М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
![М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами](/uploads/posts/2015-11/myaso-po-francuzki-z-kartopleyu-pomdorami_371.jpeg)
Як приготувати м'ясо по-французьки з свинини з картоплею і помідорами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо, хорошенечко промаківающімі від вологи і подрібнюємо невеликими скибочками. Потім трохи відбиваємо м'ясні шматочки, приправляємо пряними травами, меленим чорним перцем і сіллю і підрум'янюємо, помішуючи, у великій, глибокій сковорідці або відповідному сотейнику в невеликій порції рослинної олії. Потім викладаємо шар попередньо вимитих і нарізаних грибів, зверху очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю.
Далі черга картоплі, який ми попередньо очистимо й наріжемо невеликими скибочками. Присмачую картопляний шар меленим чорним перцем, пряними травами і сіллю і розкладаємо зверху гуртки помідорів. Тепер покриваємо блюдо шаром майонезу і пропущеного через тертку сиру. Вливаємо підігріту до кипіння воду і готуємо страву на самому мінімальному спеці під кришкою протягом півтора годин.
Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею і помідорами в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, подрібнюємо, відбиваємо трохи, приправляємо сіллю, меленим чорним перчиком і прованськими сухими травами. Бульби картоплі чистимо, шаткуємо гуртками, присмачую сіллю, трохи прованськими
![М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами](/uploads/posts/2015-11/myaso-po-francuzki-z-kartopleyu-pomdorami_262.jpeg)
Кожен шар промазуємо соусом, приготованим шляхом змішування майонезу, видавленого часнику, дрібненько нарубаної свіжої зелені і пряних трав. Відправляємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Потім розподіляємо зверху шар пропущеного через тертку сиру і запікаємо ще п'ятнадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![М'ясо по-французьки на сковороді](/uploads/posts/2015-11/myaso-po-francuzki-na-skovorod_111.jpeg)
М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
![Картопляна запіканка з куркою](/uploads/posts/2015-11/kartoplyana-zapkanka-z-kurkoyu_591.jpeg)
Картопляна запіканка з куркою
Приготувати простий, швидкий і головне ситний обід з цілком доступних компонентів зовсім не складно. Використовуючи представлені далі рецепти ви без
![Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-pechenya-z-svinini-z-kartopleyu_631.jpeg)
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
![Тушкована картопля з яловичиною](/uploads/posts/2015-09/tushkovana-kartoplya-z-yalovichinoyu_351.jpeg)
Тушкована картопля з яловичиною
Навіть з такого нехитрого поєднання інгредієнтів, як картопля з м'ясом можна приготувати чудове друге блюдо, не вимагає додатково гарніру. Загасивши
![Свинина по-французьки](/uploads/posts/2015-03/svinina-po-francuzki_541.jpeg)
Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
![М'ясо по-французьки з свинини](/uploads/posts/2015-03/myaso-po-francuzki-z-svinini_921.jpeg)
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте