Курячі ніжки в мішечку з листкового тіста

Курячі ніжки в листковому тісті в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо готове листкове тісто на стіл, щоб воно встигло розморозитися, поки ми будемо займатися підготовкою ніжок. Курячі гомілки промиваємо водою, просушуємо і акуратно відсуваємо шкірку. Тремо на тертці з великими отворами сир і заповнюємо простір між шкуркою і м'ясом ніжки. Натираємо гомілки перцем з сіллю і рясно намазуємо їх кетчупом.
Тісто розмотує і трохи розкочуємо качалкою. Нарізаємо його на квадратики так, щоб вони відповідали кількості наявних гомілок. Ніжку маємо в середині квадрата і трохи притискаємо її підставою до тесту. Починаємо піднімати його краю вгору, таким чином, одягаючи її в мішок. Краї тіста трохи фіксуємо пальцями і закручуємо на кісточці, ніби загортаємо цукерку. Змащуємо отримані з тіста мішечки жовтками яєць та викладаємо їх на промаслений лист. Кісточки курячих гомілок повинні дивитися вгору і щоб вони не обгоріли, закрийте їх фольгою. Готуємо страву в духовці, виставивши температуру 200 градусів, поки тісто не прийме золотий колір.
Курячі ніжки в мішечку з тіста з маринованими печерицями
Скориставшись хоча б раз рецептом курячих ніжок в листковому тісті, ви будете використовувати його постійно і в різних обставинах. Таким блюдом можна здивувати гостей і нагодувати сім'ю!
Інгредієнти:
Приготування
Щоб вам було більш зрозуміло, як приготувати курячі ніжки в мішечку, розглянемо рецепт докладно.
Промиваємо курячі ніжки в воді. Присипаємо їх з сіллю і перцем перемішуємо в ємності, щоб спеції розподілилися по м'ясу. Викладаємо гомілки на розпечену тефлонову сковороду налийте в неї рослинне масло, обсмажуємо з двох сторін. Тепер, ніжки нехай остигають, а ми на цьому ж маслі спассеруем порізаний півкільцями цибулю.
Розкачуємо тісто і ріжемо його на шматочки розміром 13 на 13 сантиметрів. У центр кожного шматочка накладаємо трохи обсмаженої цибулі і нарізаних маринованих грибів. Підставою, на отриману овочеву шапочку, ставимо курячу ніжку і загортаємо її в тісто, кінчик кісточки, залишаючи відкритим. Зверху тісто обмазуємо жовтком і викладаємо всю цю красу у форму, змащену маслом. Випікаємо ніжки близько 35 хвилин в прогрітому до 200 градусів духовій шафі.
Рецепт курячих ніжок у мішечках з тіста з смаженою картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлені курячі ніжки перчимо і солимо за вашим смаком.

Беремо готове, листкове тісто і трохи розкачати, ріжемо його на шматочки. Нехай шматочки будуть мати форму квадрата, тоді зручніше його завертати. Накладаємо трохи смаженої картоплі в квадратик, ставимо на нього курячу ніжку і закриваємо тісто, роблячи мішок. Тісто кожної загорнутої гомілки за допомогою пензлика змащуємо яєчним жовтком. Форму для випічки намазуємо маслом і викладаємо в неї ніжки в мішечках. Ставимо їх у духовку при температурі 190-200 градусів, готуємо 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно приготувати курячі ніжки?
Напевно у багатьох є такі рецепти, які рятують, якщо несподівано гості нагрянули або ідеї для смачної вечері вичерпалися. Пропонуємо поповнити

Як приготувати курячі ніжки в духовці?
Курячі ніжки - це найдоступніший вид м'яса і універсальний, що дозволяє проявляти фантазію в його приготуванні. Пропонуємо урізноманітнити вашу

Як посмажити курячі ніжки?
Просто посмажити курку - це досить нудно і одноманітно. Пропонуємо рецепти, які сподобаються абсолютно всім рідним, навіть самим вибагливим.

Курячі ніжки в листковому тісті
Деякі вважають, що страви з курячих ніжок досить одноманітні і здивувати чимось новим точно не вийде. Спробуємо довести протилежне і розповімо

Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо

Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити