Тефтелі в томатно-сметанному соусі
![Тефтелі в томатно-сметанному соусі Тефтелі в томатно-сметанному соусі](/uploads/posts/2015-12/teftel-v-tomatno-smetannomu-sous_941.jpeg)
Тефтелі з рисом в томатно-сметанному соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку ставимо варитися рисову крупу в підсоленій воді, та коли рисинків будуть практично готові, зливаємо масу на друшляк, промиваємо і даємо гарненько стекти.
Поки рис вариться, готуємо інші компоненти для тефтелькою. Для цього промите і обсушенное м'ясо розрізаємо на шматочки і пропускаємо через м'ясорубку, чергуючи з попередньо очищеним і крупно нарізаною ріпчастою цибулею (половиною від загальної кількості) і часником. Вимиту моркву очищаємо і пропускаємо через середню тертку, а залишився цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками.
Змішуємо трохи остиглий рис з фаршем, додаємо майонез за смаком сіль, мелений чорний перець і перемішуємо. Відбиваємо масу трохи в мисці для кращого зв'язування компонентів між собою і формуємо з неї круглі тюфтельки. Укладаємо їх одним шаром у форму для запікання і приступаємо до створення соусу. Для цього пасеруємо на рослинній олії кубики цибулі до прозорості, а потім додаємо моркву і смажимо, помішуючи, до м'якості. Тепер додаємо борошно, обсмажуємо все разом протягом хвилини, додаємо томатну пасту, сметану і вливаємо гарячий бульйон або воду. Приправляємо масу сіллю, перцем, спеціями, кидаємо лавровий лист і горошини запашного перцю, прогріваємо, помішуючи, до кипіння і заливаємо їм тюфтельки у формі. Закриваємо форму кришкою або затягуємо фольгою і розміщуємо в заздалегідь розігрітій до 195 градусів духовій шафі на п'ятдесят хвилин.
Курячі тефтелі в томатно-сметанному соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Відварену до готовності рис змішуємо з курячим фаршем, додаємо яйце, сіль, перець, дрібненько нарізану ріпчасту цибулю (половину всієї кількості).
![Тефтелі в томатно-сметанному соусі Тефтелі в томатно-сметанному соусі](/uploads/posts/2015-12/teftel-v-tomatno-smetannomu-sous_782.jpeg)
Для більш насиченого смаку тефтелі можна попередньо обсмажити на вершковому маслі з усіх боків, а потім протушкувати в соусі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курячі тефтелі в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-12/kuryach-teftel-v-smetannomu-sous_361.jpeg)
Курячі тефтелі в сметанному соусі
Напевно всі люблять курячі тефтелі і іноді готують їх. Пропонуємо урізноманітнити це дуже популярна страва найніжнішим сметанним соусом і іншими не
![Тефтелі в томатному соусі в духовці](/uploads/posts/2015-12/teftel-v-tomatnomu-sous-v-duhovc_101.jpeg)
Тефтелі в томатному соусі в духовці
Неймовірно смачним можна зробити найпростіше блюдо, скориставшись запропонованими рецептами. Розповімо, як приготувати тефтельки в томатному соусі.
![Як приготувати тефтелі з рисом з підливкою?](/uploads/posts/2015-12/yak-prigotuvati-teftel-z-risom-z-pdlivkoyu_671.jpeg)
Як приготувати тефтелі з рисом з підливкою?
Часто, в якості ситного доповнення м'ясних тюфтельок господині використовують рисову крупу. Далі описані рецепти саме таких м'ясних кульок, які
![Тефтелі з капустою](/uploads/posts/2015-03/teftel-z-kapustoyu_171.jpeg)
Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо
![Тефтелі в вершковому соусі](/uploads/posts/2015-03/teftel-v-vershkovomu-sous_391.jpeg)
Тефтелі в вершковому соусі
Тефтелі - це дуже смачне блюдо улюблені багатьма. І їх подають з різними соусами. І в нашій статті ми поговоримо про тюхтельки у вершковому соусі.
![Тефтелі в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-03/teftel-v-smetannomu-sous_831.jpeg)
Тефтелі в сметанному соусі
Тефтелі - це смачні м'ясні або рибні кульки, які неодмінно подають з соусом, інакше вони будуть нагадувати котлети. І сьогодні ми пропонуємо вам