Каннеллоні з куркою
Каннеллоні – великі італійські макарони, мають форму трубочок. Наповнювати їх можна різними начинками, які тільки прийдуть вам у голову. Це оригінальне і водночас просте страву не залишить нікого байдужим! Давайте дізнаємося з вами, як же приготувати каннеллоні з куркою.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 190 г;
сирої курячий фарш – 190 г;
каннеллоні – 145 г;
вода фільтрована – 3 ст. ложки;
сир твердих сортів;
зелень свіжа ;
цибулина – 1 шт.;
часник;
сметана – 1 ст.;
томат-паста – 45 мл;
спеції.
Приготування
Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими скибочками і кладемо в чашу блендера. Додаємо курячий фарш і збиваємо все разом до однорідного стану. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в розігрітому рослинному маслечко кілька хвилин. Після цього викладаємо до овочів підготовлений фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Вливаємо трохи холодної води і тушкуємо, помішуючи. Через 15 хвилин кладемо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин. Готову начинку остуджуємо і фаршируємо каннеллоні. Тепер беремо скляну форму, наливаємо на дно сметану, розведену водою, і викладаємо наші заготовки. Запікаємо страву 35 хвилин в духовці, а потім подаємо каннеллоні з куркою, прикрасивши зверху тертим сиром і рубаною зеленню.
Інгредієнти:
курка – 400 г;
каннеллоні – 10 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 10 мл;
консервована солодка кукурудза – 100 г;
сир – за смаком;
спеції;
Для соусу:
масло вершкове – 30 г;
молоко 32% – 400 мл;
борошно пшеничне – 30 г;
сир – 50 р.
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо начинку для каннеллоні: курку обробляємо і нарізаємо дрібно ножем. Цибулину очистити, шаткуємо і пасеруємо на розпечене масло. Додаємо м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо все разом. Кидаємо сюди ж консервовану кукурудзу і подрібнену свіжу зелень. Тушкуємо начинку 10 хвилин, прикривши кришкою. Не гаючи часу, відварюємо каннеллоні до напівготовності. Далі промиваємо їх у холодній воді, обсушуємо і начиняємо фаршем. Для приготування соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, поступово вливаємо холодне молоко, додаємо тертий сир і приправляємо спеціями. Викладаємо каннеллоні у форму, заливаємо вершковою сумішшю і запікаємо 20 хвилин в духовій шафі.
Каннеллоні з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими скибочками і кладемо в чашу блендера. Додаємо курячий фарш і збиваємо все разом до однорідного стану. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в розігрітому рослинному маслечко кілька хвилин. Після цього викладаємо до овочів підготовлений фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Вливаємо трохи холодної води і тушкуємо, помішуючи. Через 15 хвилин кладемо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин. Готову начинку остуджуємо і фаршируємо каннеллоні. Тепер беремо скляну форму, наливаємо на дно сметану, розведену водою, і викладаємо наші заготовки. Запікаємо страву 35 хвилин в духовці, а потім подаємо каннеллоні з куркою, прикрасивши зверху тертим сиром і рубаною зеленню.
Рецепт каннеллоні з куркою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо начинку для каннеллоні: курку обробляємо і нарізаємо дрібно ножем. Цибулину очистити, шаткуємо і пасеруємо на розпечене масло. Додаємо м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо все разом. Кидаємо сюди ж консервовану кукурудзу і подрібнену свіжу зелень. Тушкуємо начинку 10 хвилин, прикривши кришкою. Не гаючи часу, відварюємо каннеллоні до напівготовності. Далі промиваємо їх у холодній воді, обсушуємо і начиняємо фаршем. Для приготування соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, поступово вливаємо холодне молоко, додаємо тертий сир і приправляємо спеціями. Викладаємо каннеллоні у форму, заливаємо вершковою сумішшю і запікаємо 20 хвилин в духовій шафі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати каннеллоні?
Одним з найбільш улюблених і тому поширених на теренах нашої країни варіантів італійської пасти є каннеллоні. І далі розповімо, як їх оригінально
Каннеллоні – рецепт
Всі ми любимо пасту в доповненні різних соусів. Це швидке і досить економічне страву, яка може наситити всю сім'ю, зберігаючи розмаїття з разу в раз.
Фаршировані макарони-трубочки
Італійська паста славиться своїм шикарним різноманітністю. Поговоримо про ситному її варіанті - каннеллоні. Фаршировані макарони-трубочки дуже ситні,
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - приголомшливо смачне італійське блюдо. Хочете здивувати всіх своїми кулінарними талантами і знаннями - приготуйте італійський обід і
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту