Соус бешамель - рецепт
![Соус бешамель - рецепт Соус бешамель - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sous_beshamel_recept_0.jpg)
Класичний рецепт соусу бешамель
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам рецепт класичного дієтичного соусу бешамель. Молоко добре розігріваємо, але не доводимо до кипіння. В іншій каструлі розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і інтенсивно розмішуємо все до однорідного стану, не знімаючи з вогню. Потім тонкою цівкою невеликими порціями вливаємо тепле молочко і швиденько розмішуємо, не даючи утворюватися грудочок. Так поступово вводимо все молоко і не знімаємо каструлю з повільного вогню, поки соус не стане однорідним. По консистенції він повинен вийти, як досить рідка сметана. Після цього додаємо чайну ложечку меленого мускатного горіха і підсолюємо за смаком. Гарненько перемішуємо соус бешамель і знімаємо з вогню.
Рецепт соусу бешамель з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі гриби, наприклад печериці, чистимо, промиваємо і відварюємо до готовності з додаванням солі. Потім відкидаємо їх на друшляк, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, обполіскуємо, подрібнюємо і пасеруємо до прозорості в розтопленому вершковому маслі. Після цього додаємо гриби з дрібно подрібненим часником, перемішуємо і обсмажуємо до рум'яного кольору. Тепер перекладаємо овочі в блендер і подрібнюємо до однорідного стану. Додаємо за смаком сіль і перемішуємо. Для приготування соусу, в глибокому сотейнику розтоплюємо шматочок масла, висипаємо борошно і підрум'янюємо її, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок. Далі вливаємо тепле молоко і тушкуємо до загустіння. Потім додаємо за смаком сіль, мускатний горіх, викладаємо подрібнені гриби, перемішуємо і знімаємо соус бешамель з плити.
Рецепт соусу бешамель для лазаньї
Інгредієнти:
Приготування
Якщо у вас немає готового томатного пюре, то беремо стиглі помідори, робимо зверху кожного овоча невеликий надріз і обдаємо їх спочатку окропом, а потім холодною водою. З-за різкого перепаду температури шкірка лопне, і ви з легкістю її зніміть. Після цього подрібнюємо м'якоть томатів на самій маленькій тертці і обережно зливаємо частина виділився соку. В результаті у вас вийшло густувате, щільне пюре. Тепер розігріваємо на плиті сотейник, розтоплюємо в ньому вершкове масло, додаємо борошно і обсмажуємо її на мінімальному вогні. Як тільки пшеничний інгредієнт підрум'яниться, виливаємо тепле молоко і ретельно перемішуємо. В самому кінці вводимо томатне пюре, все розмішуємо і переходимо до приготування лазаньї.
Рецепт соусу бешамель для риби
Інгредієнти:
![Соус бешамель - рецепт Соус бешамель - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sous_beshamel_dlya_ryby_recept.jpg)
Приготування
Масло розтоплюємо на сковороді, підрум'янюємо злегка на ньому борошно, розводимо все молоком і даємо масі закипіти. Потім додаємо лимонний сік за смаком, кладемо сметану і сильно прогріваємо. Знімаємо соус з плити, перемішуємо з яєчними жовтками і подаємо до смаженої або запеченої риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати соус Бешамель?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-sous-beshamel_451.jpeg)
Як приготувати соус Бешамель?
Соус Бешамель, більше відомий господиням як білий соус, має кілька варіантів. Хочете урізноманітнити саму звичайну пасту або відварну рибу? Подайте
![Абрикосовий соус](/uploads/posts/2015-03/abrikosoviy-sous_951.jpeg)
Абрикосовий соус
Любителі солодких соусів до м'яса, неодмінно оцінять рецепти абрикосового соусу з нашої статті. Такий соус також послужить відмінним доповненням до
![Соус Бешамель для лазаньї](/uploads/posts/2015-03/sous-beshamel-dlya-lazanyi_871.jpeg)
Соус Бешамель для лазаньї
Класичну італійську лазанью зазвичай готують під соусом «Бешамель». Він відноситься до високої європейської кухні. Варіацій її приготування існує
![Лазанья з морепродуктів - рецепт](/uploads/posts/2015-01/lazanya-z-moreproduktv-recept_741.jpeg)
Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні
![Лазанья з куркою - рецепт](/uploads/posts/2015-01/lazanya-z-kurkoyu-recept_471.jpeg)
Лазанья з куркою - рецепт
Лазанья - популярне італійське блюдо, яке відоме у всьому світі. Варіантів її приготування з різноманітними начинками дуже багато. І зараз ми
![Мусака з баклажанами](/uploads/posts/2015-01/musaka-z-baklazhanami_801.jpeg)
Мусака з баклажанами
Мусака - це блюдо, яке прийшло до нас з Близького Сходу та Балкан. Воно схоже на нашу запіканку. В обов'язковому порядку в ньому повинні бути