Суп з креветками і плавленим сиром
Якщо звичайні супи, борщі та інші перші страви набридли, і з'явилося бажання урізноманітнити меню, приготуйте суп з креветками і плавленим сиром. Це пікантне перше блюдо з кремовою структурою і приємним смаком обов'язково сподобається навіть самим вибагливим гурманам.
Суп виходить легким, але ситною, він готується з невеликої кількості інгредієнтів, зате вишуканий смак порадує кожного.
Інгредієнти:
філе окуня – 05 кг;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
креветки – 100 г;
картопля – 3 бульби;
сіль – щіпка;
плавлений сир – 150 г;
зелена цибуля – 3-4 пера;
перець горошком запашний – за смаком.
Приготування
Підготуємо овочі: очистимо цибулю і картоплю, цибулю кладемо в окріп, картоплю наріжемо скибочками і додамо туди ж. Через 10 хвилин додаємо нарізане тонкими смужками філе риби, посолити і поперчити. Креветки очистимо і через 5 хвилин відправимо в суп, проваримо ще 10 хвилин, і суп готовий. Плавлений сир потримаємо в морозилці близько години, натремо або порубаємо ножем. Розіллємося гарячий суп в тарілки, додамо сир і дрібно нарізану цибульку. Можна сервірувати суп з креветками і плавленим сиром з білим столовим вином.
Можна креветки відварити окремо. Після закладки риби потомим суп ще з чверть години на слабкому вогні, а потім помістимо в блендер і добре проб'ємо. Додамо сир і добре перемішати. Креветки і цибулю покладемо в тарілки, заллємо супом. Вийшов вишуканий суп-пюре з креветками і плавленим сиром.
Також спробуйте вишуканий рецепт супу з креветками і плавленим сиром, вийде більш ситний і пряний смак. Його особливість у тому, що він готується з пасерованими овочами.
Інгредієнти:
болгарський перець – 1 шт.;
цибуля ріпчаста подрібнений – 2 ст. ложки;
селера черешкова – 3 невеликих стебла;
масло «Селянське» – 2 ст. ложки;
морква терта – 3 ст. ложки;
картопля – 3 бульби середнього розміру;
сіль – за смаком;
зелень (цибуля, орегано, базилік, кріп) – по 2-3 гілочки;
креветки – 05 кг;
рибний бульйон – 06 л;
плавлений сир – 150 р.
Приготування
Для початку нагріваємо бульйон, кладемо в нього дрібно нарізану картоплю, тушкуємо на повільному вогні. У сковороді розпускаємо масло, пасеруємо, помішуючи, цибулю, моркву, дрібно нарізані селера і перець, приблизно хвилин 10. Коли картопля зварився, овочі протушились, можна посолити і пробити всі разом в блендері. У тарілки розподіляємо відварені креветки, тертий сир, подрібнену зелень і заливаємо гарячим супом. Наша страва буде мати насичений сирний смак, а щоб суп з плавленим сиром і креветками вийшов більш ніжним і насиченим, можна замість бульйону використовувати вершки.
Суп з креветками і плавленим сиром
Суп виходить легким, але ситною, він готується з невеликої кількості інгредієнтів, зате вишуканий смак порадує кожного.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо овочі: очистимо цибулю і картоплю, цибулю кладемо в окріп, картоплю наріжемо скибочками і додамо туди ж. Через 10 хвилин додаємо нарізане тонкими смужками філе риби, посолити і поперчити. Креветки очистимо і через 5 хвилин відправимо в суп, проваримо ще 10 хвилин, і суп готовий. Плавлений сир потримаємо в морозилці близько години, натремо або порубаємо ножем. Розіллємося гарячий суп в тарілки, додамо сир і дрібно нарізану цибульку. Можна сервірувати суп з креветками і плавленим сиром з білим столовим вином.
Можна креветки відварити окремо. Після закладки риби потомим суп ще з чверть години на слабкому вогні, а потім помістимо в блендер і добре проб'ємо. Додамо сир і добре перемішати. Креветки і цибулю покладемо в тарілки, заллємо супом. Вийшов вишуканий суп-пюре з креветками і плавленим сиром.
Суп овочевий з пассеровкой і креветками
Також спробуйте вишуканий рецепт супу з креветками і плавленим сиром, вийде більш ситний і пряний смак. Його особливість у тому, що він готується з пасерованими овочами.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку нагріваємо бульйон, кладемо в нього дрібно нарізану картоплю, тушкуємо на повільному вогні. У сковороді розпускаємо масло, пасеруємо, помішуючи, цибулю, моркву, дрібно нарізані селера і перець, приблизно хвилин 10. Коли картопля зварився, овочі протушились, можна посолити і пробити всі разом в блендері. У тарілки розподіляємо відварені креветки, тертий сир, подрібнену зелень і заливаємо гарячим супом. Наша страва буде мати насичений сирний смак, а щоб суп з плавленим сиром і креветками вийшов більш ніжним і насиченим, можна замість бульйону використовувати вершки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з креветками
Ароматний і ніжний сирний суп з креветками — прекрасний варіант першого страви для сімейного обіду. Шовковистий і м'який смак сиру вдало гармонує з
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Морський салат з креветками
Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості