Курка в паніровці
Золотиста і хрустка курка в паніровці – не тільки ідеальний снек до пінному, але і ситне гаряче для обіду або вечері. Шаром панірування можна покрити як біле, і червоне м'ясо, воно вийде однаково смачним і соковитим.
Ароматна паніровка з часником – ідеальна компанія курятині, але оскільки свіжий подрібнений часник легко пригорає, а згодом починає гірчити, в якості добавки до хлібній крихті краще всього використовувати висушений і гранульований аналог.
Інгредієнти:
курятина (гомілки) - 890 м;
борошно - 115 г;
яйця - 2 шт.;
хлібна крихта - 115 г;
паприка, часник сушений - 1 ч. ложці.
Приготування
Перед тим, як зробити панірування для курки, підготуйте саму птицю, сполоснувши гомілки і обсушивши їх. З'єднайте хлібну крихту з паприкою і сушеним часником. Збийте пару яєць з пучкою солі. В окрему страву всипте борошно. Спершу покрийте ніжки тонким шаром борошна, потім опустіть в збиту яєчну суміш і, попередньо давши надлишків стекти, посипте курятину хлібними крихтами. Тепер можна піти двома шляхами: обсмажити гомілки у фритюрі або запекти при 180 градусах 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе - 480 м;
борошно - 35 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 25 мл;
хлібна крихта - 45 г;
цедра одного лимона;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка.
Приготування
Розділіть куряче філе на пласти і відбийте кожен для того, щоб вирівняти товщину поверхні. Збийте яйце, молоко і борошно до утворення однорідного кляру. Приправте його морською сіллю і додайте італійських трав з цитрусовою цедрою. Занурте філе в кляр, дайте надлишків суміші стекти, а потім обваляйте птицю в паніровці. Підрум'яньте птицю в розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожної зі сторін.
Не забуваємо і про пивні снеки, що представляють собою невеликі шматочки птиці в паніровці, подають з будь-якими соусами .
Інгредієнти:
куряче філе - 530 г;
суміш італійських трав - 4 ч. ложки;
яйця - 2 шт.;
вершки - 115 мл;
хлібна крихта - 135 г;
борошно - 95 р.
Приготування
Збийте яйця і вершки разом, а потім приправте пучкою солі і травами. Куряче філе наріжте на шматочки, достатні на 1-2 укусу, обваляйте кожен у борошні, занурте в яйце і обваляйте в паніровці. Запікати курячі снеки слід при 180 градусах 12-15 хвилин, а перед подачею необхідно додатково посипати шматочки морською сіллю.
Курка в часниковою паніровці
Ароматна паніровка з часником – ідеальна компанія курятині, але оскільки свіжий подрібнений часник легко пригорає, а згодом починає гірчити, в якості добавки до хлібній крихті краще всього використовувати висушений і гранульований аналог.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити панірування для курки, підготуйте саму птицю, сполоснувши гомілки і обсушивши їх. З'єднайте хлібну крихту з паприкою і сушеним часником. Збийте пару яєць з пучкою солі. В окрему страву всипте борошно. Спершу покрийте ніжки тонким шаром борошна, потім опустіть в збиту яєчну суміш і, попередньо давши надлишків стекти, посипте курятину хлібними крихтами. Тепер можна піти двома шляхами: обсмажити гомілки у фритюрі або запекти при 180 градусах 40-45 хвилин.
Курка в паніровці на сковороді – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть куряче філе на пласти і відбийте кожен для того, щоб вирівняти товщину поверхні. Збийте яйце, молоко і борошно до утворення однорідного кляру. Приправте його морською сіллю і додайте італійських трав з цитрусовою цедрою. Занурте філе в кляр, дайте надлишків суміші стекти, а потім обваляйте птицю в паніровці. Підрум'яньте птицю в розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожної зі сторін.
Курка в паніровці в духовці
Не забуваємо і про пивні снеки, що представляють собою невеликі шматочки птиці в паніровці, подають з будь-якими соусами .
Інгредієнти:
Приготування
Збийте яйця і вершки разом, а потім приправте пучкою солі і травами. Куряче філе наріжте на шматочки, достатні на 1-2 укусу, обваляйте кожен у борошні, занурте в яйце і обваляйте в паніровці. Запікати курячі снеки слід при 180 градусах 12-15 хвилин, а перед подачею необхідно додатково посипати шматочки морською сіллю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе в паніровці
Відомо, що куряче філе не відрізняється своєю соковитістю, проте є кілька способів добитися подібного результату. Пропонуємо зробити м'ясо в
Курка з чорносливом
Урізноманітнити будь-яку страву з курячого м'яса дуже просто. Додавши до складу пікантний чорнослив, страва перетворюється в щось непередаване.
Курячі нагетси в домашніх умовах
Традиційні нагетси – це, по суті, невеликі котлетки або тонкі шматочки птиці в паніровці. Розповімо, як приготувати їх звичайним способом, обсмаживши
Курячі ніжки в клярі
Існує безліч рецептів приготування курячого м'яса. Але, напевно, найбільш простими є різні частини тушки, запечені або смажені в густому клярі.
Ковбаса в клярі
Якщо вам набридли звичайні бутерброди на сніданок, пропонуємо зробити з вареної ковбаси досить оригінальну гарячу закуску. Таку ковбаску, в румяном
Курка з помідорами і сиром в духовці
Рецепт курячого філе в духовці з помідорами і сиром дуже простий. Усі потрібні інгредієнти практично завжди є в холодильнику. Поки курка готується,