Фаршировані помідори з сиром і часником - рецепт
Літо в самому розпалі і радує своєю різноманітністю фруктів і овочів. Фаршировані помідори плавленим сиром і часником – це один з літніх рецептів з надзвичайно ніжним і соковитим смаком. Приготувати таку страву просто і досить швидко. Це прекрасна закуска, яка може стати доповненням до основних страв.
Інгредієнти:
помідор середній і правильної (круглої форми – 4 шт;
твердий голландський сир - 150-200 г;
сметана середньої жирності - 100 г;
часник - 2-3 зубчики;
свіжа подрібнена петрушка;
лимонний сік - 40-50 г;
сіль;
духмяний перець чорний мелений.
Приготування
Спочатку моєму помідори і обережно, не пошкодивши їх форму, зрізаємо верхню частину і вирізаємо серцевину. Надалі верхню відрізану частину можна використовувати як кришечку, в оформленні страви. Для приготування заправки необхідно потерти на тертці сир, часник видавити через землянку, а також дрібно порізати петрушку. Все це змішати зі сметаною і невеликою кількістю лимонного соку. Додати за смаком сіль і чорний перець. Цією начинкою наповнити підготовлені помідори, красиво розкласти на тарілочці. Блюдо готове. Охолодити його в холодильнику або прохолодному місці і подати до столу, прикрасивши зеленню.
Крім смакових якостей страви, йому можна надати естетичну родзинку. І все це ми зможемо зробити, приготувавши фаршировані помідори з плавленим сиром у вигляді кольорів тюльпанів. Це приємно здивує і порадує всіх присутніх за столом.
Інгредієнти:
помідор довгастої форми - 9-12 шт;
яйце куряче - 2-3 шт;
сир плавлений «Дружба» - 100 г;
часник - 2-3 зубчики;
майонез ;
зелену цибулю (перо).
Приготування
Яйця варимо круто, охолоджуємо і натираємо їх на тертці. Тиснемо часник через часникодавку. Тремо на тертці сир. Змішуємо терті яйця, голландський сир, пару зубчиків часнику і майонез до однорідної маси. Далі готуємо помідори. Розрізаємо їх обережно уздовж, але не до кінця і звільняємо від серцевини, намагаючись не пошкодити. Потім акуратно наповнюємо помідори отриманою сумішшю з яєць, сиру і майонезу. На тарілку викладаємо віялом зелену цибулю, а зверху обережно кладемо помідори у вигляді тюльпана. Гарний і смачний шедевр кулінарії готовий. Подаємо фаршировані помідори на стіл охолодженими.
Як фарширувати помідори сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку моєму помідори і обережно, не пошкодивши їх форму, зрізаємо верхню частину і вирізаємо серцевину. Надалі верхню відрізану частину можна використовувати як кришечку, в оформленні страви. Для приготування заправки необхідно потерти на тертці сир, часник видавити через землянку, а також дрібно порізати петрушку. Все це змішати зі сметаною і невеликою кількістю лимонного соку. Додати за смаком сіль і чорний перець. Цією начинкою наповнити підготовлені помідори, красиво розкласти на тарілочці. Блюдо готове. Охолодити його в холодильнику або прохолодному місці і подати до столу, прикрасивши зеленню.
Крім смакових якостей страви, йому можна надати естетичну родзинку. І все це ми зможемо зробити, приготувавши фаршировані помідори з плавленим сиром у вигляді кольорів тюльпанів. Це приємно здивує і порадує всіх присутніх за столом.
Помідори, фаршировані сиром і часником «Тюльпан»
Інгредієнти:
Приготування
Яйця варимо круто, охолоджуємо і натираємо їх на тертці. Тиснемо часник через часникодавку. Тремо на тертці сир. Змішуємо терті яйця, голландський сир, пару зубчиків часнику і майонез до однорідної маси. Далі готуємо помідори. Розрізаємо їх обережно уздовж, але не до кінця і звільняємо від серцевини, намагаючись не пошкодити. Потім акуратно наповнюємо помідори отриманою сумішшю з яєць, сиру і майонезу. На тарілку викладаємо віялом зелену цибулю, а зверху обережно кладемо помідори у вигляді тюльпана. Гарний і смачний шедевр кулінарії готовий. Подаємо фаршировані помідори на стіл охолодженими.
Рекомендуємо добрі рецепти
Помідори з часником і майонезом
Помідори з часником і майонезом - це легка закуска до м'ясних і рибних страв. Також її можна подавати в доповненні до шашлику, салатів і різних
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Фаршировані закуски
Фаршировані закуски найчастіше можна зустріти на святковому або фуршетному столі. Варіантів їх приготування досить багато, все залежить від вашої
Помідори, фаршировані сиром
Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані
Помідори, фаршировані зеленню і часником
Помідори, фаршировані часником і зеленню - смачна і оригінальна закуска, яка чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Давайте розглянемо декілька
Помідори, фаршировані селерою
Помідори, фаршировані селерою - це чудова закуска на фуршетний та святковий стіл. Давайте розберемо кілька варіантів цієї оригінальної смакоту, яка