Печінковий пиріг рецепт

Печінковий пиріг в духовці – рецепт
Почати пропонуємо з простого рецепту печори – пишного пирога з печінки, який готується в суміші з рисом і не вимагає ніяких інших доповнень. Такий пиріг досить просто нарізати на шматки і подавати з овочами і соусом окремо.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати печінковий пиріг за цим рецептом, візьміться за підготовку самої печінки. Очистіть продукт від плівок і проток, добре промийте і пропустіть через м'ясорубку. Рис відваріть і охолодіть, після чого розітріть м'яку крупу з яєчними жовтками. Спасеруйте цибулю і додайте його в печінкову масу разом з рисом і подрібненим часником. Відокремлені яєчні білки перетворіть в густу піну і обережно додайте їх в суміш. Розподіліть тісто в промасленим формі і поставте в духовку на годину при 180 градусах.
Рецепт приготування печінкового пирога з курячої печінки
Ми вирішили модифікувати рецепт млинцевого печінкового пирога і використовувати яблучні млинчики в його основі. Скріплювати їх між собою буде повітряний печінковий паштет. Поєднання яблук і печінки може здатися незвичайним, так і є, але це не робить закуску менш смачною.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для паштету:
Приготування
Почніть з приготування паштету. Спасеруйте цибульні кільця разом з печінкою і часником. Збийте обсмажену печінку до пастоподібної консистенції, додати м'яке вершкове масло і повторіть збивання. Вершки перетворіть в пишний крем і обережно додайте його в паштетную масу.
Тепер до млинців. Збийте яблучне пюре з яйцями, цукром і дрібкою солі. Всипте до пюре борошно, перемішайте, щоб не залишилося грудок, а потім влийте молоко і вершкове масло. Обсмажуйте порції яблучного тесту на добре прогрітій сковороді. Кожен готовий млинець промазывайте ніжним печінковим паштетом.
Рецепт простого печінкового пирога з яловичої печінки
Ще один класичний французький печінковий пиріг дуже нагадує за своїм складом котлети, але смак і його зовнішній вигляд категорично відмінні.
Інгредієнти:
Приготування

Скибочки хліба залийте вершками і залиште їх просочитися на час підготовки інших складових. Промивши і обсушивши печінка, пюрируйте її будь-яким зручним способом. До печінковому фаршу додайте жовтки, подрібнений часник і петрушку. До отриманої суміші додайте вимочений хліб і добре збийте всі разом. Залишилися яєчні білки збийте до стійкої піни і обережно змішайте з печінковою масою, щоб не «вибити» зайве повітря. Обрану форму промаслите і присипте борошном. Вилийте печінкову суміш і поставте все запікатися на 40 хвилин при 160 градусах, попередньо розмістивши форму з пирогом в наповненому водою деко.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінковий салат шарами
Якщо ви ще не ввели в своє повсякденне меню страви з печінки, пропонуємо почати з простих і досить оригінальних салатів. Розповімо, як приготувати

Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
Самий смачний і особливо корисний паштет виходить саме на основі яловичої печінки. Пропонуємо зробити його трьома простими способами попередньої

Печінковий паштет із свинячої печінки – рецепт
З безлічі різноманітних закусок, самою універсальною є печінковий паштет. З часом, було розроблено величезну різноманітність рецептів відмінного

Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі

Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий

Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей