Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грибний суп з заморожених грибів

Грибний суп з заморожених грибів

2-11-2015, 20:19
695
Грибний суп з заморожених грибів
Грибочки можна смажити, тушкувати, запікати. Страви з них виходять смачні, ароматні й ситні. Також їх можна заготовити про запас, забруднюючи їх або заморозивши. Нижче вас чекають рецепти, як зварити грибний суп з заморожених грибів .

Грибний суп в мультиварці із заморожених грибів


Інгредієнти:

  • опеньки заморожені – 300 г;

  • картопля – 200 г;

  • морква – 170 г;

  • цибуля – 110 г;

  • перловка – 30 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • зелень;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    У каструлю мультиварки закладаємо нарізану кубиками картоплю, терту моркву, промиту перловку. Цибуля подрібнювати не потрібно. Також туди ж відправляємо і заморожені гриби і використовуються спеції. Вливаємо гарячу воду, щоб прискорити процес варіння, солимо, закриваємо кришкою і встановлюємо програму «Гасіння» і час 2 години. Через 1 годину 45 хвилин цибулю витягуємо. Закладаємо подрібнену зелень і часник. Смак супу тільки покращиться, якщо при подачі в кожну порцію покласти трохи сметанки.

    Грибний суп з заморожених білих грибів


    Інгредієнти:

  • білі гриби заморожені – 350 г;

  • морква – 130 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • борошно – 30 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • зелень кропу;

  • лавровий лист;

  • олія рослинна;

  • сметана для подачі.


  • Приготування
    Білі заморожені гриби кладемо на сковороду і смажимо до рум'яності, потім притрушиваем їх злегка борошном, відразу ж розмішуємо і смажимо ще зовсім трохи, буквально 2 хвилини. Картоплю нарізаємо брусочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після того як закипить, підсолюємо, додаємо обсмажені білі гриби і лаврові листочки. Обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву. Відправляємо зажарку в каструлю. Після цього даємо проваритися ще хвилин 5 а потім розливаємо суп по тарілках, притрушиваем зеленню і в кожну порцію кладемо трохи сметанки.

    Грибний суп-пюре з заморожених грибів


    Інгредієнти:

  • бульйон курячий – 500 мл;

  • цибуля – 2 шт.;

  • заморожені печериці – 450 г;

  • вершки – 220 мл;

  • вершкове масло 73% жирності – 45 г;

  • борошно – 50 р;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його на сковороду, коли він злегка підрум'яниться, кладемо заморожені печериці. Обсмажуємо, поки гриби злегка не підрум'яняться. Розміщуємо їх в блендер, вливаємо туди приблизно 150 мл курячого бульйону і перетираємо до пюреобразного стану. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього борошно і обсмажуємо, постійно помішуючи. Отриману масу змішати з грибами, вливаємо залишок бульйону і кип'ятимо. Вливаємо вершки і прогріваємо, як тільки з'являться перші ознаки кипіння, вогонь відразу вимикаємо.

    Грибний суп з заморожених грибів з перловкою


    Інгредієнти:

  • заморожені гриби – 300 г;

  • крупа перлова – 130 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • картопля – 5 шт.;

  • запашний перець – 4 шт.;

  • сіль;

  • зелень;

  • лавровий лист;

  • свіжозмелену чорний перець.


  • Приготування
    Спочатку промиваємо перловку, заливаємо її приблизно 200 мл окропу і залишаємо на 2 години распариваться. У каструлі нагріваємо 25 літра води, закладаємо в неї гриби і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, відвар
    Грибний суп з заморожених грибів
    додаємо горошинки перцю і лаврові листи. Проварюємо хвилин 15 а потім витягаємо їх шумівкою. В отриманий грибний відвар кладемо розпарену перлову крупу і варимо її хвилин 30. Цибулька дрібненько кришимо. Обсмажуємо її на рослинній олії до м'якості. Перекладаємо його потім в миску, а в цю ж сковороду кладемо гриби. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10. Потім повертаємо цибулю, солимо, перчимо й перемішуємо. Картоплю ріжемо кубиками, відправляємо разом з грибами та цибулею в каструлю і варимо хвилин 25. Хвилин за 15 до готовності суп солимо, перчимо. У готовий грибний суп додаємо подрібнену зелень, а потім даємо настоятися під кришкою ще хвилин 15. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп - класичний рецепт
    Грибний суп - класичний рецепт
    Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
    Суп із заморожених грибів
    Суп із заморожених грибів
    Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
    Грибний соус з сушених грибів
    Грибний соус з сушених грибів
    Грибний соус з сушених грибів подають до м'яса, до круп'яних і картопляних страв, до макаронів. Приготувати його зовсім не складно. Якщо восени ви
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною