Солянка збірна м'ясна
![Солянка збірна м'ясна Солянка збірна м'ясна](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/solyanka_sbornaya_myasnaya_1.jpg)
Рецепт класичної збірної солянки
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати збірну солянку? Отже, яловичу голяшку, заливаємо холодною фільтрованою водою і ставимо на сильний вогонь. Бульйон доводимо до закипання знімаємо шумівкою пінку, зменшуємо полум'я і варимо, накривши кришкою. Через півгодини додаємо очищені овочі – моркву, цибулину, селеру і лавровий листок. Готуємо ще 30 хвилин, а потім овочі викидаємо, а м'ясо виймаємо, знімаємо з кістки і нарізаємо кубиками. Повертаємо назад в бульйон. Залишилися цибулини подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко до прозорості. Огірки шаткуємо кубиками невеликих розмірів і додаємо до лучка. Тушкуємо все приблизно 15 хвилин, а потім кладемо томатну пасту і тушкуємо ще 10 хвилин на слабенькому вогні. Отриману засмажку викладаємо в бульйон і продовжуємо варити на повільному вогні. Залишилися м'ясні делікатеси чистимо, розрізаємо невеликими скибочками і теж кидаємо в суп. У самому кінці додаємо маслини без кісточок, підсолюємо, перемішуємо і варимо ще хвилин 15. Після цього знімаємо з вогню, даємо супчику настоятися під кришкою і подаємо, прикрасивши скибочкою лимона і притрусивши свіжою зеленню.
Солянка збірна м'ясна домашня
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування збірної м'ясної солянки спочатку необхідно зварити бульйон. Для цього яловичину промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо необхідною кількістю фільтрованої води. Накриваємо посуд кришкою, ставимо на середній вогонь і варимо 15 години, знімаючи пінку, щоб бульйон вийшов прозорим. Коли м'ясо буде приготовано, дістаємо його акуратно, остуджуємо, знімаємо з кістки і нарізаємо невеликими шматочками.
Тепер чистимо і готуємо всі овочі для солянки: цибулини дрібно рубаємо, солоні огірки нарізаємо соломкою, а моркву натираємо на тертці. На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, висипаємо цибулю і пасеруємо його. Потім додаємо моркву, огірок і тушкуємо на невеликому вогні 5 – 7 хвилин.
![Солянка збірна м'ясна Солянка збірна м'ясна](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/solyanka_sbornaya_myasnaya_domashnyaya.jpg)
В кінці приготування додаємо в солянку посічену свіжу зелень, спеції за смаком і сіль. Даємо супчику настоятися хвилин 20 а потім виймаємо лаврові листочки, щоб вони не перебили смак і аромат солянки. Розливаємо страву по тарілках і кожну прикрашаємо лимонної часточкою і кількома цілими оливками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт солянки з копченостями](/uploads/posts/2015-03/recept-solyanki-z-kopchenostyami_711.jpeg)
Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з
![Рецепт класичної солянки](/uploads/posts/2015-03/recept-klasichnoyi-solyanki_381.jpeg)
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
![Солянка з картоплею - рецепт](/uploads/posts/2015-03/solyanka-z-kartopleyu-recept_341.jpeg)
Солянка з картоплею - рецепт
Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо
![Як приготувати збірну солянку?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-zbrnu-solyanku_851.jpeg)
Як приготувати збірну солянку?
Збірна солянка - це смачний наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду або вечері. Давайте розберемося, як її правильно приготувати і
![Донська солянка](/uploads/posts/2015-03/donska-solyanka_611.jpeg)
Донська солянка
Солянка - гаряче блюдо, яке готується на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, з додаванням лимона, маслини. І сьогодні ми розповімо, як
![Рецепт солянки в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/recept-solyanki-v-multivarc_811.jpeg)
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам