Тушковані овочі в духовці
Користуючись річним різноманітністю врожаю овочів, не пропустіть шанс приготувати ароматне овочеве рагу в духовій шафі. Завдяки тривалому томління в соусі і власному соку, овочі виходять приголомшливо смачними навіть в холодному вигляді.
Інгредієнти:
баклажани - 230 г;
солодкий перець - 165 г;
часник - 4 зубки;
оливки - 16 шт.;
цибуля ріпчаста - 90 г;
каперси - 3 ст. ложки;
яблучний оцет - 15 мл;
томати - 560 г;
сушений орегано - 1 ст. ложка;
жменя листя м'яти, базиліка і петрушки.
Приготування
Баклажан відомий тим, що може гірчити після приготування, тому, щоб уникнути неприємного сюрпризу, перед тим, як приготувати тушковані овочі в духовці, наріжте плід, щедро посоліть його і залиште пустити сік приблизно на півгодини. По закінченні часу злийте рідину, шматочки промийте, обсушіть і приступайте до обжарке. Коли баклажан підрум'яниться, додайте до нього півкільця цибулі, пюрированный часник і зелень. Як тільки зелень зів'яне, покладіть в рагу томати, солодкий перець, оливки і каперси, збризніть все яблучним оцтом і відправте запікати в розігрітій до 160 градусів духовій шафі на півгодини.
Подавати італійське овочеве рагу слід поверх толстого скибки хліба, змащеного рікоттою.
Інгредієнти:
часник - 12 зубков;
червоне сухе вино - 210 мл;
печериці - 475 г;
морква - 340 г;
ріпчаста цибуля - 210 г;
яловичий бульйон - 115 мл;
томатна паста - 35 г;
кабачки - 260 г;
солодкий перець - 320 Г4
гілочка чебрецю і розмарину;
томати у власному соку - 430 мл;
лист лавра.
Приготування
Поки духова шафа доходить до температури в 155 градусів, необхідно підготувати всі овочі, попередньо сполоснувши і довільно нарізавши їх. На сковороді спасеруйте великі кільця цибулі до зарум'янювання, додайте часник, а коли він пустить аромат, залийте все вином, покладіть сушені трави і дайте рідини випаруватися наполовину. До засмажки з вином і додайте інші підготовлені овочі, ретельно все перемішайте і перекладіть на покритий фольгою деко. Залийте овочі бульйоном, накрийте листом фольги зверху і відправте гаситися в духовій шафі на півгодини.
Інгредієнти:
рослинна олія - 25 мл;
ріпчаста цибуля - 110 г;
часник - 2 зубки;
спаржа - 260 г;
морква - 280 м;
овочевий бульйон - 235 мл;
сметана - 140 мл;
листя шпинату - 2 жмені.
Приготування
Швидко спасеруйте овочі до зарум'янювання, додайте шпинат і розкладіть все по горщикам. Залийте вміст горщиків розведеним у бульйоні з сметаною і поставте в розігріту до 160 градусів духовку. Овочі, тушковані в сметані в духовці будуть готові через півгодини.
Тушковані баклажани з овочами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Баклажан відомий тим, що може гірчити після приготування, тому, щоб уникнути неприємного сюрпризу, перед тим, як приготувати тушковані овочі в духовці, наріжте плід, щедро посоліть його і залиште пустити сік приблизно на півгодини. По закінченні часу злийте рідину, шматочки промийте, обсушіть і приступайте до обжарке. Коли баклажан підрум'яниться, додайте до нього півкільця цибулі, пюрированный часник і зелень. Як тільки зелень зів'яне, покладіть в рагу томати, солодкий перець, оливки і каперси, збризніть все яблучним оцтом і відправте запікати в розігрітій до 160 градусів духовій шафі на півгодини.
Подавати італійське овочеве рагу слід поверх толстого скибки хліба, змащеного рікоттою.
Овочі, тушковані в духовці на деку
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа доходить до температури в 155 градусів, необхідно підготувати всі овочі, попередньо сполоснувши і довільно нарізавши їх. На сковороді спасеруйте великі кільця цибулі до зарум'янювання, додайте часник, а коли він пустить аромат, залийте все вином, покладіть сушені трави і дайте рідини випаруватися наполовину. До засмажки з вином і додайте інші підготовлені овочі, ретельно все перемішайте і перекладіть на покритий фольгою деко. Залийте овочі бульйоном, накрийте листом фольги зверху і відправте гаситися в духовій шафі на півгодини.
Тушковані овочі в горщику в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Швидко спасеруйте овочі до зарум'янювання, додайте шпинат і розкладіть все по горщикам. Залийте вміст горщиків розведеним у бульйоні з сметаною і поставте в розігріту до 160 градусів духовку. Овочі, тушковані в сметані в духовці будуть готові через півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована спаржева квасоля – рецепти
Багато незаслужено ігнорують спаржеву квасолю і вважають її не смачною. А даремно. Пропонуємо кілька цікавих ідей приготування тушкованою спаржі, які
Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Тушковані овочі - це прекрасне блюдо, яке стане у пригоді, якщо треба швидко нагодувати велику компанію. А щоб страва вийшло ще й оригінальним і
Тушковані кабачки з овочами в мультиварці
Тушкувати овочі зовсім не складно, однак процес можна більше спростити, скориставшись сучасної помічницею - мультиварка. Завдяки функції тривалого
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.