Вершковий соус - рецепт
![Вершковий соус - рецепт Вершковий соус - рецепт](/uploads/posts/2015-11/vershkoviy-sous-recept_391.jpeg)
Рецепт вершкового соусу для пасти
Інгредієнти:
Приготування
Беремо потрібну кількість хорошого вершкового масла, кладемо в каструлю і нагріваємо на помірному вогні. Коли масло розпуститься, додаємо до нього очищені від шкірки і насіння, порізані кубиками томати. Смажимо їх з вершковим маслом, присипавши сіллю з перцем. Тепер викладаємо вершковий сир, тільки не цілком, а чайними ложками. Постійно помішуючи суміш, чекаємо повного розчинення сиру, після чого виливаємо сюди вершки. На дуже маленькому вогні даємо соусу потомитися близько 7-9 хвилин.
Вершковий соус для піци - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій каструлі розтоплюємо масло і висипаємо до нього підсмажену на сухій сковороді борошно. Розмішуємо їх разом до однорідної кашки. До неї виливаємо вершки, солимо, перчимо і розмішуємо всі лопаткою. На ледве тліючому вогні тушкуємо соус 8-10 хвилин. Потім, на цьому ж режимі вогню, вводимо збиті жовтки, швидко змішавши їх із загальною масою, даємо соусу закипіти і відставляємо.
Вершково-грибний соус - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді з антипригарним покриттям обсмажуємо на оливковій олії дрібно порізані цибулю і гриби. Додаємо до них борошно і порізане на кубики вершкове масло, все посоливши і поперчив. Коли масло розтане, розчинившись в загальній масі, виливаємо сюди вершки. Перемішавши і накривши кришкою, залишаємо на сковороду ледве тліючому вогні, хвилин на шість. Після, знову все перемішуємо і відставляємо.
Вершково-сирний соус - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У ємність, яку в процесі можна буде поставити на плиту, з'єднуємо: вершки, тертий сир, окремо розтоплене вершкове масло, сіль. Ставимо отриману суміш на газову конфорку і варимо її в режимі слабкого вогню близько 12 хвилин, не забуваючи весь час заважати. Рекомендуємо застосовувати соус в їжу гарячим.
Рецепт вершкового соусу для риби
Інгредієнти:
Приготування
Вершки виливаємо в каструльку і, додавши до них сік лимона, підсмажуємо на плиті 16-18 хвилин. Після, викладаємо сюди пропущений через прес часник, вершкове масло і розмішати їх з загальною масою, залишаємо побурлить на плиті ще на 4-5 хвилин. У вже готовий, але гарячий соус додаємо нарізану зелень кропу і перемішуємо.
Цей соус надає пікантний, ніжний смак страв з риби.
Солодко-вершковий соус - рецепт
Інгредієнти:
![Вершковий соус - рецепт Вершковий соус - рецепт](/uploads/posts/2015-11/vershkoviy-sous-recept_322.jpeg)
Приготування
Вершки з'єднайте з цукровим піском, добре розмішуємо і ставимо на плиту. Висипаємо сюди ж ванілін і варимо вершки 13-15 хвилин. В окремому посуді добре розмішуємо жовтки зі сметаною, застосувавши при цьому віночок. Виливаємо їх в гарячу, вершкову суміш і постійно помішуючи, тримаємо соус на мінімальному вогні 3 хвилини. У готовий солодкий соус вводимо мелені волоські горіхи.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Вершково-часниковий соус](/uploads/posts/2015-09/vershkovo-chasnikoviy-sous_161.jpeg)
Вершково-часниковий соус
Для того, щоб підкреслити смак будь-якої страви, достатньо правильно вибрати соус. Пропонуємо кілька варіантів цілком універсальною добавки до різних
![Кенігсберзькі клопси](/uploads/posts/2015-07/kyengsbyergskye-klopsy_951.jpeg)
Кенігсберзькі клопси
Ви знаєте, що таке кенігсберзькі клопси? Німецьке м'ясне блюдо, яке складається з биточків, приправлених каперсовым соусом. Щоб спробувати цю страву,
![Вершковий соус для спагетті](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/slivochnyy_sous_dlya_spagetti_0.jpg)
Вершковий соус для спагетті
Дуже часто ми готуємо спагетті в якості гарніру до м'ясних страв. А адже з спагетті можна зробити самостійне основне блюдо, якщо приготувати до них,
![Соус для піци](/uploads/posts/2015-03/sous-dlya-pci_311.jpeg)
Соус для піци
Піца, мабуть, одне з найбільш улюблених і популярних італійських страв. А що може прикрасити цю страву, надати йому особливий, ні з чим не
![Білий соус до риби](/uploads/posts/2015-03/bliy-sous-do-ribi_151.jpeg)
Білий соус до риби
Якщо ви любите робити вишукані і витончені страви з риби, то радимо вам готувати до них звичайні і не дуже соуси. А які заправки підходять до таких
![Вершковий соус: 7 оригінальних рецептів](/uploads/posts/2015-03/vershkoviy-sous-7-orignalnih-receptv_901.jpeg)
Вершковий соус: 7 оригінальних рецептів
Без соусів практично не обходиться ні одне друге блюдо, адже вони доповнюють і поліпшують смак їжі. І в нашій статті ми підібрали найбільш цікаві та