Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати фарш для пельменів?

Як приготувати фарш для пельменів?

14-03-2016, 20:38
531
Як приготувати фарш для пельменів?
Якщо блюдо складається з невеликої кількості компонентів, то кожен з них повинен бути доведений до досконалості. Це правило стосується і пельменів, основну роль в яких грає тісто і начинка. І якщо з рецептами пельменного тесту нам вже доводилося розбиратися раніше, то про те, як приготувати фарш для пельменів, ми в перший раз поговоримо в цьому матеріалі.

Начинка для пельменів з фаршу


Якщо раніше пельмені в основному робилися з дичини, то в сучасному світі, коли наше меню не визначається результатами полювання і ми купуємо готове м'ясо в магазинах, головним наповнювачем для тесту стає суміш яловичини і свинини. Перша в найбільшій мірі насичена смаком, в той час як друга, містить достатню кількість жиру для отримання соковитою начинки.
Інгредієнти:

  • яловичина - 440 г;

  • свинина - 440 г;

  • ріпчаста цибуля - 55 р.


  • Приготування
    Склад начинки трохи більше ніж аскетичний – всього трійка інгредієнтів. Обидва види м'яса слід пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати в високошвидкісному блендері. Отриману масу добре приправляють сіллю з свежесмолотым перцем, а потім доповнюють цибулею. Останній деякі воліють також пропускати через м'ясорубку, для більшої соковитості начинки, в той час як інші просто дрібно цибулю нарізають вручну. Смачний фарш для пельменів готовий, попередньо його можна охолодити або ж відразу приступати до ліплення.

    Вареники з капустою і фаршем


    Соковитістю і м'якістю начинки пельмені можуть бути зобов'язані не тільки вірно підібраному м'яса, але і додаванню деяких овочів. Так, наприклад, капуста додає м'ясного фаршу помітно більшу кількість вологи.
    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 12 кг;

  • ріпчаста цибуля - 165 г;

  • часник - 2 зубки;

  • вершкове масло - 35 г;

  • головка пекінської капусти;

  • вода - 55 мл


  • Приготування
    У цьому рецепті ми не використовуємо звичайну білокачанну капусту, щоб не відчувати текстури її листя у фарші. Ідеальною заміною стане делікатна пекінська капуста.
    Наріжте листя пекінської капусти і розітріть їх з сіллю і невеликою кількістю води. Додайте капусту в м'ясний фарш, а слідом відправте подрібнену цибулю і розтерті часникові зубки. Влийте масло, якщо використовуєте фарш з нежирних зрізів м'яса. Начинка готова, можна приступати до формування.

    Фарш для пельменів з свинини і курки


    Серед перевірених часом рецептів пельменів, популярні не тільки начинки з фаршем з дичини, але і ті, що готуються з додаванням лісових грибів, чий аромат здатний прикрасити будь-яку страву.
    Інгредієнти:

  • сушені білі гриби - 65 г;

  • курячий фарш - 320 г;

  • фарш зі свинини - 240 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 р.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити фарш для пельменів, залийте гриби теплою водою і залиште розбухнути. Подрібніть і спасеруйте ріпчасту цибулю, додайте до нього нарізані напитавшиеся вологою гриби і припустіть їх разом буквально пару хвилин. Змішайте засмажку з обома видами фаршу і добре приправити. Після охолодження начинки приступайте до ліпленні пельменів .

    Рецепт соковитого фаршу для домашніх пельменів


    Справжній соковитий фарш складається не тільки з м'яса з достатньою кількістю жирку, але і змішуються з колотим льодом, який тане під час варіння і робить
    Як приготувати фарш для пельменів?
    м'ясо помітно більш соковитим.
    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 430 г;

  • фарш зі свинини - 270 г;

  • колотий лід - 1 ст.;

  • ріпчаста цибуля - 115 р.


  • Приготування
    Змішайте обидва види фаршу з подрібненою цибулею, сіллю і свежесмолотым перцем. Додайте лід, перемішайте, відберіть частина м'ясного фаршу для ліплення одній порції пельменів, а решту м'ясо відправте в морозильну камеру, щоб лід не встиг розтанути.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт котлет з фаршу яловичини і свинини
    Рецепт котлет з фаршу яловичини і свинини
    Не секрет, що найбільш соковитими і ароматними виходять домашні котлети саме змішаного фаршу. Пропонуємо розглянути декілька цікавих варіантів
    Пельмені з квашеною капустою
    Пельмені з квашеною капустою
    Неодмінно спробуйте приготувати смачні пельмені з наповненням з квашеної капусти. Повірте, це блюдо точно кожному сподобається, так як склад
    Фарш для пельменів з свинини
    Фарш для пельменів з свинини
    Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Фарш для пельменів з яловичини і свинини
    Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
    Фарш для пельменів
    Фарш для пельменів
    Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти