Капуста в клярі
![Капуста в клярі Капуста в клярі](/uploads/posts/2015-08/kapusta-v-klyar_611.jpeg)
Брюссельська капуста в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо брюссельську капусту необхідно бланширувати в підсоленому окропі для того, щоб вона була повністю готова після обжарювання. Час бланшування капусти залежить від її розміру, але не повинна перевищувати 5 хвилин. Після швидкого ошпарювання, капусту опускають в ємність з крижаною водою, щоб зупинити процес готування.
Поєднавши борошно з крохмалем, сіллю і свіжомеленим перцем, залийте сухі інгредієнти крижаним пивом. Масло розігрійте. Занурте капусту в тісто, дайте надлишків стекти і обсмажте її в розігрітій олії до рум'янцю. Капуста в клярі може подаватися самостійно, але куди смачніше в супроводі простого соусу з суміші гірчиці, кленового сиропу і вустера.
Капуста броколі в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати капусту в клярі, розберіть головку брокколі на дрібні суцвіття і обполосніть їх. Висушену капусту занурте в простій кляр, що складається з суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, води і солі. Обсмажте брокколі в клярі в розігрітій олії, викладіть на паперові рушники.
Приготуйте азіатський соус із сої, рисового оцту, цукру, чилі і тертого імбиру, і подавайте до капусти.
Як посмажити цвітну капусту в клярі?
![Капуста в клярі Капуста в клярі](/uploads/posts/2015-08/kapusta-v-klyar_142.jpeg)
Інгредієнти:
Приготування
Швидко бланшируйте суцвіття цвітної капусти в підсоленому окропі і обсушіть їх. З'єднайте горохову борошно з сіллю, спеціями і розпушувачем, розведіть сухі інгредієнти пивом або водою так, щоб отримати однорідний кляр. Консистенція кляру визначається лише вашими вподобаннями: чим густіше кляр, тим товще буде його покриття на готових суцвіттях. Опустивши капусту в кляр, обсмажте її у великій кількості рослинної олії до рум'янцю. Капуста, смажена в клярі може подаватися просто так або з улюбленим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Приготування кольорової капусти в клярі](/uploads/posts/2015-03/prigotuvannya-kolorovoyi-kapusti-v-klyar_581.jpeg)
Приготування кольорової капусти в клярі
Цвітна капуста - дуже корисний овоч. Страви з нього ситні, смачні і ароматні, а значить їх можна готувати всій родині. Найпоширеніша страва з цього
![Цвітна капуста з сиром](/uploads/posts/2015-03/cvtna-kapusta-z-sirom_891.jpeg)
Цвітна капуста з сиром
Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
![Рецепт цвітної капусти в клярі](/uploads/posts/2015-03/recept-cvtnoyi-kapusti-v-klyar_891.jpeg)
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
![Як приготувати брюссельську капусту?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-bryusselsku-kapustu_241.jpeg)
Як приготувати брюссельську капусту?
Брюссельська капуста, на відміну від інших її видів - броколі, цвітної, білокачанної - мало популярна, але страви, зроблені з неї, сподобаються
![Броколі в клярі](/uploads/posts/2015-03/brokol-v-klyar_251.jpeg)
Броколі в клярі
Капуста брокколі - дуже корисний овоч. У ній міститься багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину і калію. В кулінарії різних країн вона
![Гарнір з цвітної капусти](/uploads/posts/2015-03/garnr-z-cvtnoyi-kapusti_161.jpeg)
Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде