Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
![Паштет з курячої печінки в домашніх умовах Паштет з курячої печінки в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/pashtet-z-kuryachoyi-pechnki-v-domashnh-umovah_181.jpeg)
Рецепт печінкового паштету з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини і моркву чистимо й перетираємо на тертці. У сковороду кладемо вершкове масло, додаємо овочі і пасеруємо їх. Окремо підрум'янюємо курячу печінку, подсаливая її за смаком. Потім всі інгредієнти збиваємо в блендері і ставимо домашній паштет в холодильник.
Паштет з курячої печінки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ретельно промиваємо, обрізаємо прожилки і зрізаємо жир. На сковороду наливаємо рослинне масло, кладемо шматочки печінки, накриваємо кришкою і тушкуємо, підлив трохи води. Не гаючи часу, чистимо моркву і шаткуємо її гуртками. Викладаємо в сковороду і підрум'янюємо, помішуючи. Цибулину обробляємо, подрібнюємо півкільцями і додаємо в сковороду. Печериці чистимо, розрізаємо скибочками і додаємо до овочів. Обсмажуємо до м'якості хвилин 15. Готову печінку з обсмаженням поміщаємо в блендер і збиваємо все в однорідну масу. Приправляємо паштет спеціями і подаємо
на закуску з грінками або хлібом.
Паштет з курячої печінки з вершками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо, видаляємо плівочки, жилки і замочуємо в холодному молоці. Залишаємо на 45 хвилин, а цим часом чистимо і подрібнюємо цибулю з морквою. У каструлю кладемо шматочок масла, розтоплюємо його і викладаємо підготовлені овочі. Пасеруємо їх в режимі «Смаження» 5-7 хвилин. Не гаючи часу, добре промиваємо печінку і ретельно просушуємо на рушник. Часник чистимо, подрібнюємо і разом з печінкою викладаємо до овочів. Все перемішуємо, вливаємо трохи фільтрованої води, закриваємо кришкою і готуємо 30 хвилин, вибравши програму «Гасіння». Після звукового сигналу додаємо за бажанням улюблені спеції і подрібнену свіжу зелень. Щоб курячий паштет став однорідним, його гарненько збиваємо блендером або перекручуємо через м'ясорубку, додаючи в процесі трохи вершкового масла і жирних вершків. Тепер викладаємо його в контейнер і прибираємо на кілька годин в холодильник.
Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. У сковороді розігріваємо вершкове масло,
![Паштет з курячої печінки в домашніх умовах Паштет з курячої печінки в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/pashtet-z-kuryachoyi-pechnki-v-domashnh-umovah_482.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати печінковий паштет?](/uploads/posts/2015-10/yak-prigotuvati-pechnkoviy-pashtet_261.jpeg)
Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий
![Паштет з печінки індички](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pashtet_iz_pecheni_indeyki.jpeg)
Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що
![Паштет з гусячої печінки](/uploads/posts/2015-03/pashtet-z-gusyachoyi-pechnki_461.jpeg)
Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і
![Паштет з яловичої печінки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pashtet-z-yalovichoyi-pechnki-recept_761.jpeg)
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
![Печінковий паштет з курячої печінки](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-pashtet-z-kuryachoyi-pechnki_291.jpeg)
Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей
![Паштет в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/pashtet-v-multivarc_721.jpeg)
Паштет в мультиварці
Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї