Свинина на сковороді гриль
![Свинина на сковороді гриль Свинина на сковороді гриль](/uploads/posts/2015-12/svinina-na-skovorod-gril_661.jpeg)
Стейк зі свинини на сковороді гриль - рецепт
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Очищений часник, чебрець, листи лавра, насіння гірчиці насіння кмину гарненько розтираємо в ступці або подрібнюємо в блендері. Додаємо пряну суміш до цибулі, вливаємо олію, винний оцет і розминаємо цибулю зі спеціями руками.
Промиту і обсушену свинячу шию розрізаємо на пласти товщиною приблизно два з половиною сантиметри і укладаємо в скляну або емальовану ємність, чергуючи з пряною цибулевої сумішшю. Залишаємо посуд з м'ясом в маринаді в прохолодному місці на кілька годин або на ніч.
Промариновані м'ясні шматочки обсушуємо від маринаду серветками, змащуємо рафінованим маслом і викладаємо на сильно розігріту сковороду гриль. Смажимо стейки на сильному жарі по три хвилини з кожного боку, а потім знижуємо інтенсивність вогню і витримуємо м'ясо ще п'ятнадцять хвилин, перевертаючи шматки кожні чотири хвилини.
По готовності стейки поміщаємо в фольгу на п'ять-сім хвилин, а потім викладаємо на блюдо, і можемо подавати.
Відбивна або ескалоп з свинини на сковороді гриль
Інгредієнти:
Приготування
![Свинина на сковороді гриль Свинина на сковороді гриль](/uploads/posts/2015-12/svinina-na-skovorod-gril_422.jpeg)
Свинину споліскуємо, обсушуємо й розрізаємо на порції товщиною до півтора сантиметрів. Відбиваємо скибочки трохи за допомогою кухонного молоточка, приправляємо сіллю, меленим коріандром і чорним перцем. Краще якщо спеції будуть свежесмолотыми. Визначаємо м'ясо в неокисляющуюся ємність і заливаємо сумішшю вина і бальзамічного оцту. Залишаємо відбивні маринуватися приблизно на два-три години. За цей час один раз м'ясо перевертаємо.
Обсушуємо м'ясні скибки від маринаду серветками і укладаємо на прогріту сковороду гриль. Смажимо відбивні приблизно п'ятнадцять хвилин, перевертаючи кожні три хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?](/uploads/posts/2015-12/yak-prigotuvati-eskalop-z-svinini-na-skovorod_701.jpeg)
Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
![М'ясо на сковороді-гриль](/uploads/posts/2015-12/myaso-na-skovorod-gril_901.jpeg)
М'ясо на сковороді-гриль
Пожаренное м'ясо з використанням сковороди-гриль виходить просто неймовірним. Цей нехитрий кухонний прилад здатний перетворити простий шматок м'яса в
![Стейк зі свинини на сковороді](/uploads/posts/2015-11/steyk-z-svinini-na-skovorod_871.jpeg)
Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
![Стейк «Нью-Йорк»](/uploads/posts/2015-11/steyk-nyu-york_891.jpeg)
Стейк «Нью-Йорк»
Серед великої різноманітності стейків з яловичини, стріплойн відрізняється практично повною відсутністю жирових прошарків, тому вимагає особливого
![Свинина на грилі](/uploads/posts/2015-03/svinina-na-gril_141.jpeg)
Свинина на грилі
Свинину на грилі можна приготувати і на природі, і вдома в духовці, тому ми вирішили розповісти вам відразу про двох цих рецептах. Крім покрокових
![Рецепт маринаду для свинини](/uploads/posts/2015-03/recept-marinadu-dlya-svinini_751.jpeg)
Рецепт маринаду для свинини
В весняний і літній період багато хто з нас виїжджають на пікніки або дачі. Незмінним супутником таких виїздів стає приготування м'ясних страв на