Рулет з фаршу з яйцем в духовці
М'ясний рулет – це не тільки красиво, але й смачно, і ситно. Нижче розповімо, як приготувати рулет з фаршу з яйцем.
Інгредієнти:
фарш – 850 г;
цибуля – 2 шт.;
яйця сирі великі – 2 шт.;
скибочки батона – 2 шт.;
сметана 20% жирності – 45 г;
відварені круто яйця – 2 шт.;
молоко – 100 г;
сіль;
перець.
Приготування
У фарш кладемо сіль, чорний перчик і гарненько його відбиваємо. Скибочки батона вимочуємо в молоці, а потім зайву рідину віджимаємо і кладемо батон у фарш. Потім додаємо сирі яйця, додаємо сметану і цибулю, пропущений через м'ясорубку. Все це ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо великий аркуш фольги, промазуємо його рослинним маслом і рівним шаром викладаємо на нього фарш. А по центру кладемо відварені круто і очищені курячі яйця. Краями пласта прикриваємо яйця і формуємо руками рулет. Він повинен бути досить щільним, щоб в процесі приготування не розвалювався. Поміщаємо його на деко швом вниз. У фользі зверху робимо кілька дірочок, щоб виходила пара, що утворюється. Рулет з фаршу з яйцем у фользі витримуємо в духовці близько 40 хвилин при середній температурі.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 750 г;
листкове тісто – 450 г;
варені яйця – 4 шт.;
борошно – 35 г;
цибуля – 2 шт.;
сирі яйця – 2 шт.;
гриби – 400 р;
сіль;
перець.
Приготування
У м'ясний фарш кладемо 1 дрібно нашатковану цибулину, сіль, перець, сире яйце, борошно і гарненько вимішуємо. На годинку відправляємо його в холодильник. А самі в цей час обсмажуємо нарізані шматочками гриби разом з цибулею. На робочій поверхні розстилаємо харчову плівку, змащуємо її маслом і викладаємо охолоджений фарш. У центрі розміщуємо яйця, навколо них розкладаємо грибочки і згортаємо рулет таким чином, щоб начинка виявилася усередині. Кладемо рулет у форму і відправляємо в духовку хвилин на 30. Іноді можна поливати його утворюється соком. Поки рулет печеться, листкове тісто розгортаємо в пласт довжиною, рівній довжині рулету. Після закінчення зазначеного часу рулет виймаємо, даємо йому трохи охолонути, і загортаємо його в тісто. Відправляємо його знову в духовку при 200 градусах залишаємо на 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
свино-яловичий фарш – 900 г;
сире куряче яйце – 1 шт.;
круто зварені курячі яйця – 4 шт.;
твердий сир – 200 г;
цибуля зелена – 40 г;
мускатний горіх;
кмин мелений;
чорний перець мелений;
сіль.
Приготування
Варені яйця чистимо і обполіскуємо їх, щоб позбутися від дрібних осколочков. Далі можна діяти по-різному – можна кожне яйце розділити вздовж навпіл, можна залишити їх цілком, а можна і нарізати кільцями. Зелену цибулю дрібненько кришимо і додаємо його в фарш. Твердий сир нарізаємо кубиками. У фарш з цибулею вбиваємо яйце, солимо, кладемо спеції і гарненько перемішуємо. Тепер на робочій поверхні розстилаємо лист фольги або паперу для випічки і зовсім трохи промазуємо його маслом. Зверху викладаємо м'ясну масу і формуємо пласт розміром приблизно 20 на 30 см По центру розміщуємо яйця і шматочки сиру. Тепер акуратно згортаємо папір, формуючи рулет таким чином, щоб начинка була всередині. Викладаємо його у форму для випікання хліба і відправляємо в розігріту до температури 200 градусів духовку. Хвилин через 45 рулет з фаршу з яйцем і сиром буде готовий. Виймаємо його з духовки, акуратно витягаємо з форми і даємо охолонути. А потім вже знімаємо з рулету пекарську папір, нарізаємо його. Шматочки рулету можна просто викласти на тарілку і подати до столу у вигляді закуски або разом з будь-яким гарніром, а можна ще зробити з ним дуже смачні бутерброди. Вибір за вами. Приємного апетиту!
М'ясний рулет з фаршу з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
У фарш кладемо сіль, чорний перчик і гарненько його відбиваємо. Скибочки батона вимочуємо в молоці, а потім зайву рідину віджимаємо і кладемо батон у фарш. Потім додаємо сирі яйця, додаємо сметану і цибулю, пропущений через м'ясорубку. Все це ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо великий аркуш фольги, промазуємо його рослинним маслом і рівним шаром викладаємо на нього фарш. А по центру кладемо відварені круто і очищені курячі яйця. Краями пласта прикриваємо яйця і формуємо руками рулет. Він повинен бути досить щільним, щоб в процесі приготування не розвалювався. Поміщаємо його на деко швом вниз. У фользі зверху робимо кілька дірочок, щоб виходила пара, що утворюється. Рулет з фаршу з яйцем у фользі витримуємо в духовці близько 40 хвилин при середній температурі.
Рулет з фаршу з грибами і яйцем в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
У м'ясний фарш кладемо 1 дрібно нашатковану цибулину, сіль, перець, сире яйце, борошно і гарненько вимішуємо. На годинку відправляємо його в холодильник. А самі в цей час обсмажуємо нарізані шматочками гриби разом з цибулею. На робочій поверхні розстилаємо харчову плівку, змащуємо її маслом і викладаємо охолоджений фарш. У центрі розміщуємо яйця, навколо них розкладаємо грибочки і згортаємо рулет таким чином, щоб начинка виявилася усередині. Кладемо рулет у форму і відправляємо в духовку хвилин на 30. Іноді можна поливати його утворюється соком. Поки рулет печеться, листкове тісто розгортаємо в пласт довжиною, рівній довжині рулету. Після закінчення зазначеного часу рулет виймаємо, даємо йому трохи охолонути, і загортаємо його в тісто. Відправляємо його знову в духовку при 200 градусах залишаємо на 20-25 хвилин.
Рулет з фаршу з яйцем і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Варені яйця чистимо і обполіскуємо їх, щоб позбутися від дрібних осколочков. Далі можна діяти по-різному – можна кожне яйце розділити вздовж навпіл, можна залишити їх цілком, а можна і нарізати кільцями. Зелену цибулю дрібненько кришимо і додаємо його в фарш. Твердий сир нарізаємо кубиками. У фарш з цибулею вбиваємо яйце, солимо, кладемо спеції і гарненько перемішуємо. Тепер на робочій поверхні розстилаємо лист фольги або паперу для випічки і зовсім трохи промазуємо його маслом. Зверху викладаємо м'ясну масу і формуємо пласт розміром приблизно 20 на 30 см По центру розміщуємо яйця і шматочки сиру. Тепер акуратно згортаємо папір, формуючи рулет таким чином, щоб начинка була всередині. Викладаємо його у форму для випікання хліба і відправляємо в розігріту до температури 200 градусів духовку. Хвилин через 45 рулет з фаршу з яйцем і сиром буде готовий. Виймаємо його з духовки, акуратно витягаємо з форми і даємо охолонути. А потім вже знімаємо з рулету пекарську папір, нарізаємо його. Шматочки рулету можна просто викласти на тарілку і подати до столу у вигляді закуски або разом з будь-яким гарніром, а можна ще зробити з ним дуже смачні бутерброди. Вибір за вами. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт м'ясного рулету
Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
Рулет з фаршу
Рулет з фаршу - це цікаве рішення для вмілих господинь, яким подобається дивувати рідних новими кулінарними шедеврами. Величезна різноманітність
М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
М'ясний рулет з яйцем
На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально