Молочний соус

Рецепт молочного соусу
Цей елементарний молочний соус чудово підійде до ваших салатів, але ще краще подавати його в доповненні чіпсів або коржів тако під келих пива.
Інгредієнти:
Приготування
Крем-сир, твердий сир, сушені трави, чилі і трохи морської солі розтираємо виделкою в невеликій мисочці. Включивши міксер на низьку швидкість, починаємо поступово вливати в суміш молоко, постійно збиваючи. Коли маса стане кремоподібної – соус готовий.
У випадку якщо ви шукаєте дієтичний рецепт молочного соусу, краще опції в компанії до овочів не знайти. Виберіть молочні продукти з мінімальним вмістом жиру, а молоко і зовсім можна замінити сироваткою або водою.
Курка в молочно-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів на сковороді олію на сильному вогні, викладаємо на розігріту поверхню крильця і обсмажуємо їх до вираженої золотавості по парі хвилин з кожної зі сторін. Тим часом змішуємо сметану з молоком і майонезом, додаємо трохи оцту і вустерширського соусу. Любителі сушених трав можуть доповнити молочний соус для курки і ними, якщо є бажання. Рум'яну куру заливаємо молочним соусом, моментально зменшуємо жар і залишаємо нудитися під кришкою 12-15 хвилин.
Молочний соус для тефтелькою
Інгредієнти:
Для тефтелькою:
Для соусу:
Приготування
Перемелюємо індичку з допомогою блендера або м'ясорубки, після чого з'єднуємо її з пюрированным часником, меленими спеціями і подрібненою цибулею. Формуем фарш в кульки однакового розміру, занурюємо у збите яйце і обвалюємо в паніровці. Виклавши кульки з індички на деко, збризкуємо їх маслом і випікаємо 15 хвилин при 200°С.
Тим часом збиваємо молоко з йогуртом, додаємо масло і лаймовий сік. Не зайвою буде і крапля гострого соусу. Готові тюфтельки поливаємо отриманим сметанним соусом і посипаємо кінзою.
Такий молочний соус згодиться і для котлет, а також їх пісних варіацій, начебто фалафеля або картопляних зраз.
Як приготувати молочний соус?
Густий молочно-сирний соус з цього рецепту містить у своєму складі солодкуватий карамелізований цибулю. Ненав'язливе смакове поєднання може стати чудовою парою пасті, страв з м'яса або послужити основою дипа розрахованого на велику компанію.
Інгредієнти:

Приготування
Нарізавши цибулю півкільцями, спасеруйте його на рослинному маслі до вираженого коричневого відтінку. Вогонь при цьому повинен бути мінімальним, щоб цибуля зміг карамелізуватися, стати глянцевим, м'яким і липким. Зазвичай на це йде близько 20 хвилин, але якщо часу обмаль, то просто подрібніть цибулю кубиками і змішайте з крем-сиром і майонезом. Розведіть сирну масу молоком і додайте туди тертого твердого сиру. Додаткові трави та спеції залишаються на ваш розсуд. Викладіть молочно-сирний соус в промаслений форму для випікання, накрийте фольгою і готуйте 15 хвилин при 220°С, після чого фольгу зніміть і дайте поверхню підрум'янитися хвилин 7.
Рекомендуємо добрі рецепти

Спайсі соус
Під назвою соусу спайсі ховається безліч різноманітних соусів, в основі яких лежить гострий перець. Подають такі соуси до м'ясних, і до рибних страв.

Фрикадельки в томатному соусі
Фрикадельки - кульки з м'ясного фаршу, які можуть стати складовою багатьох страв. Сьогодні ми розповімо про фрикадельки в томатному соусі, які

Соус для тефтелькою
Тефтелі традиційно подають в соусі, без цього прекрасного доповнення м'ясні кульки перетворяться в звичайні котлети. І сьогодні ми пропонуємо вам

Соус для ролів
Роли можна подавати не тільки з соєвим соусом, до якого багато хто з нас звикли. Існує безліч інших додатків до цієї японської страви. І в нашій

Соус для котлет
Соуси - це сполучний елемент практично будь-якої страви. Різновидів їх дуже багато в різних кухнях світу. І сьогодні ми розповімо, який соус зробити

Молочний коктейль з бананом
Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте