Рулет з лаваша з корейською морквою
Гострий, кисло-солодка морква по-корейськи вже давно стала звичною частиною нашого повсякденного меню. Крім приголомшливих салатів і закусок, з додаванням цього нехитрого східного інгредієнта можна готувати і рулети в лаваші, які потім зручно брати з собою на роботу, навчання або в подорож. Кілька рецептів здорового і смачного перекусу ми розповімо в цьому матеріалі.
Курятина – один з найбільш універсальних продуктів, який доступний більшості і не потребує особливих хитрувань в приготуванні, щоб вийти смачним. Ще один доказ цьому – простий рулет з лаваша з корейською морквою і копченою курячою грудкою.
Інгредієнти:
пара листів лаваша;
соус песто - 45 мл;
копчена куряча грудка - 190 г;
морква по-корейськи - 75 г;
огірок - 70 г;
салат латук - 50 р.
Приготування
Копчену курятину наріжте соломкою або розберіть на великі волокна. Огірок натріть на середній тертці, а салат розберіть, сполосніть, обсушіть і нарвете руками. Змастіть поверхню лавашного листа соусом песто, на один з країв в ряд викладіть листя латуку, поверх нього моркву, огірок і курятину. Підверніть корж знизу так, щоб закрити частину начинки, а потім поверніть лаваш в рулет.
Ще одна варіація рулету з куркою в основі припускає використання фаршу з птиці. Останній можна приготувати самостійно з курячого філе, якщо ваше завдання зробити дієтичний рулет, а можна купити у вигляді натуральної ковбаси з вкрапленнями жирку.
Інгредієнти:
морква по-корейськи - 260 г;
солодкий цибуля - 40 г;
салатні листя - 220 г;
яблуко - 65 г;
курячий фарш - 580 г;
листи лаваша;
зелень кропу - 2 ст. ложки;
йогурт - 70 мл;
часниковий зубок.
Приготування
Розітріть в пасту часниковий зубок із зеленню і сіллю. Додайте пасту в йогурт.
Спасеруйте курячий фарш, поки він не приготується повністю, і дайте йому охолонути. Змастіть лавашный лист йогуртовим соусом, викладіть на нього листя салату, морква, тонкі скибочки солодкого лука і яблука, а потім і обсмажений фарш. Поверніть корж в рулет перед подачею.
Інгредієнти:
листи лаваша;
печериці - 480 м;
морква по-корейськи - 130 г;
цибуля ріпчаста - 90 г;
зелень петрушки - 2 ст. ложки;
майонез - 55 г;
жменя зелені шпинату;
часникові зубки - 2 шт.
Приготування
Спасеруйте ріпчасту цибулю разом з грибами, поки з останніх не випарується вся рідина. Додайте трохи зелені і один часниковий зубок в грибну начинку. Другий часниковий зубок змішайте з майонезом. Змастіть соусом листи лаваша, покладіть жменю шпинатній зелені, моркву і грибну засмажку. Поверніть коржі в рулет і сервіруйте.
Вегетаріанських версій лавашных рулетів також не злічити, один з найбільш популярних варіантів представлений перед вами нижче. Сирний рулет з гострою корейською морквою і асорті з свіжих овочів також підійде для тих, хто стежить за фігурою.
Інгредієнти:
очищені насіння соняшнику - 25 г;
морква по-корейськи - 130 г;
фіолетовий цибуля - 30 р;
солодкий перець - 45 г;
жменя листя шпинату;
сирний сир - 90 г;
йогурт - 25 г;
солодка гірчиця - 10 г;
цедра половинки лимона;
листи лаваша.
Приготування
Приготуйте легкий соус для змащування лаваша на основі кисломолочного сиру, йогурту, гірчиці і лимонної цедри. Підсолити сирну масу і змастіть нею всю поверхню лавашного листа. На один з країв коржі покладіть жменю шпинатных листя, зверху доповніть їх морквою, тонкими півкільцями цибулі і солодкого перцю, а потім посипте насінням. Поверніть лаваш рулетом і відразу ж подавайте.
Начинка з корейською морквою і куркою для рулету з лаваша
Курятина – один з найбільш універсальних продуктів, який доступний більшості і не потребує особливих хитрувань в приготуванні, щоб вийти смачним. Ще один доказ цьому – простий рулет з лаваша з корейською морквою і копченою курячою грудкою.
Інгредієнти:
Приготування
Копчену курятину наріжте соломкою або розберіть на великі волокна. Огірок натріть на середній тертці, а салат розберіть, сполосніть, обсушіть і нарвете руками. Змастіть поверхню лавашного листа соусом песто, на один з країв в ряд викладіть листя латуку, поверх нього моркву, огірок і курятину. Підверніть корж знизу так, щоб закрити частину начинки, а потім поверніть лаваш в рулет.
Рулет з лаваша з куркою і морквою
Ще одна варіація рулету з куркою в основі припускає використання фаршу з птиці. Останній можна приготувати самостійно з курячого філе, якщо ваше завдання зробити дієтичний рулет, а можна купити у вигляді натуральної ковбаси з вкрапленнями жирку.
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть в пасту часниковий зубок із зеленню і сіллю. Додайте пасту в йогурт.
Спасеруйте курячий фарш, поки він не приготується повністю, і дайте йому охолонути. Змастіть лавашный лист йогуртовим соусом, викладіть на нього листя салату, морква, тонкі скибочки солодкого лука і яблука, а потім і обсмажений фарш. Поверніть корж в рулет перед подачею.
Рулет з лаваша з морквою і часником
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте ріпчасту цибулю разом з грибами, поки з останніх не випарується вся рідина. Додайте трохи зелені і один часниковий зубок в грибну начинку. Другий часниковий зубок змішайте з майонезом. Змастіть соусом листи лаваша, покладіть жменю шпинатній зелені, моркву і грибну засмажку. Поверніть коржі в рулет і сервіруйте.
Рулет з лаваша з морквою і сиром
Вегетаріанських версій лавашных рулетів також не злічити, один з найбільш популярних варіантів представлений перед вами нижче. Сирний рулет з гострою корейською морквою і асорті з свіжих овочів також підійде для тих, хто стежить за фігурою.
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте легкий соус для змащування лаваша на основі кисломолочного сиру, йогурту, гірчиці і лимонної цедри. Підсолити сирну масу і змастіть нею всю поверхню лавашного листа. На один з країв коржі покладіть жменю шпинатных листя, зверху доповніть їх морквою, тонкими півкільцями цибулі і солодкого перцю, а потім посипте насінням. Поверніть лаваш рулетом і відразу ж подавайте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рулет з лаваша?
Для того, щоб побалувати себе новенької закускою, не обов'язково йти на складні хитрощі. Іноді для цього достатньо придбати тонкий лаваш запастися
Рулет з лаваша з червоною рибою
Самий вдалий варіант вишуканою закуски або швидкого перекусу - це, звичайно ж, рулет з тонкого лаваша з різноманітною начинкою. Це неймовірно
Рулет з лаваша – начинки
Будь-яка господиня перед якимось торжеством переживає, щоб вистачило страв для всіх гостей. У таких ситуаціях ідеальним варіантом стають закуски.
Рулет з лаваша з крабовими паличками
Існує безліч універсальних начинок для рулету з лаваша. Але начинку з крабових паличок можна нескінченно доповнювати різними інгредієнтами і кожен
Фарширований лаваш
Тонкий лаваш – справжня знахідка для господинь. Завдяки різним комбінаціям начинок, з нього можна зробити, як ситні, так і дієтичне рулети. А в
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,