Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати шоколадний торт?

Як приготувати шоколадний торт?

22-07-2015, 21:21
593
Як приготувати шоколадний торт?
В аматорів шоколадної випічки думки про шматочку смачного шоколадного торта, особливо домашнього приготування, завжди десь поруч. Ми певним чином допоможемо виконання заповітного бажання і розповімо в наших рецептах, як приготувати шоколадний торт досить швидко і легко, не докладаючи особливих зусиль.

Простий шоколадний торт на окропі


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 2 склянки;

  • цукровий пісок – 2 склянки;

  • яйця – 4 шт.;

  • молоко – 200 мл;

  • рослинне масло – 100 мл;

  • окріп – 200 мл;

  • порошок какао – 6 ст. ложок з гіркою;

  • сода – 15 ч. ложки;

  • розпушувач – 15 ч. ложки;


  • Для просочення:

  • сметана – 500 г;

  • цукровий пісок – 200 р.


  • Приготування
    У глибокій мисці з'єднуємо всі інгредієнти, крім окропу і збиваємо міксером до однорідності. Потім вливаємо склянку киплячої води і знову збиваємо півхвилини. В результаті отримуємо досить рідке тісто. Деко або форму для запікання промазуємо рослинним маслом і виливаємо отриману рідку масу. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій шафі сорок хвилин, і даємо трохи охолонути.
    Тепер нарізаємо бісквіт кубиками, розміром приблизно півтора-два сантиметри, кожен мачає в просоченні, яку готуємо з сметани з додаванням цукрового піску, трохи збивши міксером, і складаємо шарами у відповідну форму, застелену харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на три-чотири години, а краще на ніч. Потім перевертаємо форму, знімаємо харчову плівку і прикрашаємо на свій розсуд. Можна полити солодкою сметаною або приготувати шоколадну глазур.

    Пісний вишнево-шоколадний торт


    Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;

  • вишня заморожена – 420 г;

  • цукровий пісок – 05 склянки;

  • мед – 2 ст. ложки;

  • какао порошок – 2 ст. ложки;

  • рослинне масло – 100 мл;

  • ванільний цукор – 1 пакетик;

  • розпушувач – 15 ч. ложки.


  • Приготування
    Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем. В іншій ємності з'єднуємо рослинна олія, мед, цукор, ванільний цукор, сіль,
    Як приготувати шоколадний торт?
    вишневу рідину, одержану після відтавання вишні і доведену до обсягу одного склянки, і перемішуємо до розчинення крупинок цукру. Потім поступово підсипаємо суху суміш, приготовлену раніше, і перемішуємо до однорідного стану. В кінці замісу додаємо вишню.
    Перекладаємо отриману масу в промазану рослинним маслом форму і запікаємо при температурі 190 градусів приблизно п'ятдесят хвилин. Готовність перевіряємо за сухою дерев'яною скіпкою. Потім торт охолодити у формі, перекладаємо на блюдо і прикрашаємо на свій розсуд. Можна також розрізати його на дві рівних поздовжніх частини і просочити сиропом .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадний торт з вишнею
    Шоколадний торт з вишнею
    Шоколадний торт з вишнею - простий і в той же час дивовижно смачний десерт. Поєднання шоколадного аромату з легкою кислинкою вишні створює неймовірно
    Шоколадний торт на окропі
    Шоколадний торт на окропі
    Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім
    Шоколадний торт - простий рецепт
    Шоколадний торт - простий рецепт
    Шоколадний торт – це особливе задоволення. При подачі на стіл апетитний десерт притягує захоплені погляди і отримує найвищі оцінки. Кожна господиня
    Шоколадний бісквітний торт
    Шоколадний бісквітний торт
    Шоколадний бісквітний торт хороший тим, що він дуже легко і досить швидко готується, при цьому надихаючи своїм ароматом і зовнішнім виглядом. Такий
    Шоколадний торт на кефірі
    Шоколадний торт на кефірі
    Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
    Торт з родзинками
    Торт з родзинками
    Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.