Борщ з м'ясом - класичний рецепт
![Борщ з м'ясом - класичний рецепт Борщ з м'ясом - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-11/borsch-z-myasom-klasichniy-recept_561.jpeg)
Рецепт гарячого і борщів зелених з м'ясом
Почнемо з рецепту і борщів зелених який стане актуальним в нинішньому сезоні: наваристий м'ясний бульйон у компанії свіжих овочів готується бесхлопотно і здатний досита нагодувати всю сім'ю.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приступити до варінні самого і борщів зелених, яловичину наріжте невеликими кубиками і замаринуйте в простої суміші з дрібку солі, гострого перцю, лимонного соку і рослинного масла. Пари годин буде достатньо для того, щоб надати яловичині легку гостроту і зробити смак і борщів зелених різноманітніше.
Наріжте цибулю півкільцями. Моркву і буряк наріжте на брусочки або натріть. Аналогічним чином поступите і з пастернаком. Спасеруйте підготовлені овочі разом в тій посуді, в якій ви збираєтеся варити суп. На окремій сковороді підрум'яньте яловичину і додайте її до овочів. Приправте все і доповніть пюрированным часником. Влийте 800 мл води і варіть суп близько півгодини після закипання.
Якщо ви маєте намір адаптувати рецепт приготування і борщів зелених з м'ясом для дитини, то просто не обсмажуйте м'ясо, а потушкуйте його з овочами в невеликій кількості води перед тим, як додавати рідину, що залишилася.
Класичний рецепт і борщів зелених з м'ясом
Наступний рецепт неодмінно оцінять шанувальники борщів і класичних технологій варіння супів. Для нього ми спочатку приготуємо бульйон, а вже потім будемо додавати овочі.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте промите м'ясо 25 літрами води, покладіть до нього листя лавра і варіть не менше півтора годин, час від часу позбавляючись від шуму на поверхні. Вийміть яловичину наріжте Подрібніть овочі і спасеруйте разом цибулю з морквою і картоплею. Коли зажарка дійде до напівготовності, збризніть овочі оцтом і додайте в бульйон. Поверніть в бульйон м'ясо і варіть суп до розм'якшення овочів.
Якщо ви вирішите втілити в життя рецепт класичного і борщів зелених з м'ясом в мультиварці, то спершу необхідно спасерувати всі інгредієнти супу разом, а вже потім заливати їх водою до мітки і включати «Суп» на автоматично встановлений час.
Класичний холодний борщ з м'ясом, рецепт
Інгредієнти:
![Борщ з м'ясом - класичний рецепт Борщ з м'ясом - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-11/borsch-z-myasom-klasichniy-recept_552.jpeg)
Приготування
Відваріть яловичину і залиште бульйон. Використовуйте бульйон для варіння буряків. Коли буряк буде готова, вийміть її з каструлі і подрібніть. Як тільки бульйон охолоне, додайте в нього буряк, нарізаний редис і огірок. Покладіть шматочки яловичини і приправте все лимонним соком, сіллю і цукровим піском. Подавайте холодний суп з вареними яйцями, великою кількістю подрібненої зелені і порцією сметани.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Гарячий борщ - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-11/garyachiy-borsch-klasichniy-recept_201.jpeg)
Гарячий борщ - класичний рецепт
Борщ відрізняється від інших супів універсальністю, адже його можна приготувати гарячим або холодним, і кожен з цих рецептів вважається класичним.
![Як приготувати суп борщ?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-sup-borsch_201.jpeg)
Як приготувати суп борщ?
Борщ - досить універсальний суп, адже його можна подати гарячим або в спеку холодним. Пропонуємо розглянути обидва варіанти класичних. Розповімо, як
![Холодний борщ - рецепт приготування](/uploads/posts/2015-11/holodniy-borsch-recept-prigotuvannya_771.jpeg)
Холодний борщ - рецепт приготування
Чудовий освіжаючий перше блюдо, борщ, можна приготувати, скориставшись представленими далі рецептами. Пропонуємо зробити це страва кількома
![Рецепт холодного і борщів зелених](/uploads/posts/2015-03/recept-holodnogo-borschv-zelenih_481.jpeg)
Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,
![Борщ з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/borsch-z-myasom_571.jpeg)
Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
![Холодний борщ з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/holodniy-borsch-z-kovbasoyu_201.jpeg)
Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та