Каннеллоні – великі італійські макарони, мають форму трубочок. Наповнювати їх можна різними начинками, які тільки прийдуть вам у голову. Це оригінальне і водночас просте страву не залишить нікого байдужим! Давайте дізнаємося з вами, як же приготувати каннеллоні з куркою.
Каннеллоні з куркою і грибами
Інгредієнти: свіжі печериці – 190 г; сирої курячий фарш – 190 г; каннеллоні – 145 г; вода фільтрована – 3 ст. ложки; сир твердих сортів; зелень свіжа ; цибулина – 1 шт.; часник; сметана – 1 ст.; томат-паста – 45 мл; спеції. Приготування Гриби обробляємо, шаткуємо тонкими скибочками і кладемо в чашу блендера. Додаємо курячий фарш і збиваємо все разом до однорідного стану. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в розігрітому рослинному маслечко кілька хвилин. Після цього викладаємо до овочів підготовлений фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Вливаємо трохи холодної води і тушкуємо, помішуючи. Через 15 хвилин кладемо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин. Готову начинку остуджуємо і фаршируємо каннеллоні. Тепер беремо скляну форму, наливаємо на дно сметану, розведену водою, і викладаємо наші заготовки. Запікаємо страву 35 хвилин в духовці, а потім подаємо каннеллоні з куркою, прикрасивши зверху тертим сиром і рубаною зеленню.
Рецепт каннеллоні з куркою
Інгредієнти: курка – 400 г; каннеллоні – 10 шт.; цибулина – 1 шт.; масло рослинне – 10 мл; консервована солодка кукурудза – 100 г; сир – за смаком; спеції; Для соусу:
масло вершкове – 30 г; молоко 32% – 400 мл; борошно пшеничне – 30 г; сир – 50 р. Приготування Отже, давайте спочатку приготуємо начинку для каннеллоні: курку
обробляємо і нарізаємо дрібно ножем. Цибулину очистити, шаткуємо і пасеруємо на розпечене масло. Додаємо м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо все разом. Кидаємо сюди ж консервовану кукурудзу і подрібнену свіжу зелень. Тушкуємо начинку 10 хвилин, прикривши кришкою. Не гаючи часу, відварюємо каннеллоні до напівготовності. Далі промиваємо їх у холодній воді, обсушуємо і начиняємо фаршем. Для приготування соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, поступово вливаємо холодне молоко, додаємо тертий сир і приправляємо спеціями. Викладаємо каннеллоні у форму, заливаємо вершковою сумішшю і запікаємо 20 хвилин в духовій шафі.