Рецепт домашніх пельменів
![Рецепт домашніх пельменів Рецепт домашніх пельменів](/uploads/posts/2016-01/recept-domashnh-pelmenv_821.jpeg)
Пропонуємо два варіанти приготування цього споконвічно російського страви, кожен з яких гарантує чудовий результат.
Смачні домашні пельмені - найпростіший рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приготування домашніх пельменів починаємо з начинки. Свинину і яловичину промиваємо, витираємо насухо, розрізаємо на шматочки і пропускаємо через м'ясорубку разом з попередньо очищеним цибулею і часником. Додаємо у фарш сіль, мелений чорний перець, вливаємо крижану воду, перемішуємо ретельно і залишаємо настоятися в холодильнику, прикривши кришкою.
Тим часом беремося за тісто . Просіваємо борошно пшеничне гіркою в широку миску і робимо по центру поглиблення у вигляді кратера. В іншій ємності змішуємо яйця з тепленькою фільтрованою водою, підсолюємо суміш і починаємо потроху вливати в борошняне поглиблення, одночасно вибиваючи. Спочатку замішуємо в мисці, а потім перекладаємо на рівну поверхню, заздалегідь припыленную борошном, і ретельно вимішуємо руками. При необхідності додаємо борошно. В результаті повинні отримати щільне не пливе і не липнущее тісто. Тепер додаємо рослинне масло без запаху і ще раз гарненько вимішуємо. Прикриваємо борошняний ком харчовою плівкою і залишаємо хвилин на сорок-п'ятдесят.
Після закінчення часу поділяємо тісто на частини, з яких скачуємо ковбаски товщиною приблизно 25-3 сантиметри. Їх у свою чергу розрізаємо на фрагменти по одному сантиметру і розкачуємо до отримання тонких круглих коржів. По центру кожної накладаємо чайною ложкою начинку, звертаємо півмісяцем, защипуємо краю, гарненько притискаючи, а потім стуляємо кінчики, отримуючи круглий пельменів.
Для того щоб зварити свіжі домашні пельмені, досить закинути їх в киплячу підсолену воду і після спливання проварити ще дві-три хвилинки. Після цього виймаємо їх за допомогою шумівки на блюдо, приправляємо топленим маслом і подаємо до столу.
Рецепт приготування сибірських пельменів в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Справжні сибірські пельмені, звичайно ж, далекі від запропонованого рецепта. Але навряд чи у сучасних господинь знайдеться в холодильнику м'ясо лося, ведмедя або диких птахів, з якого свого часу сибіряки готували начинку для автентичного варіанти страви. Тому даний варіант найбільш адаптований під наш смак і можливості і передбачає приготування фаршу з свинини і яловичини.
М'ясо подрібнюємо за допомогою м'ясорубки з крупною решіткою, а очищений цибулю з дрібної. Перемішуємо отриманий фарш, попередньо заправивши сіллю, меленим чорним перцем і молоком і залишаємо настоятися в холодильнику.
![Рецепт домашніх пельменів Рецепт домашніх пельменів](/uploads/posts/2016-01/recept-domashnh-pelmenv_132.jpeg)
Тісто замішуємо, як і в попередньому рецепті, тільки беремо для цього не теплу воду, а крижану. Отримавши щільну, гладку і пластичну текстуру борошняного кома залишаємо його для визрівання на сорок хвилин.
Після цього формуємо з тіста ковбаски, розрізаємо їх на медальйони, розкачуємо за допомогою качалки до отримання коржів, накладаємо на кожну чайною ложкою начинку з фаршу, защипуємо краю півмісяцем і стуляємо кінчики, формуючи круглі пельмені.
Відправляємо пельмені в киплячу підсолену воду і після спливання проварюємо дві-три хвилини. Виймаємо їх шумівкою на блюдо, заправляємо маслом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Манти - рецепт](/uploads/posts/2016-01/manti-recept_741.jpeg)
Манти - рецепт
Манти - чудове блюдо узбецької кухні, яке дуже популярно і в наших краях. І абсолютно виправдано. Неймовірно соковита і чудово ароматна начинка,
![Тісто на пельмені - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/tsto-na-pelmen-klasichniy-recept_931.jpeg)
Тісто на пельмені - класичний рецепт
Важливою умовою успіху в приготуванні домашніх пельменів є правильне тісто. Оболонка виробу повинна бути досить тонкою й досить міцною, щоб витримати
![Як приготувати пельмені?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-pelmen_631.jpeg)
Як приготувати пельмені?
Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
![Пельмені з грибами](/uploads/posts/2015-03/pelmen-z-gribami_841.jpeg)
Пельмені з грибами
Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
![Фарш для пельменів](/uploads/posts/2015-03/farsh-dlya-pelmenv_421.jpeg)
Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
![Пельмені в пароварці](/uploads/posts/2015-01/pelmen-v-parovarc_231.jpeg)
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як