Вернуться назад Распечатать

Каннеллоні з куркою

Каннеллоні з куркою
Каннеллоні – великі італійські макарони, мають форму трубочок. Наповнювати їх можна різними начинками, які тільки прийдуть вам у голову. Це оригінальне і водночас просте страву не залишить нікого байдужим! Давайте дізнаємося з вами, як же приготувати каннеллоні з куркою.

Каннеллоні з куркою і грибами


Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 190 г;

  • сирої курячий фарш – 190 г;

  • каннеллоні – 145 г;

  • вода фільтрована – 3 ст. ложки;

  • сир твердих сортів;

  • зелень свіжа ;

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник;

  • сметана – 1 ст.;

  • томат-паста – 45 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими скибочками і кладемо в чашу блендера. Додаємо курячий фарш і збиваємо все разом до однорідного стану. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в розігрітому рослинному маслечко кілька хвилин. Після цього викладаємо до овочів підготовлений фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Вливаємо трохи холодної води і тушкуємо, помішуючи. Через 15 хвилин кладемо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин. Готову начинку остуджуємо і фаршируємо каннеллоні. Тепер беремо скляну форму, наливаємо на дно сметану, розведену водою, і викладаємо наші заготовки. Запікаємо страву 35 хвилин в духовці, а потім подаємо каннеллоні з куркою, прикрасивши зверху тертим сиром і рубаною зеленню.

    Рецепт каннеллоні з куркою


    Інгредієнти:

  • курка – 400 г;

  • каннеллоні – 10 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • консервована солодка кукурудза – 100 г;

  • сир – за смаком;

  • спеції;


  • Для соусу:

  • масло вершкове – 30 г;

  • молоко 32% – 400 мл;

  • борошно пшеничне – 30 г;

  • сир – 50 р.


  • Приготування
    Отже, давайте спочатку приготуємо начинку для каннеллоні: курку
    Каннеллоні з куркою
    обробляємо і нарізаємо дрібно ножем. Цибулину очистити, шаткуємо і пасеруємо на розпечене масло. Додаємо м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо все разом. Кидаємо сюди ж консервовану кукурудзу і подрібнену свіжу зелень. Тушкуємо начинку 10 хвилин, прикривши кришкою. Не гаючи часу, відварюємо каннеллоні до напівготовності. Далі промиваємо їх у холодній воді, обсушуємо і начиняємо фаршем. Для приготування соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, поступово вливаємо холодне молоко, додаємо тертий сир і приправляємо спеціями. Викладаємо каннеллоні у форму, заливаємо вершковою сумішшю і запікаємо 20 хвилин в духовій шафі.