Як приготувати соус з м'яса і картоплі?

Приготування соусу з м'яса і картоплі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування соусу можна взяти будь-яке м'ясо - курку на кістки, м'якоть свинини або яловичини, а також реберця. Якщо використовується м'якоть, то попередньо розрізаємо її на скибочки і трохи відбиваємо кулінарним молоточком. Курку або реберця просто розрізаємо на порції. Потім приправляємо м'ясні шматочки меленої сумішшю перців і сіллю і залишаємо на кілька хвилин. Тим часом миємо, чистимо і шаткуємо соломкою моркву, картоплю кубиками або невеликими шматочками, а цибулю півкільцями, часник очищаємо і дрібненько рубаємо.
У казан, сотейник або каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло, прогріваємо його добряче і закладаємо підготовлене м'ясо. Підрум'янюємо його, помішуючи, на сильному жарі з усіх боків, додаємо цибулю з морквою і часником і витримуємо на вогні тієї ж інтенсивності ще кілька хвилин, не забуваючи помішувати. Тепер додаємо картоплю, вливаємо підігрітий до кипіння бульйон або очищену воду, приправляємо страву за смаком сіллю, прикриваємо кришкою і після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму. Тушкуємо соус протягом п'ятдесяти хвилин або до м'якості м'яса і овочів. За десять хвилин до завершення процесу приготування кидаємо листочки лавра і додаємо за смаком сухі пряні трави.
По готовності даємо страви п'ятнадцять хвилин настоятися і можемо подавати, присмачивши свіжою зеленню на свій вибір і смак.
Смачний соус з картоплею і м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування

У промаслений мультикастрюлю закладаємо попередньо вимите, обсушенное і розрізане на порції м'ясо, нашатковану ріпчасту цибулю, соломку моркви і витримуємо всі в режимі «Випічка» або «Смаження» протягом дванадцяти-п'ятнадцяти хвилин в залежності від потужності пристрою. Далі кидаємо кубики картоплі, заливаємо сумішшю води, томатної пасти, сметани, додаємо сіль, щіпку цукру, мелену суміш перців, подрібнений часник, листя лавра. Закриваємо кришку приладу і налаштовуємо його на функцію «Гасіння». Через шістдесят-дев'яносто хвилин блюдо буде готово, залишилося тільки розкласти його по тарілках і приправити свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковане м'ясо з підливою
Тушковане м'ясо - це чудова гаряча страва підходить до будь-якого гарніру, яке подають на домашній сімейний обід і включають у святкове меню.

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,

Як приготувати тушковану картоплю?
Тушкована картопля - це блюдо, яке завжди виручить, якщо потрібно швидко, а, головне, ситно нагодувати велику компанію. Та й блюдо абсолютно

Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий

Тушкована капуста в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.

Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як