Тушковані баклажани з картоплею
![Тушковані баклажани з картоплею Тушковані баклажани з картоплею](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-baklazhani-z-kartopleyu_471.jpeg)
Баранина, тушкована з баклажанами і картоплею
Традиційне грузинське блюдо на основі тушкованої баранини з овочами носить назву чанахи. Це проста й ситна страва готується з доступних продуктів і подається в компанії зелені.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати тушковані баклажани з картоплею, необхідно позбавити самі баклажани від гіркоти, для цього наріжте овочі, посипте щедрою пучкою солі і залиште на годину. Через 60 хвилин злийте сік, що виділився, і обполосніть шматочки.
Наріжте баранину кубиками і також приправити морською сіллю і сумішшю перців. Приправлене м'ясо підрум'яньте в жаровні і відкладіть на окрему страву, а замість нього припустіть цибульні кільця. Додайте до зажарки часник і поверніть в посуд м'ясо. Слідом влийте томати разом з соком і оцет. Поверх соусу і м'яса по черзі викладіть картоплю і баклажани в декілька шарів, приправляючи кожен морською сіллю. Вінчають блюдо кружечки свіжих томатів. Влийте в жаровню літр води і поставте рагу в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Після закінчення часу, збільшіть температуру до позначки в 200 градусів, покладіть свіжі трави і поверніть запікатися ще на 15 хвилин. Картопля, тушкована з баклажанами і м'ясом смачніше всього в гарячому вигляді зі скибкою свіжого хліба.
Тушковані баклажани з картоплею і помідорами
Інгредієнти:
![Тушковані баклажани з картоплею Тушковані баклажани з картоплею](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-baklazhani-z-kartopleyu_282.jpeg)
Приготування
У розігрітому маслі підрум'яньте картоплю і шматочки баклажанів, останні попередньо просолите. Перетворіть цибулю в пюре за допомогою ступи або блендера, додайте мелені спеції. Отриманою пастою заправте овочі в жаровні. Розведіть томатну пасту у воді і влийте розчин до вмісту посуду, слідом відправте та свіжі томати, а за ними – листя лавра. Залиште овочі тушкуватися 20-25 хвилин, а перед зняттям з вогню, заправте йогуртом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушкована курка з кабачками](/uploads/posts/2015-09/tushkovana-kurka-z-kabachkami_901.jpeg)
Тушкована курка з кабачками
Щоб урізноманітнити звичне м'ясне гаряче, досить додати у склад які-небудь овочі. Поєднавши два абсолютно універсальних продукту - курку і кабачки,
![Тушковані овочі в духовці](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-ovoch-v-duhovc_441.jpeg)
Тушковані овочі в духовці
У розпал сезону свіжих овочів, саме час готувати різні легкі низькокалорійні блюда. Самим корисним і безтурботним способом приготування є запікання в
![Овочеве рагу з фаршем](/uploads/posts/2015-07/ovocheve-ragu-z-farshem_751.jpeg)
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
![Як приготувати рагу з кабачків?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-ragu-z-kabachkv_341.jpeg)
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
![Смажені баклажани з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/zharenye_baklazhany_s_pomidorami.jpg)
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
![Тушковані кабачки з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/tushenye_kabachki_s_pomidorami.jpg)
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.