Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати соус з м'яса і картоплі?

Як приготувати соус з м'яса і картоплі?

21-11-2015, 17:39
539
Як приготувати соус з м'яса і картоплі?
Із запропонованих рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати соус з м'яса і картоплі. Це нехитре блюдо вразить вас своїм неймовірним насиченим смаком і чудовим ароматом.

Приготування соусу з м'яса і картоплі - рецепт


Інгредієнти:

  • будь-яке м'ясо – 750 г;

  • цибуля ріпчаста 175 г;

  • морква – 85 м;

  • бульби картоплі – 16 кг;

  • часник – 3 зубчики;

  • рослинне масло – 45 мл;

  • овочевий або м'ясний бульйон або вода – 600 мл;

  • сухі пряні трави – за смаком;

  • лаврове листя – 2-3 шт.;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • свіжа зелень кропу і петрушки – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування соусу можна взяти будь-яке м'ясо - курку на кістки, м'якоть свинини або яловичини, а також реберця. Якщо використовується м'якоть, то попередньо розрізаємо її на скибочки і трохи відбиваємо кулінарним молоточком. Курку або реберця просто розрізаємо на порції. Потім приправляємо м'ясні шматочки меленої сумішшю перців і сіллю і залишаємо на кілька хвилин. Тим часом миємо, чистимо і шаткуємо соломкою моркву, картоплю кубиками або невеликими шматочками, а цибулю півкільцями, часник очищаємо і дрібненько рубаємо.
    У казан, сотейник або каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло, прогріваємо його добряче і закладаємо підготовлене м'ясо. Підрум'янюємо його, помішуючи, на сильному жарі з усіх боків, додаємо цибулю з морквою і часником і витримуємо на вогні тієї ж інтенсивності ще кілька хвилин, не забуваючи помішувати. Тепер додаємо картоплю, вливаємо підігрітий до кипіння бульйон або очищену воду, приправляємо страву за смаком сіллю, прикриваємо кришкою і після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму. Тушкуємо соус протягом п'ятдесяти хвилин або до м'якості м'яса і овочів. За десять хвилин до завершення процесу приготування кидаємо листочки лавра і додаємо за смаком сухі пряні трави.
    По готовності даємо страви п'ятнадцять хвилин настоятися і можемо подавати, присмачивши свіжою зеленню на свій вибір і смак.

    Смачний соус з картоплею і м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • будь-яке м'ясо – 450 г;

  • цибуля ріпчаста – 75 г;

  • морква – 75 г;

  • бульби картоплі – 1 кг;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • очищена вода – 900 мл;

  • паста томатна – 50-60 г;

  • сметана – 50-60 г;

  • борошно – 30 г;

  • лаврове листя – 2-3 шт.;

  • цукровий пісок – щіпка;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • свіжа зелень кропу і петрушки – за смаком.


  • Приготування
    Як приготувати соус з м'яса і картоплі?

    У промаслений мультикастрюлю закладаємо попередньо вимите, обсушенное і розрізане на порції м'ясо, нашатковану ріпчасту цибулю, соломку моркви і витримуємо всі в режимі «Випічка» або «Смаження» протягом дванадцяти-п'ятнадцяти хвилин в залежності від потужності пристрою. Далі кидаємо кубики картоплі, заливаємо сумішшю води, томатної пасти, сметани, додаємо сіль, щіпку цукру, мелену суміш перців, подрібнений часник, листя лавра. Закриваємо кришку приладу і налаштовуємо його на функцію «Гасіння». Через шістдесят-дев'яносто хвилин блюдо буде готово, залишилося тільки розкласти його по тарілках і приправити свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушковане м'ясо з підливою
    Тушковане м'ясо з підливою
    Тушковане м'ясо - це чудова гаряча страва підходить до будь-якого гарніру, яке подають на домашній сімейний обід і включають у святкове меню.
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
    Як приготувати тушковану картоплю?
    Як приготувати тушковану картоплю?
    Тушкована картопля - це блюдо, яке завжди виручить, якщо потрібно швидко, а, головне, ситно нагодувати велику компанію. Та й блюдо абсолютно
    Гороховий суп з копченостями в мультиварці
    Гороховий суп з копченостями в мультиварці
    Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
    Тушкована капуста в мультиварці
    Тушкована капуста в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
    Гуляш в мультиварці
    Гуляш в мультиварці
    Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як