Сирники з сирної маси
Застава смачного сирника – правильно вибраний сир: досить вологий, жирний, з дрібними зернами, щоб тримав свою форму і залишався м'яким після обжарювання. Всім цим характеристикам відповідає сирна маса, однорідність якої забезпечить сирників саму ніжну текстуру, укупі з не нудотно солодким.
Інгредієнти:
сирна маса - 220 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 75 г;
ванільна паста - 5 мл;
цедра одного лимона;
сік лимона - 1/2 ч. ложки;
мак - 10 р.
Приготування
Спочатку збийте яйця з ванільною пастою, цитрусовим соком і цедрою, поки не отримаєте насичену повітрям белесую масу. Влийте яйця до сирної маси, всипте мак і пропущену через сито борошно. Тепер ретельно збийте всі інгредієнти за допомогою блендера разом, а отриману суміш розділіть на порції рівного розміру, скачайте і сплющена між долонями. Обсмажуйте сирники на розігрітій промасленим сковороді до зарум'янювання, а потім розкладіть їх на серветках, щоб увібрати надлишки жиру.
Якщо у вас під рукою є звичайний сир, то ви можете розділити його на дві частини, збити одну половину з допомогою блендера, а другу залишити зернистою. Таким чином, суміш з сиру і сирної маси на виході дасть сирник з цікавою текстурою, який можна готувати як в солодкому, так і в солоному вигляді. У цьому рецепті ми вибираємо останній.
Інгредієнти:
сир - 460 м;
борошно - 10 г;
яйце - 1 шт.;
лимон - 1 шт.;
твердий сир - 45 г;
щіпка мускатного горіха;
зелень - за смаком.
Приготування
Половину сиру перетворіть в пастоподібну масу і змішайте з залишками. Додайте до сирної суміші борошно і яйце, всипте рубану зелень, дрібку мускату і солі, тертий сир і лимонну цедру. З отриманої основи зліпіть сирники і обсмажте їх у краплі олії до рум'янцю. Готові сирники з сирної маси збризніть соком лимона і сервірують з овочами, грибами або порцією сметани.
Коли у вашому розпорядженні є вже готова сирна маса з родзинками, необхідність в інших добавках відпадає сама собою. Трохи ванілі, яйця, борошна, і швидкий і ситний сніданок готовий.
Інгредієнти:
сирна маса з родзинками - 320 г;
яйця - 2 шт.;
ванільний екстракт - 5 мл;
борошно - 55 г;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Озброївшись блендером, швидко збийте разом сирну масу, екстракт ванілі, борошно, розпушувач і яйця. Отриману суміш ложкою, порційно, вилийте на розігріту сковороду і підрум'яньте з обох сторін. Сервірувати страву можна зі свіжими ягодами або варенням, порцією сметани, згущеним молоком або просто цукровою пудрою.
При бажанні, для більшої дієтичністю, сирники з сирної маси можна зробити і в духовці. Для цього порції тіста розподіліть по змазаним форм для кексів і розміщуйте в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.
Головне достоїнство сирної маси – її однорідність, а це значить, що готуючи пишні, зажаристые сирники вам не доведеться натикатися на зерна сиру в готовому блюді.
Інгредієнти:
самоподнимающаяся борошно - 120 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
яйця - 2 шт.;
сирна маса - 210 г;
молоко - 55 мл;
цедра одного апельсина і лимона.
Приготування
З'єднайте самоподнимающуюся борошно з розпушувачем, цитрусової цедрою і невеликий дрібкою солі. В однорідну суміш перетворіть яйця, сирну масу і молоко. Підсипте до них сухі складові та повторно опрацюйте все віночком. Налийте в сковороду близько 2 см масла і підрум'яньте на ньому сирники до зарум'янювання. Подавайте ласощі з медом і цукровою пудрою.
Сирники з сирної маси і маку – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку збийте яйця з ванільною пастою, цитрусовим соком і цедрою, поки не отримаєте насичену повітрям белесую масу. Влийте яйця до сирної маси, всипте мак і пропущену через сито борошно. Тепер ретельно збийте всі інгредієнти за допомогою блендера разом, а отриману суміш розділіть на порції рівного розміру, скачайте і сплющена між долонями. Обсмажуйте сирники на розігрітій промасленим сковороді до зарум'янювання, а потім розкладіть їх на серветках, щоб увібрати надлишки жиру.
Сирники з сиром і сирною масою
Якщо у вас під рукою є звичайний сир, то ви можете розділити його на дві частини, збити одну половину з допомогою блендера, а другу залишити зернистою. Таким чином, суміш з сиру і сирної маси на виході дасть сирник з цікавою текстурою, який можна готувати як в солодкому, так і в солоному вигляді. У цьому рецепті ми вибираємо останній.
Інгредієнти:
Приготування
Половину сиру перетворіть в пастоподібну масу і змішайте з залишками. Додайте до сирної суміші борошно і яйце, всипте рубану зелень, дрібку мускату і солі, тертий сир і лимонну цедру. З отриманої основи зліпіть сирники і обсмажте їх у краплі олії до рум'янцю. Готові сирники з сирної маси збризніть соком лимона і сервірують з овочами, грибами або порцією сметани.
Сирники з сирної маси з родзинками
Коли у вашому розпорядженні є вже готова сирна маса з родзинками, необхідність в інших добавках відпадає сама собою. Трохи ванілі, яйця, борошна, і швидкий і ситний сніданок готовий.
Інгредієнти:
Приготування
Озброївшись блендером, швидко збийте разом сирну масу, екстракт ванілі, борошно, розпушувач і яйця. Отриману суміш ложкою, порційно, вилийте на розігріту сковороду і підрум'яньте з обох сторін. Сервірувати страву можна зі свіжими ягодами або варенням, порцією сметани, згущеним молоком або просто цукровою пудрою.
При бажанні, для більшої дієтичністю, сирники з сирної маси можна зробити і в духовці. Для цього порції тіста розподіліть по змазаним форм для кексів і розміщуйте в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.
Як зробити повітряні сирники з сирної маси?
Головне достоїнство сирної маси – її однорідність, а це значить, що готуючи пишні, зажаристые сирники вам не доведеться натикатися на зерна сиру в готовому блюді.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте самоподнимающуюся борошно з розпушувачем, цитрусової цедрою і невеликий дрібкою солі. В однорідну суміш перетворіть яйця, сирну масу і молоко. Підсипте до них сухі складові та повторно опрацюйте все віночком. Налийте в сковороду близько 2 см масла і підрум'яньте на ньому сирники до зарум'янювання. Подавайте ласощі з медом і цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Львівський сирник
Львівський сирник - це неповторне ласощі, яке є в меню кожної кав'ярні однойменного міста. Цей десерт дуже нагадує сирну запіканку, вкритий
Сирники - простий рецепт
Сирники не можна назвати складним стравою. Знаючи правильне співвідношення інгредієнтів, вони виходять вдалими навіть у самих невмілих кулінарів.
Сирники з яблуками
Сирники - відмінне блюдо для сніданку. Але постійно готувати звичайні сирники нецікаво, тому їх можна урізноманітнити різними фруктами. Давайте
Сирники без борошна
Сирники - смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють багато. Але в силу певних обставин, не всі вживають в їжу борошняні вироби. Тому в нашій
Сирники з бананом
Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми
Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення