Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з креветками і плавленим сиром

Суп з креветками і плавленим сиром

28-07-2015, 20:42
413
Суп з креветками і плавленим сиром
Якщо звичайні супи, борщі та інші перші страви набридли, і з'явилося бажання урізноманітнити меню, приготуйте суп з креветками і плавленим сиром. Це пікантне перше блюдо з кремовою структурою і приємним смаком обов'язково сподобається навіть самим вибагливим гурманам.

Суп з креветками і плавленим сиром


Суп виходить легким, але ситною, він готується з невеликої кількості інгредієнтів, зате вишуканий смак порадує кожного.
Інгредієнти:

  • філе окуня – 05 кг;

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • креветки – 100 г;

  • картопля – 3 бульби;

  • сіль – щіпка;

  • плавлений сир – 150 г;

  • зелена цибуля – 3-4 пера;

  • перець горошком запашний – за смаком.


  • Приготування
    Підготуємо овочі: очистимо цибулю і картоплю, цибулю кладемо в окріп, картоплю наріжемо скибочками і додамо туди ж. Через 10 хвилин додаємо нарізане тонкими смужками філе риби, посолити і поперчити. Креветки очистимо і через 5 хвилин відправимо в суп, проваримо ще 10 хвилин, і суп готовий. Плавлений сир потримаємо в морозилці близько години, натремо або порубаємо ножем. Розіллємося гарячий суп в тарілки, додамо сир і дрібно нарізану цибульку. Можна сервірувати суп з креветками і плавленим сиром з білим столовим вином.
    Можна креветки відварити окремо. Після закладки риби потомим суп ще з чверть години на слабкому вогні, а потім помістимо в блендер і добре проб'ємо. Додамо сир і добре перемішати. Креветки і цибулю покладемо в тарілки, заллємо супом. Вийшов вишуканий суп-пюре з креветками і плавленим сиром.

    Суп овочевий з пассеровкой і креветками


    Також спробуйте вишуканий рецепт супу з креветками і плавленим сиром, вийде більш ситний і пряний смак. Його особливість у тому, що він готується з пасерованими овочами.
    Інгредієнти:

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста подрібнений – 2 ст. ложки;

  • селера черешкова – 3 невеликих стебла;

  • масло «Селянське» – 2 ст. ложки;

  • морква терта – 3 ст. ложки;

  • картопля – 3 бульби середнього розміру;

  • сіль – за смаком;

  • зелень (цибуля, орегано, базилік, кріп) – по 2-3 гілочки;

  • креветки – 05 кг;

  • рибний бульйон – 06 л;

  • плавлений сир – 150 р.
  • Суп з креветками і плавленим сиром


    Приготування
    Для початку нагріваємо бульйон, кладемо в нього дрібно нарізану картоплю, тушкуємо на повільному вогні. У сковороді розпускаємо масло, пасеруємо, помішуючи, цибулю, моркву, дрібно нарізані селера і перець, приблизно хвилин 10. Коли картопля зварився, овочі протушились, можна посолити і пробити всі разом в блендері. У тарілки розподіляємо відварені креветки, тертий сир, подрібнену зелень і заливаємо гарячим супом. Наша страва буде мати насичений сирний смак, а щоб суп з плавленим сиром і креветками вийшов більш ніжним і насиченим, можна замість бульйону використовувати вершки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний суп з креветками
    Сирний суп з креветками
    Ароматний і ніжний сирний суп з креветками — прекрасний варіант першого страви для сімейного обіду. Шовковистий і м'який смак сиру вдало гармонує з
    Суп-пюре з креветками
    Суп-пюре з креветками
    Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
    Морський салат з креветками
    Морський салат з креветками
    Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
    Закуски з креветками
    Закуски з креветками
    Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості