/uploads/posts/2016-04/klasichna-ribna-solyanka-recept_932.jpeg)
Приготування
Рибу чистимо, обробляємо і зрізаємо філе, яке нарізаємо невеликими шматочками. Голови, плавники і хребти варимо в 15 л води зі спеціями.
Перецеживаем бульйон в чисту каструльку і закладаємо: промитий рис, оливки і огірки, нарізані кружечками, варимо 5 хвилин, потім додаємо рибу, сік лимона і томат-пасту. Варимо 5-8 хвилин. Приправляємо солянку червоним пекучим перцем присипаємо рубаними часником і зеленню. До цієї солянці подаємо горілку або рожеве міцне вино.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп «М'ясна збірна солянка» – рецепт](/uploads/posts/2016-04/sup-myasna-zbrna-solyanka-recept_121.jpeg)
Суп «М'ясна збірна солянка» – рецепт
Звичайно домашню збірну солянку готують з м'ясних компонентів, що залишилися з вчорашнього застілля - це, в двох словах, і весь рецепт. А докладно,
![Рибна солянка - рецепт приготування](/uploads/posts/2016-04/ribna-solyanka-recept-prigotuvannya_351.jpeg)
Рибна солянка - рецепт приготування
Одним з превосходнейших варіантів улюбленого першого страви – солянки, є його рецепт з рибою в основному складі. Далі детально опишемо два неймовірно
![Солянка по-грузинськи – класичний рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/solyanka_po-gruzinski_0.jpg)
Солянка по-грузинськи – класичний рецепт
Солянка по-грузинськи відрізняється від звичного нам страви більш пряним смаком і гостротою. Густий м'ясний суп з насиченим смаком і незрівнянним
![Рибна солянка - рецепт](/uploads/posts/2015-03/ribna-solyanka-recept_361.jpeg)
Рибна солянка - рецепт
Рибна солянка - менш популярний, але не менш класичний рецепт приготування цієї страви, якщо його м'ясної аналог. Готують рибну солянку з осетрових і
![Солянка зі свининою](/uploads/posts/2015-03/solyanka-z-svininoyu_391.jpeg)
Солянка зі свининою
Солянка - це густий гострий суп, зварений на крутому, рибному, грибному або м'ясному бульйоні з додаванням солоних огірків, квашеної капусти, маслин.
![Донська солянка](/uploads/posts/2015-03/donska-solyanka_611.jpeg)
Донська солянка
Солянка - гаряче блюдо, яке готується на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, з додаванням лимона, маслини. І сьогодні ми розповімо, як