Рецепт перепелів в духовці
![Рецепт перепелів в духовці Рецепт перепелів в духовці](/uploads/posts/2015-12/recept-perepelv-v-duhovc_341.jpeg)
Розповімо, як смачно приготувати перепелів в духовці. У продажу можна знайти охолоджених перепелів звичайно вагою близько 150 р.
Рецепт приготування фаршированих перепелів в духовці у фользі
Інгредієнти:
Для маринування:
Приготування
Готуємо тушки перепелів, вони повинні бути без голів і випатрали, також їх треба обпалити на відкритому вогні і зачистити ножем. Промиємо тушки холодною водою зсередини і зовні, обсушим чистими серветками. Попередньо замаринуем перепелів в соусі.
Як замаринувати перепелів для духовки?
Змішаємо вершки з мадерою, приправимо меленими спеціями, додамо продавлений часник і трохи солі. Почекаємо хвилин 20 і обов'язково процідимо через ситечко, щоб видалити тверді мікрочастинки часнику (в іншому випадку вони можуть підгоряти при подальшому запіканні).
У цьому соусі замаринуем тушки перепелів хоча б години на 2-3 м'ясо стане ароматним і дуже ніжним.
Гриби подрібнити з допомогою чоппера, комбайна або вручну ножем (нам потрібні дрібні шматочки або великий фарш). Також і цибулю.
Розігріємо масло в сковороді, спассеруем цибулю, потім додати гриби і 2 ст. ложки того ж соусу, в якому маринуються перепела. Протушиваем цю суміш протягом 15 хвилин і охолодити приблизно до температури 40 градусів. Додаємо у фарш перепелині яйця, трохи присаливаем і перемішуємо. Додати в начинку яєць в результаті дасть нам запечені в черевці перепела цілісні грудки, як би грибні котлетки, їх при їжі легко витягти. Якщо
![Рецепт перепелів в духовці Рецепт перепелів в духовці](/uploads/posts/2015-12/recept-perepelv-v-duhovc_342.jpeg)
Заповнюємо грибною начинкою кожну тушку, Отвори можна зашити шпагатом або сколоти мокрими дерев'яними зубочистками.
Загортаємо перепелів у фольгу, кожного окремо, для надійності двічі. Викладаємо пакети на деко і запікаємо протягом 40 хвилин при температурі близько 200 градусів.
Подаємо фаршированих перепелів зі світлими несолодкими міцними винами або ягідними настоянками .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Куряча грудка у фользі в духовці](/uploads/posts/2015-12/kuryacha-grudka-u-folz-v-duhovc_921.jpeg)
Куряча грудка у фользі в духовці
Відомо, що страви з курячої грудки часто виходять трохи сухуватими. І щоб не допустити такого ефекту, пропонуємо скористатися доступним і простим
![Перепели - рецепт приготування](/uploads/posts/2015-12/perepeli-recept-prigotuvannya_691.jpeg)
Перепели - рецепт приготування
Вразити гостей незвичайним стравою на святковому столі можна, вивчивши детально описані далі рецепти. Розповімо, як оригінально приготувати перепелів
![Як запекти індичку в духовці цілком?](/uploads/posts/2015-11/yak-zapekti-ndichku-v-duhovc-clkom_971.jpeg)
Як запекти індичку в духовці цілком?
Запекти смачно і правильно цілу індичку не так просто, адже для цього потрібно врахувати кілька дуже важливих нюансів, про які докладно розповімо
![Як приготувати гусака в духовці?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-gusaka-v-duhovc_271.jpeg)
Як приготувати гусака в духовці?
Як приготувати гусака в духовці? Цим питанням задаються дуже багато господинь, особливо якщо цю птицю вони готують в перший раз. Якраз для такого
![Як готувати перепелів?](/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-perepelv_391.jpeg)
Як готувати перепелів?
Перепели - страва з царської Росії. У минулому їх готували досить часто, оскільки ця водилася дичина практично скрізь, а мисливців було безліч. В наш
![Фарширована свинина](/uploads/posts/2015-03/farshirovana-svinina_481.jpeg)
Фарширована свинина
Фарширована свинина - це відмінний варіант святкового або вечері у вихідний день. Пропонуємо вам кілька оригінальних варіантів створення цього