М'ясо по-французьки з картоплею в духовці

Рецепт м'яса по-французьки з картоплею і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу м'якоть промиваємо холодною проточною водою, обсушуємо за допомогою паперового рушника або серветок, нарізаємо невеликими скибочками, прикриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо кухонним молоточком. Приправляємо потім м'ясні скибочки сіллю, чорним меленим перцем, сумішшю сухих італійських трав, присмачую трохи оливковою або соняшниковою рафінованою олією, перемішуємо і залишаємо на деякий час для маринування.
Тим часом чистимо і шаткуємо тонкими кружальцями картопляні бульби і половину з них розподіляємо на дні промасленим форми. Майонез змішати з подрібненим часником, нарубаної свіжої зеленню, сіллю, меленим чорним перцем і сумішшю італійських трав і промазуємо отриманою сумішшю картопляний шар. Зверху розкладаємо кільця попередньо очищеного і порізаного цибулі (половину вказаної кількості). Тепер викладаємо м'ясо і знову шар пряного майонезу. Покриваємо залишилися картоплею і знову майонез. Далі викладаємо половину цибулі і покриваємо кружальцями свіжих томатів, які в свою чергу промазуємо майонезом.
Розміщуємо блюдо в прогрітій до 195 градусів духовці на сорок п'ять хвилин. Після закінчення часу покриваємо поверхню страви перетертим на тертці твердим сиром і витримуємо в духовці ще п'ятнадцять хвилин.
Як зробити м'ясо по-французьки з картоплею і грибами на сковорідці?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і обсушену свинячу м'якоть, ошийок або корейку розрізаємо на шматочки товщиною приблизно один сантиметр, обрізаємо жир, а м'ясо прикриваємо харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молоточком. Потім присмачую м'ясо сіллю, меленим чорним перцем і сумішшю сухих італійських трав, поливаємо червоним сухим вином і залишаємо на деякий час для просочування.
Тим часом гарненько промиваємо і шаткуємо пластинами печериці і півкільцями попередньо очищений ріпчасту цибулю. Закладаємо гриби з цибулею в прогріту з невеликою кількістю рослинної олії сковороду або сотейник і припускаємо на середньому вогні до м'якості цибулі.
Картопляні бульби моєму, позбавляє від шкірки, нарізаємо кружальцями, присмачую меленим чорним перцем, сіллю,

На промаслений лист викладаємо обрізання жиру, зверху розподіляємо картопляні гуртки, потім м'ясо і завершуємо шаром грибів з цибулею. Покриваємо блюдо шаром майонезу, притрушиваем натертим твердим сиром і розміщуємо в попередньо прогрітій до 190 градусів духовці приблизно на сорок хвилин або до м'якості картоплі, яку можна перевірити, проколу зубочисткою.
Готового м'яса по-французьки з картоплею і грибами даємо настоятися протягом десяти хвилин і подаємо, прикрасивши гілочками свіжої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?
Зробити святкове застілля особливим досить просто, скориставшись запропонованими далі рецептами. Пропонуємо вразити ваших гостей чудовим м'ясом

М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з

Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,

Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте