Качка, тушкована шматочками – рецепт
![Качка, тушкована шматочками – рецепт Качка, тушкована шматочками – рецепт](/uploads/posts/2015-12/kachka-tushkovana-shmatochkami-recept_181.jpeg)
Качка, тушкована з шматочками яблуками
Качка і яблука – класичне поєднання, яке послужить вам гарну службу в випадку, якщо ви не хочете ризикувати і дивувати гостей незвичними смаковими комбінаціями. У цьому рецепті ми доповнимо блюдо коріандром і парою паличок кориці для того, щоб птах мала виражений пряний аромат.
Інгредієнти:
Приготування
Як ми зазначили вище, качка дуже багата підшкірним жиром, а тому перед тим, як приступати до гасіння, птицю необхідно обсмажити, щоб надлишки жиру вытопились. Обріжте звисаючий з країв шкіри жир і покладіть шматочки качки в розігріту сковороду. Обсмажуйте до тих пір, поки шкірка добре не підрум'яниться. Перекладіть ніжки в жаровню, влийте ложку вытопившегося жиру і додайте шматочки яблук і цибулі. Покладіть прянощі. Залишився жир можна злити в баночку і зберігати, використовуючи для інших рецептів.
Залийте вміст жаровні сумішшю води та соку, додайте посуд в духовці і залиште все гаситься протягом 1 години 10 хвилин. Протягом гасіння пару раз загляньте під кришку жаровні, стежачи за тим, щоб з посуду не випарувалася вся рідина. Качка, тушкована шматочками в духовці подається відразу ж після приготування, тільки не забудьте позбутися паличок кориці.
Качка, тушкована шматочками з картоплею
Цей простий рецепт птиці з тушкованою картоплею ідеально підходить для приготування в холодну пору року. По-перше, страва зможе зігріти і наситити вас взимку, а по-друге, воно готується з простого мінімуму доступних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати качку тушковану шматочками, разрубите тушку птиці на шматки і підрум'яньте їх на сухій сковороді до вираженого рум'яного кольору. Злийте надлишки жиру, додайте трохи вершкового масла і посипте м'ясо борошном. Перемішавши, залийте вміст жаровні водою і дайте рідини закипіти. Очистивши овочі, наріжте їх на шматки довільного розміру і покладіть до утятине. Залиште страву нудитися на маленькому вогні протягом години.
Качка, тушкована шматочками з овочами
Інгредієнти:
![Качка, тушкована шматочками – рецепт Качка, тушкована шматочками – рецепт](/uploads/posts/2015-12/kachka-tushkovana-shmatochkami-recept_522.jpeg)
Приготування
Перед початком готування квасоля замочіть на всю ніч. Підрум'янивши бекон з ковбасою, злийте надлишки жиру і змішайте шматочки з квасолею. Додайте часник, шматочки моркви з цибулею і залиште овочі злегка підрум'янитися. Покладіть чебрець з лавром, а потім влийте вино, воду і томати. Поки рідина доходить до кипіння, підрум'яньте шматочки качки і злийте зайвий жир. Покладіть птицю в жаровню до квасолі і залиште все нудитися в розігрітій до 150 градусів духовці 1 годину 40 хвилин. Гаряче рагу подавайте, посипавши жменею зелені петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка в апельсиновому соусі](/uploads/posts/2015-12/kurka-v-apelsinovomu-sous_811.jpeg)
Курка в апельсиновому соусі
Урізноманітнити повсякденне блюдо з курячого м'яса досить просто. Птах чудово поєднується з різноманітними пікантними маринадами, в тому числі і
![Перепели - рецепт приготування](/uploads/posts/2015-12/perepeli-recept-prigotuvannya_691.jpeg)
Перепели - рецепт приготування
Вразити гостей незвичайним стравою на святковому столі можна, вивчивши детально описані далі рецепти. Розповімо, як оригінально приготувати перепелів
![Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-tushkovanu-kartoplyu-z-myasom_831.jpeg)
Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?
Тушкована картопля з м'ясом - це блюдо, яке з легкістю виручає в різних ситуаціях, адже за короткий час можна зміркувати обід для великої компанії.
![Качка, фарширована капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/utka_farshirovannaya_kapustoy.jpg)
Качка, фарширована капустою
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати воістину королівське страву під назвою «качка, фарширована капустою». Повірте, цей процес нескладний, головне,
![Качка в духовці з рисом](/uploads/posts/2015-03/kachka-v-duhovc-z-risom_221.jpeg)
Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами
![Качка з овочами в духовці](/uploads/posts/2015-03/kachka-z-ovochami-v-duhovc_881.jpeg)
Качка з овочами в духовці
Не знаєте такого корисного і смачного приготувати на вечерю? Пропонуємо універсальний варіант - качку з овочами в духовці. Таке просте блюдо