Як варити вареники з вишнею?
![Як варити вареники з вишнею? Як варити вареники з вишнею?](/uploads/posts/2015-07/yak-variti-vareniki-z-vishneyu_991.jpeg)
Тісто для вареників може бути задіяна як на воді, так і на кефірі з додаванням розпушувачів і без. Все залежить від ваших уподобань і того, які вареники ви більше любите, пишні та повітряні або з більш тонким тестом. Ягоди вишні краще брати стиглі без дефектів і червивости, гарненько їх перемити і видалити кісточки.
Як правильно варити вареники з вишнею, ми розповімо в рецептах нижче.
Рецепт тіста для пишних вареників з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Просіяне борошно змішуємо з дрібкою солі і погашеної содою, додаємо кефір і замішуємо м'яке і еластичне тісто. Ділимо його на чотири або шість частин (як зручніше), присипаємо борошном, робимо з кожної подобу ковбаски товщиною до трьох сантиметрів і розрізаємо на брусочки довжиною до двох сантиметрів, кожен умочуючи в борошні. Руками формуємо коржі, які і будуть основою для майбутніх вареників.
Вареники з вишнею, з такого тіста можна готувати на пару або відваривши у воді. У будь-якому випадку вони виходять з дуже пишною структурою. Головне не перетримати при термічній обробці, щоб вони не потемніли і не стали жорсткими. На пару вареники середнього розміру готуються приблизно п'ять хвилин, а у воді варимо поки не спливуть, і дістаємо шумівкою на блюдо. Це запорука успіху в приготуванні будь-яких вареників.
Можна також приготувати і пельменний тісто на воді з додаванням яєць, але в цьому випадку вареники вийдуть більш щільні.
Як приготувати вареники з вишнею?
Інгредієнти:
![Як варити вареники з вишнею? Як варити вареники з вишнею?](/uploads/posts/2015-07/yak-variti-vareniki-z-vishneyu_402.jpeg)
Приготування
За наведеним вище рецептом замішуємо тісто. Вишню промиваємо і видаляємо кісточки. На кожен коржик покласти ягоди, присипаємо цукром і гарненько запечатуємо. Формуємо вареники не всі, а стільки, скільки зможемо відразу ж приготувати. Відварюємо варенички в підсоленій воді до спливання, дістаємо шумівкою і викладаємо на змащене маслом блюдо. При подачі можна присипати їх цукром, приправити сметаною або вишневим сиропом. Все залежить від ваших уподобань.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тісто для вареників з вишнею](/uploads/posts/2015-07/tsto-dlya-varenikv-z-vishneyu_971.jpeg)
Тісто для вареників з вишнею
Вареники з вишнею - начебто просте блюдо, але не всі господині можуть похвалитися вдалим його виконанням. Для приготування смачних вареників важливо
![Вареники на пару](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_230/vareniki_na_paru_0.jpg)
Вареники на пару
Час від часу всім хочеться поласувати варениками, тим більше, що начинка може бути на будь-який смак. Але ще краще вареники виходять, якщо готувати
![Вареники з замороженої вишнею - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/vareniki_s_zamorozhennoy_vishney_recept_0.jpg)
Вареники з замороженої вишнею - рецепт
Якщо вам посеред зими захотілося вареників з вишнею - на виручку прийде заморожена вишня. Вареники з мороженої вишні виходять такими ж смачними і
![Вареники на кефірі](/uploads/posts/2015-03/vareniki-na-kefr_261.jpeg)
Вареники на кефірі
Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
![Вареники з сиром](/uploads/posts/2015-03/vareniki-z-sirom_821.jpeg)
Вареники з сиром
Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
![Вареники з вишнею - рецепт](/uploads/posts/2015-03/vareniki-z-vishneyu-recept_351.jpeg)
Вареники з вишнею - рецепт
Вареники - це смачне і ситне блюдо української кухні. Існує безліч варіацій його створення з різними начинками: сиром, грибами, картоплею, полуницею,