Тарталетки з листкового тіста
![Тарталетки з листкового тіста Тарталетки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-11/tartaletki-z-listkovogo-tsta_821.jpeg)
Тарталетки з листкового тіста своїми руками
Інгредієнти:
Приготування
Вливаємо в ємність холодну воду. Вводимо лимонну кислоту, розбиваємо яйця. Всипаючи порційно 90% борошна, робимо тісто. Місити треба хвилин 15. Після чого даємо тісту постояти для набухання білків 30 хвилин. Маргарин розминаємо з залишилася борошном, формуем прямокутник.
Розкачуємо тісто у вигляді прямокутника, поміщаємо в середину маргаринову заготівлю, закриваємо як конверт, розгортаємо знову, складаємо і відправляємо в морозильну камеру. Після дворазового повторення цієї процедури розкачуємо тісто товщиною 1 см і ділимо на квадрати. Ножем акуратно вирізаємо в середині квадрат меншою форми, але не доходячи до низу тесту. Викладаємо тісто на деко — і в духовку. Після появи скоринки дістаємо і виймаємо маленькі квадрати з великих — це будуть кришечки. Начиняємо тарталетки і прикриваємо кришечками.
Тарталетки з листкового тіста з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз подрібнюємо до дрібних кубиків. Посипаємо коричневим цукром і промитим ізюмом. Перемішуємо. Робимо з тіста кружечки, вирізаючи їх склянкою на посипаному борошном столі. Кладемо їх в силіконові форми. Робимо пару проколів виделкою. Всипаємо гарбузову начинку. Випікаємо хвилин 12-15.
Тарталетки з готового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто в готовому вигляді зберігається в морозильній камері. Дістаємо його з холоду, ділимо на пластини і розкладаємо по подпыленному борошном столу. Через 30 хвилин тісто досягне потрібної м'якості.
Розкачуємо його і ділимо на квадрати. З половиною квадратів робимо наступним чином: вирізаємо з них квадрати меншого розміру. Таким чином ми отримаємо обідки і невеликі квадрати. Промазуємо яйцем великі квадрати і укладаємо на них обідки — так у нас з'являться не плоскі шматочки тесту, а тарталетки, куди поміститься начинка. Змащуємо яйцем обідки і маленькі квадрати. Випікаємо. Наповнюємо великі квадрати начинкою і
![Тарталетки з листкового тіста Тарталетки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-11/tartaletki-z-listkovogo-tsta_492.jpeg)
Тарталетки з листкового тіста у формочках
Інгредієнти:
Приготування
Розкачуємо кожну пластину і вирізаємо квадрати звичайним ножем або ж з фігурним лезом. Виделкою робимо пару проколів на кожному шматочку тесту. Укладаємо квадрати в формочки і тримаємо в духовці до 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тарталетки з начинкою - рецепти](/uploads/posts/2015-11/tartaletki-z-nachinkoyu-recepti_101.jpeg)
Тарталетки з начинкою - рецепти
Коли ідеї щодо оформлення святкового столу вичерпалися, на допомогу приходять рецепти різноманітних закусок. Пропонуємо кілька варіантів чудових
![Тісто для тарталеток в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/tsto-dlya-tartaletok-v-domashnh-umovah_321.jpeg)
Тісто для тарталеток в домашніх умовах
Чудовою прикрасою святкового столу стануть холодні закуски, які оригінально оформлені. Пропонуємо кілька варіантів приготування основи для тарталеток
![Слойки з листкового дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-09/sloyki-z-listkovogo-drzhdzhovogo-tsta_381.jpeg)
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
![Тісто для тарталеток](/uploads/posts/2015-03/tsto-dlya-tartaletok_551.jpeg)
Тісто для тарталеток
Не знаєте чим і як прикрасити святковий стіл? Тоді пропонуємо вам універсальний рецепт - спечіть тарталетки. Вийде красиво і оригінально, а наповнити
![Слойки з вишнею](/uploads/posts/2015-01/sloyki-z-vishneyu_391.jpeg)
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
![Кошики з фруктами](/uploads/posts/2015-01/koshiki-z-fruktami_101.jpeg)
Кошики з фруктами
Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх